madaras86 írta:
http://www.expressz.hu/allat_noveny/madar/hirdetes-29487860/
Hát fiúk nagyon lement a madár ára.........
A sima gyémánt már csak 700, a tarka meg 3000.....hajaj.......
De csak akkor ha hibátlan!
Én nem tudom, de se április elseje nincs, se Szilveszteri tréfának nincs még ideje.... Biztos sokat csöröghet a telefonja.....
Ja! Ja!
Egy bisztos Jani, hogy mindenki annyiért kínálja a madarát, amennyiért akarja, a szólás szabadság világában ezt bárki meg is teheti

!
Én bisztos, hogy kitartom az áraimat

!
madaras86 írta:
Irónia akart lenni részemről:) De bárhogy is nézem felháborítónak tartom a dolgot....És a legdurvább, hogy volt már olyan ember aki úgy jött hozzám,hogy "Már XX Ft-ért is lehet madarat venni, fent van az expresszen."
Ismerős szitu, a börzén is szokták mondani, hogy xx sorral alrébb ennyibe, meg annyiba kerül a madár! Én is azt szoktam rá mondani, hogy akkor ott tessék megvenni

! Az egyik barátom, aki nagyon nem szereti az embereket, nem is igazán tud árulni, tavaly óta én és a Gabi barátom szoktuk eladni a madarait! Szóval ő meg azt mondta egyszer, hogy egy Jákót ne adjak még hozzá? Meg hogy, le ne........ jalak? Aztán agresszívan rámordult az ilyen komolytalan veveőkre, hogy húzz el innen, mert nem jársz jól, ha itt maradsz

!
Na azért nem ez a helyes hozzáállás! Ezért segítek mindig nekik az árulásban, én nagyon élvezem a piacot! Az más kérdés, hogy a szakmám is a kereskedelem

!
Azt is lehet korrektül csinálni! Okoskodók mindig akadnak!
feketemarcsi írta:
Én az ilyeneknek nemes egyszerűséggel azt szoktam mondani, akkor tessék oda menni, nálam ennyi és kész, nem muszáj megvenni.

Kellemes karácsonyt minden kedves fórumozó gyémánt gerlés társamnak!