Sziasztok!
Én egy 1 éves türkiz madár vagyok, aki nagyon vágyik már egy kis gyengédségre és egy szerető társra.
Sajnos nem nagyon járok társaságba, így ezúton keresem társam egy kedves, barátságos katalin tojó személyében.
Szándékaim komolyak, családot szeretnék alapítani.
Remek természetem van, barátságos vagyok emberekkel és madarakkal egyaránt. A gazdit nagyon szeretem, sokat vagyok a közelében, beszélgetünk, de azt hiszem már egy kicsit unja, hogy neki kell a nyakamat vakargatni.
Saját, berendezett kéglim van, és rendszeres napi ellátást kapok, amit szívesen megosztanék egy hozzám illő hölggyel. Szeretném ha 1 évnél idősebb lennél, de nem lennél több 3 évesnél.
A szürke színű madarak nem az esetem. Leginkább a zöld, vagy sárga színű madarak tetszenek, de sokkal fontosabbak a belső tulajdonságok, azaz, hogy kedves, barátságos legyél, szeresd a gazdimat és engem is, és segíts gondoskodni majdani közös csemetéinkről.

A gazdim (aki volt olyan kedves és megírta helyettem ezt a levelet) minden levelet továbbít nekem, úgyhogy várom szeretettel minden érdeklődő levelét
Üdv
Rio