Sziasztok!
Szerintem ezekkel a cseh gyűrűkkel nincs semmi gond! Nem tudom pontosan, de talán az IDRE is ezzel a készítővel gyártatja az egyesületi gyűrűit, de az is fix, hogy a tagoknak semmit nem kell csinálni, mert mindent elintéznek a gyűrűrendeléssel kapcsolatban, ha valaki azt szeretné, hogy nem saját maga intézi a gyűrűrendelését! Én maximálisan elégedett vagyok a minőséggel, gyors rugalmassággal és korrektséggel, a számozásom 001-050-ig van! Ellenben nekem is volt galibám a Bevíz féle gyűrűk másodrendelésével a gyűrűn szereplő adatokkal, na mindegy és sajnálattal olvasgattam infókat a Bevíz féle újításokról, ha valaki nem visszatérő vevő, annak ilyen-olyan felár plusszba a gyűrűre stb., nameg a határidők, de hát ez van Magyarországon

!
Idézet:
Tomi beléd is beléd kötnék! Aki cikket ír, az nem csak magáért madarászik, hanem a köz javára is tesz!
Igazad van Jani, de, ahogy lentebb írtam ELSŐSORBAN magamért és a fiaimért madarászom, a cikkeket én teljesen építő, segítő szándékból teszem, de ezt te gondolom úgyis tudod, a habbitusomból kifolyólag, én a nagy öreg madarászoktól és a külföldi tenyésztőtársaimtól kapott tudást a saját tapasztalatommal ötvözve szeretném tovább adni mindenki számára, főként a kezdőbbeknek

!
Kék-tarkából 2 fiatalt sikerült fognom, amik vörös-tarka örökítők, úgy nézem mindkettő tojó, testvérek lévén az egyik elfogadhatóan tarkul, de a másik alig!
Olaszban egyetlen darab fehéret nem láttam, egyszerüen nem volt, de még brilliant sem!
Nincs semmi gond Sanyi, nem sértődtem meg, csak azért reagáltam úgy, ahogy, mert nem szeretném ha másoknak(okoskodóknak), máshogy jönne le a szitu!
Elvégre is mi barátok vagyunk

!