Kati, nagyon szép ez a két fiúcska

Ha meglátom a képeidet mindig elfog a vágy egy nemes fiú után is, de megálljt parancsolok. Nagyon hiányzik a kis Pedró nemesem, főleg, hogy nem tudok róla semmit

Bobe, mi azért nem megyünk már legalább 5 éve sehová mert a jákókat nem tudom és nem is akarom kire hagyni. Mikor elhatároztuk, hogy a családunk tagjai lesznek, akkor tudtam mit vállalok és elképzelhető, hogy 50 évig nem megyek még sehova nyaralni

Bárki bármit is mond, a nemes, kakadu, ara, jákó, stb.. teljesen más kapcsolatot tudnak kialakítani az emberrel mint a többiek.
Persze ez sem megoldás, hogy nem lehet miattuk kimozdulni, hisz egész évben hajt, gürcöl az ember és ilyenkor nyáron megérdemli azt az egy hetes nyaralást. Ha van egy olyan személy a családba akit már láttak többször, akkor szerintem bízd rájuk őket.
Van olyan fórumozó aki a volt tenyésztőhöz szokta ilyenkor visszavinni "nyaralni" a madarát......nehéz okosat mondani, hisz nem tudod milyen hatással lesz rájuk a távollétetek.
és ha velünk jőnnének?olyat nem lehet?vennénk nekik egy nagyobb ősszecsukhatos ketrecet.egy apartmanban szerintem simán el lennkénk ahová lehet állatokat vinni.szerintetek?