Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
IDRE tag
Valódi név: Eszteróné Lele Katalin

Hozzászólás 2008 márc. 24, 21:17 
Szia Gabesz !

Igen, a körtefánál...

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 márc. 24, 21:10 
Ha jól tippelek, mi ketten már találkoztunk :D .

IDRE tag

Hozzászólás 2008 márc. 24, 20:46 
Én a borda..

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 márc. 24, 20:41 
Szia Katerina ?! Hát te ki vagy ?...

IDRE tag

Hozzászólás 2008 márc. 24, 20:38 
Sziasztok !

Most egy kicsit elkaptam a gépet...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ekati 2008 márc. 24, 20:47-kor.

Regionális Aranykoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 márc. 24, 18:31 
eszterolajos írta:
Örülök nektek, hogy közös nevezőre jutottatok... nemrégen nekem is lesz@rozták a legjobb rizseimet......de hát egye fene.. nem mindenki ugyanazt a madárfajt/fajtát szereti... ez teszi olyan változatossá az életünket, főleg ha tovább tudunk lépni.....

pappcsátol meg én kérek elnézést...

Nincs miért Lajos.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 márc. 24, 17:45 
Örülök nektek, hogy közös nevezőre jutottatok... nemrégen nekem is lesz@rozták a legjobb rizseimet......de hát egye fene.. nem mindenki ugyanazt a madárfajt/fajtát szereti... ez teszi olyan változatossá az életünket, főleg ha tovább tudunk lépni.....

pappcsátol meg én kérek elnézést...

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2008 márc. 24, 17:37 
Rendben meg van értve nem akarok én semkivel se hajba kapni sőt szeretném jobban összefogni a madarászokat meg elégé szerte szét vagyunk és benne vagyok egy pár éve és legalább legyen egy mag aki összetart.
Az odamondásról annyit genetikámból eredve és sem vagyok az a nagyon hallgatós típus és ezt sokan nem is szeretik de mifelénk ezt tartják becsületesnek nem a hátbaszúrást,de nem akarok ebbe belemenni inkább madarászunk.

Üdv:Fric

Hozzászólás 2008 márc. 24, 16:59 
De Ferikém ! Ott volt a vigyorgós ikon is direkt !!!....Ha régen olvasol akkor mindössze egyszer durrantam be erre a "retek" vagy "repet" vagy kire aki mikor felsorolta a kanári féléket akkor véletlenül kihagyta a rollert holott az összes világversenyen a N 1 -es kategória !...Azon kívül eszem ágában sincsbántani a színkanárikat mert engem isérdekelt egész életemben de mindent a helyén kell értelmezni és kezelni ! Azthiszem nem mondhat senki mást ha az igazságról beszél hogy melyik madár mire ill. hová való !.... Együtt kezdtem színezni a pécsi Papp Karcsival , a siklósi Zádori Csabival, a Szombathelyiekkel, nekem volt az első lipokrom mozaikom az országban és olyan vörös achátjaim voltak amilyeneket azóta sem látni...igaz régen elszoktam a kiállításoktól. Kb. 25 éve voltak a Takácstól olyan B-s és AB-s bronzaim mint amilyeneket felraktál, kobalt még akkor nem volt. A kismadarad (piros tojó) nagyon szépen van karrotálva de kinagyítva a fekete csíkokat és a fedőkön a rajzokat lehet hogy a FOTO miatt láttam csak ?!... Viszont a tartása és a tömege jól félre vitt...Hát ennyit a fényképről....
Az elkövetkező száz évre kérem hogy a félreértések legparányibb látszatátát töröljétek ! Vagyok olyan hidd el hogy célozgatások nélkül is oda merek mondani bármit ami nyomná a lelkemet !....Rendben ?

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 márc. 24, 16:28 
fric32 írta:
..... de azt mondom zárjuk le ennek a témának a dolgát és madarászgassunk ki minek van azzal.

Úgy legyen! :wink: A kolibris kolibrizzen, a keselyűs keselyűzzön, mi rollerezünk, Feri ti meg tegyétek színesebbé a világot!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, úgy érzem rám fér ebben a tenyészszezonban... :roll:
Azért az első "fecskék" nálam is megjelentek a fészekben.... :wink:

http://rollercanary.hupont.hu/

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2008 márc. 24, 16:19 
Szia,Gabesz de nagyon szép madár egy sárga lipochor.Már régota olvasom a forumot eddig nem nagyon írtam csak olvasgattam de a "doromboló" hozzászolását a Papp csabi barátomhoz nem bírtam benyelni mert ismerem a madarait és jó tenyésztő és nagyon rendes ember.
Kedves "doromboló" nem akarok vitát generálni de ahogy te megfogalmaztad azt a mondatott a pappcsa felé az ezt jelentette és hidd el visszaolvastam többször is és ezt értettem ha többször is elolvasom hogy a rollerek a rendes madarak.lehet nem így akartad de sikerült feldobnod a labdát de azt mondom zárjuk le ennek a témának a dolgát és madarászgassunk ki minek van azzal.
Remélem megérted.

