madaras86 írta:
Attila69 írta:
madaras86 írta:
Letojt a kremino tojóm, drukkoljatok!:D Egy tojónak vett madárral állt párba, bár nekem valamiért akkor is hím gyanús volt az a madár. Sajnos a színéből nem lehet következtetni. Viszont párzást nem láttam, létezik, hogy voltak a csapatban "egyedülálló" hímek is és mégis két tojó állt össze ?!
Szia Jani!
Elő fordulhat,hogy tojók állnak párba!Nálam is volt,hogy tojók és hímek is párba álltak,odúztak a hímek is csak tojás nem volt,a tojóknál meg 8 üres toji lett.Megcseréltem őket és szépen keltettek.Igaz időbe tellett mire elfogadták egymást,mert hallották a régi párjuk hangját.
Amúgy mi a helyzet nem szemesednek még a tojások?
Szia! Ilyen nálam is volt, de akkor én tettem őket össze "erőszakkal". Még párzást is imitáltak. Viszont úgy gondoltam, hogy ha a csapatban van ellenkező nemű pár nélküli hím is, akkor nem áll össze egy tojóval a tojó, hanem a hímet választja. Végülis csak ők tudták jól a dolgokat, ma lámpáztam és már kezdenek kötni a tojások!:) Odúzik az új kobalt párom is, eléggé gyanús, hogy hamarosan az is tojni fog. A szárnyuk is szépen helyrejött. A többi pár egyelőre sztrájkol.
Szia!
Nálam ez úgy volt,hogy költő párnak vettem a két tojót és a közösben is párban maradtak.
Az a lényeg,hogy nálad nem így lett!