Csak úgy a végéről olvastam kicsit! a zagyamban az fogalmazódott meg,hogy is kellene lépni tovább.....
Mert,nekem pl.van a 2 doromboló tojó,1 szlovák és 1 német....meg ugye a 2 lotti,akiknek a doromboló egyik tojója az anyja aztán van a fiatal hím,első oszi,amelyik a másik doromboló madártól lett....és van a szlovák hím....hmmmm.....szóljatok ha rosszul gondolom!!!
A szlovák hím a 2 lotti kivételével mind a 4 tojóhoz jó....és az első oszkár is a 2 lottin,és az anyján kívül bármelyikhez jó.....akkor most vegyek 1 hímet a 2 lottihoz????mert ha nem akkor csak az apjuk jöhet számításba,viszont akkor azt megint 4 tojóhoz pakolászhatom és akkor úgy leszek mint idén,ha nem tudom épp jókor pakolgatni őket unokázásból kifolyólag.....

nadenemakarok4tojónáltöbbet!!!!!
ha meg mégis megtartom őket,ami asszem már biztos,akkor az is tuti hogy kettesével lesznek a tojók és akkor 6 tojó 3 hím.....a szlovák tojóhoz és német hímhez a saját kis hím,oszika.......a 2 doromboló tojóhoz a szlovák hím...és a 2 lottihoz kéne valami nem osztályidegen fickó.....ami azért kicsit visszaüt!!! Én értem,és Ti??? de asssszem isssteni szikrák pattannak ki a fejemből,főleg így estefelé!!!!
Bezzeg a rizsszemek.....híhí,a második eresztésnél a letojt 4 tojásból kikelt mind a 4......már pár naposak voltak mikor hazajöttem!!!!Azért sikerélménynek nem utolsó!!!!

mert arra is szükség van hogy valami feldobja az embert!!!!!!!