Kedves Zoltán!
Tisztelettel kérlek, vedd figyelembe a következőket!
1. Előző hozzászólásom nem neked, mégcsak nem is hozzád szólt!
2. Lehet, hogy új vagyok itt, de azért nem vagyok teljesen hülye a zebrákhoz. Ha Te is figyelmesebben olvasnál, akkor látod, hogy azt írtam, "ismét vannak madaraim"!!! Ami természetesen nem azt jelenti, hogy szakértőnek tartom magam. Mégcsak tenyésztőnek sem! Egyszerű madárbarát vagyok, akinek a zebrák a kedvencei. Műkedvelő amatőr. Akit érdekel, milyen mutációk és ehhez kapcsolódóan, milyen elnevezések vannak manapság. Ehhez kértem ( és kaptam!!!) nagyon sok segítséget! Egyetlen kivétellel, aki Te voltál! Szerinted ugyanis az én madaraim "meghatározhatatlan színű, pancsos madarak"! Ami nem az én szégyenem lenne, mert elég neves tenyésztőktől valók... Érdekes módon, mások ráismertek a színmutációkra. Ennek ellenére én elfogadtam a Te véleményedet is, mindenfajta sértődöttség nélkül, sőt, meg is köszöntem.
Kedves Zoltán!
Nem tudom, mivel váltottam ki az ellenszenvedet!? Hogy figyelmetlenségből, véletlenül elírtam a nevedet, azért már elnézést kértem. Sőt! Én nem szólok azért sem, hogy Te, következetesen a nicknevemen szólítasz ( Dewmist ), holott az adatlapomon láthatnád ( ha figyelmesebb lennél ) a teljes nevemet. Ennek ellenére, én nem "audivhat"-nak hívlak...
Tisztelt Zoltán!
Ami a Blackface színmutációval kapcsolatban alakult ki a fórumon, az - már ne is haragudj- de mosolyogtató. Nem tudok, mit mondani már és más se, mert Te kötöd az ebet a karóhoz és ehhez kapcsolódóan bemásolsz egy holland nyelvű szöveget, bizonyíték gyanánt. Köszönöm szépen, valóban tanulságos. Meg tudom tanulni belőlük a feketearcú ( csakazért se Blackface) és a fekete pofafoltos színváltozatainak a holland elnevezését. Ettől elvonatkoztatva - bár az elején sikerült nagyon megkeverned - én már megértettem az elnevezések különbözőségéből adódó anomáliák eredetét.
Kedves Zoltán!
Ha továbbra is neheztelsz rám, lelked rajta! Én mindettől függetlenül, változatlanul, neves tenyésztőként tisztellek és szívesen tanulok is Tőled! Ahogy a többi, kedves és segítőkész fórumtárstól is! Sőt, nagyon szívesen megtekinteném a tenyészetedet, ha egyszer Pesten járok és hajlandó vagy megmutatni.
Tisztelettel: Takács Róbert ( Dewmist )