Tiszteletteljes üdvözletem Minden madárbarátnak, tartónak és tenyésztőnek 1aránt !
Bár a 2010-es esztendő nagy reményekkel kecsegtetett a székesfehérvári és a környékbeli díszmadarasok számára, lévén a Csévharaszti illetőségű Jágai Team Kft. nagyszabású, és ahogy ők ígérték, a megye nevéhez és rangjához méltó kisállatbörzével, illetve annak terveivel próbálkoztak meg előrukkolni. Igyekezetüket azonban inkább a gyenge kezdés utáni erőteljes visszaesés jellemezte, annál is inkább, mivelhogy a csupán harmadik nekifutásra összehozott börzét nem követte és már nem is fogja követni újabb általuk szervezett rendezvény. Az okait ne firtassuk, erről már bővebben kifejtettem véleményemet ezen weblap Országos események, Székesfehérvári börze topic-jában, lereagálván a börzeszervezők hozzászólását. Hogy ezt jól tettem-é, avagy mégsem, ezt nem én vagyok hivatott eldönteni, a képzeletbeli „sebeket” pedig majd az IDŐ begyógyítja…
Ami viszont ismét Székesfehérvárra kell, hogy írányítsa a madárkedvelők figyelmét az nem más, mint az idén immáron XVI. alkalommal megrendezésre kerülő Díszmadárkiállítás. Kéretik ezért ezen hétvégét szabadon hagyni, ennek jegyében kikiáltatik és Közhírré tétetik, melynek értelmében :
Vigyázó szemeteket az Úr 2010. évének szeptember, azahogy kilencedik -őszelő- havában, annak is 4. és 5. naptyán a Királyi Székesfehérvárra kell, hogy vessétek, mi több látogassatok el oda a fent jelzett időpontban, hogy olyan csodálatban légyen részetek, melyre évenként csupán egyetlen alkalommal kerülhetik sor ! Tollas kedvenceink tarka serege fogadja majd kedves mindnyájatokat, beleértve Tisztelt családotokat is, és garantálhatóan szívbe markoló egyúttal felejthetetlen élményekkel gazdagon megrakodva térhettek majd haza szeretett otthonotokba, hogy aztán a reá következő esztendőben újra rácsodálkozhassatok a Természet tollal borított lenyűgöző teremtményeire ! Bővebb infót Körtélyesi Ferenc (+36-20/469-5768), Tóth Lajos (+36-30/ 444-7721), illetve Cserna Zoltán ifj. (+36-30/ 896-6374) szolgáltat, valamint elektronikus leveleket is fogadnak a Díszmadárkiállítással kapcsolatban az fkorte@citromail.hu, lalafigaro@freemail.hu, és végül, de nem utolsó sorban a canary1@freemail.hu drótposta elérhetőségre.
A szóban forgó eseménnyel összefüggésbe hozhatóan nevezési lap és a nevezési felhívás elektronikus változatban letölthető egyesületünk weblapjáról – www.diszmadarh18.mlap.hu -, annak is rendezvényeink menüpontjáról.
Kívánunk ezen hétvégére minden kedves látogatónknak nagyon kellemes szórakozást, és felejthetetlen élmények garmadáját !
Legnagyobb Tisztelettel és Köszönettel: a Díszmadárbarátok Székesfehérvári Egyesülete (H18) vezetősége nevében -
canary1
|