feketemarcsi írta:
Te az Alföldön élsz, én meg Győrben, nem is ismerjük egymást. Mégis milyen jogon ítélsz meg?
Honnan tudod, hogy én milyen munkát végzek az idrében, vagy a győri egyesületben és mihez értek, mihez nem?
A moderátor nem vezető, én sosem akartam vezető lenni az idrében, vagy az mdosz-ban, bár mindkettőbe kaptam jelölést, de mivel nagy a távolság, nem vállaltam.
Nem értem neked, nekem, vagy a Tamásnak miért lenne az jó, ha én átküldeném neki, hogy milyen szerkezetet csináljon, ő húszszor visszakérdezne, amit én x óra múlva elolvasnék, mintha töredék energiával megcsinálnám azonnal.
Azért még szerintem nem kéne kekeckedned, mert megjegyeztem, hogy nem helyes az egyes alfajokat keverni egymással és hibrideket tenyészteni. Ez lehet hogy jópofa, de sem az országos szövetségnek, sem semelyik egyesületnek ez az út nem a megfelelő irány.
Ha egyszer az a cél országos szinten, hogy próbáljunk megfelelni a nemzetközi standardoknak, tanuljuk meg besorolni a madarainkat a COM standard szerint, akkor törekedjünk erre és a genetikai tisztaságra. Nekem továbbra is ez a véleményem. Lehet, hogy ez nem népszerű a ti körötökben, de ez a helyes és kívánatos.
Nem áll szándékomban itélkezni ,csupán leirtam ,hogy szerintem mi volna a legjobb a díszbaromfis közösségnek. Persze én elfogadom azt is ,hogy nem jól látom a dolgokat és nálad az 1 pont,csak jelen reakciód (durva kirohanásod ) sem ezt igazolja.Őszintén válaszolj !...: volt már rá példa az elmult 7000 valahány hozzászólásod kapcsán ,hogy akár egyszer is leirtad volna ,hogy bocs tévedtem.Ha 1 % -nyit tévedtél volna akkor is 70 félrevezető ,vagy felesleges hozzászólást tettél.Egy moderátor nem engedheti meg ,hogy ennyit tévedjen ,és azt sem ,hogy kirohanásokba fulladjon egy -egy ártalmatlannak indúló téma.
Sajnos az elmult időkben több valóbvan neves madarász is eltünt a fórumról,lehet önhibájukból tették ezt,de talán az is elképzelhető,hogy elunták a sok parttalan vitát és iszapbirkózást.Remélem most nem az lesz a válaszreakciód,hogy kizárásomat kéred az IDRE-ből ?
A fürjeimről meg csak annyit ,hogy bármelyiket mellé merem állítani bárki kiállításgyőztes madarad mellé.Akik eddig látták a madaraimat tudják ,hogy nem a nagyképűség és nem az önteltség mondatja ezt velem.A tartási körülményekben sem találnál kivetnivalót.Igen és külföldről is jönnek hozzám vásárolni ...
Próbáld meg ,hogy engedj másokat is hozzászólni egy egy témában ,és fogadd el ,hogy van valaki aki esetenként jobb valamiban nálad. Egészségügyi témában meg inkább ....suszter maradjon a kaptafánál....mondom ezt két évtizedes egészségügyben eltöltött idő vel a hátammögött.
És akkor mivan ?....semmi !... vannak itt képzettebb és a dolgokat globálisan átlátni képpes szakemberek is akiknek sokat számítana a tanácsa ,csak sajnos azok lassan elunják ,hogy egymést taposva és nem segítve igyekszünk a fény felé .