Mátyás,de jókat tudsz kérdezni...méghogy sarokvasak,assse tudom mi az....a négy lába,ami közé passzítom a polcokat,azokon végig hosszában vannak lyukak és olyan bigyók,amibe bele lehet csusszantani a polcok 4 sarkát!!!!ez akkor a sarokvas?????hmmm.lehet,de nekem ilyen szakszavakat nem kell tudni,én csak összarakom ahogy elképzeltem!!!na azért kicsit parázok,de nem vészes!!)))
Miért,Doromboló,teljesen elképzelhetetlen,hogy 2 dudás megférjen 1 csárdában!!!!??????és ahol röpdében költenek?????egyébként a Te tojóidat minden további nélkül össsze merném rakni,annyira jó természetű szelid madárkák!!!még talán a szlovákot is,igaz az jóval félénkebb,de a német tojó az kriminális 1 jószág,és nem csak amiatt hogy sz@rik a fészkére!!!
A másik,hogy csak ne nagyon képzeld el,mert ad az asszony a fejedre 1 nagy kopppintást!!
Most látom kérdeztétek az árát! 8990 ft volt,az utolsó OBI katlógusban van,ne hiszem hogy csak itt árulnák....viszon vészesen fogy,pár napja voltam,akkor még Dunát lehetett rekeszteni vele,ma meg volt vagy 10 db,legalábbis kirakva!!!!.A Metróban van ugyanekkora 2 ezerrel olcsóbbért,viszont azon a polcok nem fémből,hanem pozdorjából vannak,és ha arra még veszel valamilyen lakkfestéket,hogy könnyen tisztán tudd tartani,ugyanitt vagy szerintem! Azért gondolkodtam azon is,mert ott könnyebb dolgom lett volna a drótháló felrakásával,ugyanis csak rá kellett volna szegeznem,míg itt furkálhatok....viszont itt a fém polc nem fog elgörbülni,míg a pozdorjánál előfordul,főleg ha víz éri! A másik meg,hogy ez nagyon könnyű,egyedül be tudtam pakolni a kocsiba,míg a pozdorjás dög nehéz volt!!!!