Sziasztok,Szia Csaba!
Tudom rég voltam itt , most probálom végigolvasni az elmaradásomat,meglepett .hogy 2 hónap alatt így felpezsdült a fórum ,sőt klub is alakulóban van !

Nagyon örültem az atkaölővel kapcsolatos hozzászólásodnak "Van azonban egy ausztrál szer, a moxidectin plus, amit 5ml/l dózisban 5 napig ivóvízbe téve (nem kell megfogni egyenként a madarakat és cseppenteni) képes a teljes állományból tökéletesen kiirtani az atkát és hat a többi élősködőre is. Volt szerencsém hozzájutni mostmár több, mint 3 éve ehhez a szerhez. Azóta évente egyszer kezelem le az állományt és persze csak ezzel lekezelt madarat engedek be az állományba, így azóta nincs atka az állományomban. Ugyanez a tapasztalata ausztrál tenyésztőknek, akik több száz párt tartanak.
A szer Európában nem, de Ausztráliában kapható. Leleveleztem egy ausztrál céggel és lehetne rendelni tőlük.
Egy flakon az 125 ml és 33$. Öt flakon rendelése esetén a szállítás összesen 40$. Tehát egy flakon így kb 41$-ra jön ki, ami tekintve, hogy egy flakon évekig elég még 100 madaras állományban is, szerintem nem vészes ár. Ha másokat is érdekelne a moxidectin plus beszerzése és összejönne 5 flakonnyi érdeklődő, akkor én szívesen intézném a beszerzést."
Szeretnék én is kérni egy flakonnal ,előre is köszönöm! Nem kell így minden madarat egyenként gyötőrnöm!
Szia Kata