madaras86 írta:
Köszi!
Hát tojót magában nem kaptam, végül egy párt vettem meg, a hímjét eladom, csak az a baj a tojóban se vagyok 100%-ig biztos,hogy tojó. Egyébként a hímet még sajnálni is fogom eladni, szép madár. Az előző gazda és Laczkó Tomi is párnak mondta őket, bár Tomi szerintem csak egy röpke pillantást vetett rájuk. Nekem gyanúsak, a hímhez képest gyenge a tojó, de önmagában nézve elég erős, túl színes a hasa. Annyi biztató, hogy nagyon kiabált a régi hímje után, így azt át kellett vinni egy másik madárházba. Majd kiderül....Szerintem ebből idén már úgy se nagyon lesz költés. Év végén ki akarok nézni valamelyik nyugati börzére, onnan szeretnék hozni egy kék vagy egy örökítő tojót. Örökítőt lenne az igazi, csak azzal meg esetleg átvágnak....
Ha esetleg tudnál valakinél eladó tojót kérlek szólj!
Válaszoltam korábban a gyémántos leveledre, azt nem kaptad meg?
Szia Jancsi,
a barnardok-nál nézd meg mennyire élénk a sötét szín a hátukon, a tojónak fakóbb kell hogy legyen.
Amennyiben látok a német oldalakon tojót, jelezni fogom. Nem lesz könnyű eset, azért adtam el a hímet mert nem találtam hozzá való tojót. Fiatalt kínáltak nekem 250 euro, de én nem szerettem volna fiatallal összerakni.
Megkaptam leveled a gyémántokkal kapcsolatban, nézegettem a párokat de mivel nem tudom hogy melyik pártól van fióka és melyiktől nincs ezért inkább rád bízom a dolgot. Az biztos hogy tesókat nem szeretnék összerakni, fehéreket is kérnék amennyiben lehetséges.
Üdv. Sanyi
Nagyon kettő közt van a madár és sok a hasában a piros, emiatt tartok a dologtól. Majd meglátom mi lesz kék barnard ügyben....Mikor voltam kint akkor ott voltak, csak hamar elkapkodták őket.
Gyémántokkal kapcs akkor augusztusig össze lesz írva, hogy melyik pártól miylen kölyök van. Tesókat semmiképp se adok párként senkinek.....