Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 261  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2008 aug. 20, 15:25 
Sziasztok!

Az etetőitató ára a következő euroban:
200darabot rendeltem 88euro(az etetők)+23euro(postaköltség)!
A kérdés a következő én úgy gondoltam hogy ezt beszorzom 244-el mert ennyiért kaptam az eurót hirtelen és elosztom 200zal így megkapom 1 etető árát vagy pedig osszuk szét a postaköltséget ahányan vagyunk?
Az első variáció esetén 135Ft/darabra jön ki az etetők ára én ezt tartom jónak de ha valakinek ez nem oké kérem jelezze! Nem tudom a füttykalitok szállítása hogy lesz de azokkal együtt lenne a legjobb megoldani ezeket a kis etetőket is! Ezért ha gondoljátok én egyben elküldöm Gyurinak tovább őket és ő a kalitkákhoz pedig rögtön odaadja majd mindenkinek! Gyuri és többiek vélemény?

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 aug. 19, 22:43 
Hali-hali! Sziasztok, rollerosok!

:03: ...Hát senki sem nézett hullócsillagot??? Senki sem végezte el a házi feladatot??? Pedig csodálatos volt az égi színpad! Csak éjfélig bírtam fennülni, de így is 30-nál több meteort láttam, mint valami égi tüzijáték 8) . De ígérem, többé nem is említem. :?

Bevallom, én is csak részben végeztem el az én feladatom, mert lassan haladok a képek rendezgetésével... A győri kiállításról viszont már hozom is :wink: ! A jegyárusoknál egy igen kedves ismerős, Marcsika fogadott, aki aztán szivélyesen végig is vezetett a kiállításon, készségesen válaszolt kérdéseinkre. Látnivaló pedig volt bőven: szebbnél-szebb, színesebbnél színesebb papagájok, egzóták, kanárik, gyémántgalambok és sokféle fürjecske, de egy mozcsi is volt. No, lessétek meg: http://www.idre.hu/forum/viewtopic.php?t=345

És itt van Marcsika barátosnénk :D :
Kép

meg Peti fiam a tukánnal:
Kép

Matyi, remélem madaraid hamarosan kigyógyulnak a szúnyogcsípésből! Ez a szipós sztori pedig igen tanulságos! Az én madaraim gyönyörű szépen helyrepattanni látszanak, a vedlés egyáltalán nem viselte meg őket. Ha a danolásban nem is- bár rengeteget gyakorolt és most pihen a drága- de a szépségben biztosan Rolandom nyer majd :79: ! Gyönyörű szép egyenletes, síma, fényes a tollazata.

A nagy rollercsaládnak holnapra szép ünnepet kívánok! Gondolatban és lélekben mi is veletek leszünk :wink: .

Puszi nketek: Gabesz

Hozzászólás 2008 aug. 19, 22:33 
Köszönöm a tanácsokat, igérem betartom. Lehet, hogy az irány fény csalogatja a szúnyogokat. DE teszünk ellene. Egyébként is nyomom őket. Dopping teszt van a verseny előtt???? Lifó a mai napig is beleül egy általa kiszemelt etetőbe,már 5 etető van előttük.1 repcés,2 keverékmagok,1 hántolt naprafori és roppantott kender, 1 ásványi izé ,1 üres fészek,1 üres etető Lifóval tele. :shock: :roll:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 aug. 19, 22:18 
Oké! FIFÓ!!! Megjegyeztem egy ééééltre! :oops: :wink: :lol:
De a göthösség nála nem jó jel a vedlés derekán....Tartsd külön a többitől, és adj néki kondis kaját dögivel! (+kendermag, lágykalja, roppantott napraforgó stb....)

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 aug. 19, 22:09 
Kedves Neco őszintén bevallom Fifó sajna beszipuzott. A fiaim a szomszéd helyiségben motorokat lakkoztak,és az ablakot nem nyitották ki .A nitrohigító vólt ilyen hatással a drágára :lol: . Pár nap múlva már semmi baja sincs. Érdekes az ,hogy csak ő produkált ilyen tüneteket ,pedig 10-en vannak 100*100*50-es kalitban.Persze mellettük röpdében hullámos,énekes, töpefürj, és azoknak semmi bajuk. Hozzáteszem a lakkozó eddig is ott volt,de ekkora meleg még soha. Tanulságos ,most ez a nyüves szúnyog. Az ember ne menjen a Tiszának. :( .Kynyoo Légyszi írj egy címet , meg a 16 etető árát .tudjak pénzt küldeni manimanimanimanimani. Neco :FIFÓFIFÓFIFÓ. ő a fiú, LIFÓ a lány. IMOLA RÁD uszítja a kutyuskáit. :lol:

Hozzászólás 2008 aug. 19, 20:19 
Sziasztok!

Leghamarabb 3hét múlva lesznek meg az itatók!
Amint többet tudok írok!

Hozzászólás 2008 aug. 19, 17:36 
Szeva Matyi!
Erről cseverésztünk a "díszgalambok -> díszgalambok" topicban júli huszonvalahanyadikán egy gyémántgalambbal kapcsolatban. Nézz be oda.
És mindenképpen varázsold szunyogmentessé a madárházat!

(mi van Filóval?)

Hozzászólás 2008 aug. 19, 17:08 
Segítség!!!!! Két kanárimnak a középső ujjacskáján borsónyi duzzanat van.Szúnyog, mit tegyek ??? :o :cry: :x :?

