Timba nagyon jók a képeid és szépek a madárkáid, örülhetsz, hogy ilyen jól elvannak ennyien együtt....
Nálam sajnos beütött a dili, már nincs idilli hangulat, sajnos folyton űzik, hajtják egymást ezek a lükék, már nem tudom melyiket rakjam, hova...
Fogalmam sincs, miért történt, de azóta megy a harc, mióta Pirkó megjelent köztük (félek, hogy mégis nem csajszi-e, mert azelőtt miért nem harcoltak?), Frici és Csiri szapora pittyegés közepette űzik egymást a levegőben, de néha Csiri felborzolva heves énekstrófa közben meg a Pirkót zavarja.... Azért ő sem hagyja magát, mert ő meg a Fricit nem engedi be és néha a Csirivel is szembeszáll... Szóval zajlik az élet...
Addig nincs is baj, míg ítthon vagyok napközben velük, -hol egyiket, hol másikat engedem ki- de félek, amikor elmegyünk majd nyaralni, a fiam mit kezd velük, főleg napközben ő nincs is itthon. Tegnap is bezártam Fricit, mert elutaztunk fürdőzni kicsit, de a Csiriéket nem mertem, hogy ha rájön a dili, tudjon a Pirkó menekülni... Még a végén háromfelé kellene őket zárnom, na de azt nem szeretném, -mert annyi helyem nincs a konyhában- meg ott kibírta Pirkó a sok madárral együtt, akkor ketten csak kibírják valahogy
Szóval lehet, hogy megbánom, hogy belevágtam, ha nem csitúlnak el egy idő után ezek a dilisek....
(Pont most kellett megint kirohannom, mert hallottam, hogy valamelyi nyüszít, Csiri-Frici harc volt a kisebb kalitban, most Fricit bezártam, csiri meg kiment tőle...) Őrület....
Most majd mondják a "nagyok", hogy ők megmondták!!!!
Hiába meg kellett róla saját magam győződnöm, régen nem csinálták ezt sosem a Csipet idejében, ott vannak a vidofelvételek, képek, amiket már csak nosztalgiábaól nézegetek... Lehet, hogy végetért a nyugalmam????