Üdv:nyíri Ferenc

Hozzászólás 2008 márc. 24, 16:07 
HOGY EZ NEM SZÉP MADÁR?! :03: :46:

Kép

Hozzászólás 2008 márc. 24, 16:06 
Köszönöm Mindenkinek a névnapi és húsvéti köszöntést! Valamint szintén kivánok minden kedves Gábor névrokonnak boldog névnapot és Mindenkinek további kellemes Húsvétot!

Hozzászólás 2008 márc. 24, 15:00 
Miért lenne széthúzás ?!...Én a szokásomhoz híven jópofán beugrottam egy köszönésre és elkezdtek vicsorogni ?... Legalább egy szót megérdemelnék, hogy bocs féreértettünk és kész! Persze ha direkt generálják a dolgot az más.... Én nem dícsérem senki lovát, sőt aki ismer az tudja hogy soha nem voltam megelégedve a madaraimmal ?!...
Én mindig is elismertem hogy a roller nem szép madár de a lágy éneke miatt ez való a szobába ! A csapperekről meg azt szoktam írni, hogy nagyon szép madarak csak nem valók a szobába !....Hanem a nagyobb helyiségekbe vagy teraszra, vagy madárházba !..Vannak azokban is gyengébb füttyű egyedek de a kivételek erősítik a szabályt !
ÉLJENEK A G Á B O R O K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :08:

Hozzászólás 2008 márc. 24, 13:43 
Sok boldog locsolót és egészséges kanári tojást mindenkinek, ha szin-, alak- vagy énekes kanáris egyaránt! :08:
Topik ide vagy oda, remélem, megmarad az egyetértés az itteni madarászok között és nem lesz ezután sem széthúzás ...
Fő a békesség, a tisztelet és a segitőkészség.

Hozzászólás 2008 márc. 24, 13:14 
Sziasztok!

Látom mindenki a locsolkodással van elfoglalva, a háziasszonyok sütnek-főznek serényen! :D
Én a vendéglátáson túl vagyok, ma pihen a család.

A kis madaraim szépen nőnek, már a szerdán kelt kicsiknek is látszik a színe: ott is egy sárga és egy tarka kismadár lesz. A nagyobb fiókák elkezdtek tollasodni, és antennát növeszteni! Lassan kiesnek a fészekből, amikor kérik az ételt a mamától, ő pedig szorgalmasan hordja nekik, tömi a kis begyeket rendesen! :wink:
Jó nézni ezt a kis csapatot, tegnapi vendégeim mindegyike ámult és bámult, hogy milyen szépek ezek a madarak, és bizony meglepődtek, amikor a papa elkezdett énekelni, mert ők még bizony ilyen hangot madártól nem hallottak! Így elmeséltem nekik mi ez a madár tulajdonképpen, hogy hívják, mi az ő különlegességük. Jó volt látni a csodálkozó szemeket, mert erről senki nem hallott errefelé. Most viszont már egy csapatként szurkolnak a piciknek, és bíznak benne, hogy azért szépen fognak énekelni a versenyen a fiaim.

Mindenkinek további szép húsvétot kívánok, a Gáborainkat meg Isten éltesse sokáig névnapjuk alkalmából! :flower:

Hozzászólás 2008 márc. 24, 13:09 
Kedves Neco, Nagygabe és Kynyoo! :wink:

Ilyen illatos napon szeretnék nektek boldog névnapot kívánni és kívánok sikeres költést a madaraitoknak, fiókáknak egészséges felcseperedést :D ! Isten éltessen!

Kép

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 márc. 23, 17:03 
Halihó, Gabeszom, itt a lapos Álföldön is gyönyörü napsütéses Vasárnap volt, persze, semmi sonka és hasonló, hanem német húsvét, báránycomb paradicsommal és sargabarackkal, nyúlragú, hal zöld martással stb, egész nap kint voltunk a kertben, madárdal volt bőven, először hallottam a tengelicét énekelni, aki nálam egész télen evett. :lol:

IDRE tag
Valódi név: Herceg Mónika

Hozzászólás 2008 márc. 23, 14:34 
KépKép

Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvétot Kívánok!

Valódi név: Thomas

Hozzászólás 2008 márc. 23, 14:27 
Szép napot !

Érdekes történet volt valóban. Rögtön az én példám jutott az eszembe, nem sokáig bírtam a lazac színű színkanárimat én sem. Azt hiszem 3-4 hétig bírtuk, aztán szegényt leköltöztettem a földszintre egy lakatlan szobába. A lakatlan szoba az én szobám alatt volt ,de simán lehetett hallani az énekét. Ugyan szépen énekelt ,de így nem láttam értelmét tartani ,majd eladtam.

KELLEMES ÜNNEPET !

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 261  Következő