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 aug. 18, 15:48 
Én meg szombaton voltam Győrben a kiállításon...Gabesz 1 fekete pont neked, mert nem írtad meg, hogy Győrözől is...
Kép

Hozzászólás 2008 aug. 18, 15:00 
No, hát akkor itt a legfőbb ideje, hogy egy becsületest rajzoljon valaki! Egy stilizált roller kellene szerintem a logótokhoz, de akár fénykép után is lehetne szerkeszteni egyet. Csak éppen RÁCSOK NE LEGYENEK előtte!

Hupsz! Majnem kimaradtam az etető-rendelésből :roll: . Köszi Kynyoo, ha kiszorítasz nekem is nyolc darabot. Pont annyi kell. És köszi Neco, meg Lajos, hogy gondoltatok rám! Ezért csak nektek mondom el, hogy ma reggel érkeztünk haza egy szuperül sikeredett nyaraló-hét de rettenetesen fárasztó utazás után. Előljáróban csak annyit, hogy ellátogattunk a Győri Díszmadár Kiállításra, találkoztam Marcsikával! :D , a fiúkkal "meghódítottuk" a Balatont :lol: , és sikerült Herendre is ellátogatni, ahol személyesen is megismerhettem és sokat beszélhettem a mi Dorombolónkkal :D . De mesélni csak annak fogok, aki elvégezte a házi feladatot :shock: .

Gabe, gyógyulást kívánok neked!

Puszi nektek: Gabesz

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 aug. 18, 14:12 
:shock: Ezt is én követtem el...... :oops: de nem erre gondoltam ! ...
Szia Gabeszka !....Hát te meg hujjjártá he ?!......
Én meg találkoztam egy fekete bombázóval a múthéten ! Erdélybű vót a lelkem.... :oops:

Hozzászólás 2008 aug. 18, 14:00 
doromboló írta:
Ezt az ikont hol találtad Lajos ?....
Régebben ilyen oklevelet adtunk, kaptunk amelyiken ez a kanári nyomja mikrofonba de egy idő után elfogyott és nem találtuk meg az ikonját hogy lehetett volna még nyomatni újakat....Kínomban én rajzolgattam meg és színeztem ki egy régiről lemásolva. :roll:

Talán ez az :wink: ?

Kép

Hozzászólás 2008 aug. 18, 13:21 
Szia Béla !

Úgy kaptam egy kisiskolástól e-mailben..valahonnan a netről szedte le...

Ezt, vagy hasonlót fogok használni a versenyeknél az oklevelekre, plakátokra, meghívókra, katalógusra..csak jogtisztává kell tennem addigra... de a Te kínod is jól sikerűlt... az is történelem már...

Kedves Ica.... én is mihamarabbi felépűlést kívánok Gabenak és remélem találkozunk személyesen is az év végi dalnok versenyen...

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 aug. 18, 13:14 
Sziasztok!

Köszönöm a férjem nevében is a jókívánságokat. Mindenképpen átadom neki.
Csütörtök, péntek felé engedik ki a kórházból, utána majd hamarosan jelentkezik itt.

Ica

Hozzászólás 2008 aug. 18, 9:44 
Ezt az ikont hol találtad Lajos ?....
Régebben ilyen oklevelet adtunk, kaptunk amelyiken ez a kanári nyomja mikrofonba de egy idő után elfogyott és nem találtuk meg az ikonját hogy lehetett volna még nyomatni újakat....Kínomban én rajzolgattam meg és színeztem ki egy régiről lemásolva. :roll:

Hozzászólás 2008 aug. 18, 9:04 
Sziasztok már nem tudom módosítani a rendelést de többet kértem mint amennyi igényt összeszámoltam mondván úgyis elkopik!
Remélem mindenkinek jut! Ha esetleg nem akkor adok az enyémből mert én később is rendelek majd még úgyis cuccokat (van mit) meg idén még úgyse tudok belerakni semmit a kis kalitokba!! :41:

Hozzászólás 2008 aug. 18, 5:52 
eszterolajos írta:
De feltétlen rendeljetek, ha esetleg nem kell neki átveszem és elküldöm a pénzt..nekem is kell decembertől...

Oké, igazad van nem is tudom miért bizonytalankodtam?!
Kinyó! Akkor a nevemben 68db! (8=Gabesz; 40=Bajcsi Jani; 20= nekem)
Köszi!

Hozzászólás 2008 aug. 18, 5:48 
De, feltétlen rendeljetek, ha esetleg nem kell neki átveszem és elküldöm a pénzt..nekem is kell decembertől...

Kép

Hozzászólás 2008 aug. 18, 5:40 
doromboló írta:
:25: GABE !!! Mi az istent csináltál !?... Nem meg mondtam hogy az ICA ! És senki más !.... Látod látod ! Ki az emeletről ?!...Azért ez több mint a bátrak sportja !.... Kész ! Több félrekujtorgás nincs ! :23:
Gyógyulj meg !... És jól viselkedni !....

Tudom, nem illik nevetni mások kínján, de ez itt fent..... :57:

Gabe! Őszintén kívánok mielőbbi felépülést...... Icus Te meg őrizd a párod, mert szükségünk van rá nekünk is! :wink:

Kinyó, majd elszámolunk tojókkal, kalitokkal, etetőkkel.... Gabesz még mindíg nyaral...neki ne rendeljünk nyolc etetőt a négy kalitjához?!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2008 aug. 18, 13:12-kor.

Hozzászólás 2008 aug. 18, 0:01 
Kinyesz Király vagy !!!...

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 261  Következő