De azért nehogy rámküldd az állatvédőket, hogy kínozom a madarakat, mert szerintem még így is sokkal jobb dolguk van, mint a pici lukakba bezárt madaraknak, meg a kereskedőknél lévő madarak a tömegnyomorban és ott hogy tépték egymást, azt láttad volna, szóltam is, azt mondta a hapsi, be van indúlva a hím, ezért húzta cibálta a tojó farkát... Köszönöm!
Az enyémek nem csinálnak azért olyant, - arra odafigyelek, még ha nem is hiszed el, hogy lehet-, hogy kárt tegyenek egymásban, és rettegni sem kell egyiknek sem, mert mint írtam külön van a Frickó, akit a Csiri ingerel és azért hajtja meg amikor kicsit kiengedem együtt őket, akkor meg el tud menekülni, sőt élvezi a versenyrepülést...
Tanúltam az esetből, köszi a figyelmeztetést, de azért nehogy már emiatt neked is fájjon a fejed és dühbe gurulj!
Nem hiszem, hogy a tenyésztőknél, ahol együtt van egy csomó hím és tojó madár, nem hajkurásszák egymást, talán mindet külön kalitba rakják, nem hinném, nem ezt tapasztaltam az évek során, amiket láttam...
Mégegyszer köszi a fejmosást, számítottam rá, de ezzel én a témát lezártam itt a fórumon.