madaras86 írta:
Szia! Sok dolgot meg lehet rendelni neten is és ha mást nem, legalább egy kis jolovitot vegyél a tápostól. A vedlés egy jó oka lehet az üres tojásoknak. Én idén hagynám még őket próbálkozni akár többször is....
Köszi madaras86, de szerbiában élek és igy a netes rendelés ugrott. Mármint Mo.-rol. mert itt is lehet venni kiegészítőket, de egy dolog az amit a papiron ír, és egész más az amit az üvegbe beleraknak

A vitamint azt nyomom beléjük, grittel együt kapnak egy olyat hogy PAN-KOST-VIT, aminek a tartalma:
Vitaminok: A, D3, E, aztán van még benne Cink, Réz, Mangán, Jód, Szelén, Kobalt és Kálcium.
Nem direkt papagájoknak csinálják, hanem általános állategészségügyi használatra van.
Különben Szeged-szőregen szoktam vásárolni, de a vitaminokkal az volt a bajom, hogy annyiféle van, hogy nem tudtam választani. Az OMNIVIT-et ajánlotta egy tenyésztő ismerősöm. Az is jó? Bár majd csak majd egy hónap műlva megyek arrafelé

És pont ezért kérdeztem a házi praktikákat, mert az könyebben megoldható..
Felőlem próbálkozhatnának, csak nem akarom őket túlhajtani, sajnálom őket, olyan szakadtan néznek ki
Attila69 írta:
Szia!
Nem lehet,hogy 2 tojód van?
Ha ők vannak az avatar képeden,nem vennék rá mérget,hogy hím a hímed
Tudsz feltenni képet róluk?
Erre még nem is gondoltam
Élőben elég nagy különbség van köztük és mindig a hímnek vett madár "játsza" a hím szerepét. Szépen eteti a tojót, ha kell, hívja enni, aztán meg zavarja vissza az oduba. És taposni is láttam. A tojó nyöszörögve hívta, neki meg nem kellett sok.. A viselkedése és a hangja is más egy kicsit. Bár lehet hogy csak a nadrágot viseli?
Igen, ők vannak a képen, a tojó az biztos tojó, a hímről meg itt van két kép:

Szóval, mi az ítélet?