Zottan írta:
Leon írta:
Csak már lekellett ezt írnom, mert a másik topicomat is összeoffolták...
Hm.
Nincs semmi sértődés, csak én nem szeretnék úgy fórumozni, hogy közben azon is filózzak, hogy vajon a hozzászólásom hány %-ban felel meg a topik címének.
Nekem is van olyan. hogy az
én topikom, én nyitottam, bár nem tudom mennyire helytálló kisajátítani egy nyílt fórumon egy beszélgetési témát. A részemről nem érdekelt, hogy épp konkrétan a kacagógerléről vagy hozzá kapcsolódóan bizonyos galambbetegségekről folyik-e a szó, örülök, hogy érdeklődnek a kacagógerle iránt, mert ez a topik címe és nyilván a címe miatt megy oda a látogató...
Sajnos ez sem kapcsolódik szorosan a japán sirálykához, de nem találtam a "Topikgazdák panaszai"-t...
Ígérem a jövőben
tisztán tartom a
te topikjaidat, csak akkor írok beléjük, ha odaillő, amit írni szeretnék.
.
Figyu! Ez nem feléd irányul, ez sajnos általánosság, hogy nem ismerik az emberek a fórumozás szabályait. Teljesen mindegy ki nyitotta a topicot (attól még nem az övé), de sehol nem illik oda nem illő dolgokról beszélni.
Ha elterelődika szó, akkor szólsz a beszélgetőpartnerednek, hogy gyere át xy topicba, mert ez nem ide való. Ennyi. Egyértelmű, hogy azért vannak topicok, hogy ott arról mennyen a beszélgetés. Így nincs értelme a topicoknak. Legyen egy topic, és ott akkor mehet mindenrőla duma... persze ennek sincs értelme, szóval tartsátok be a fórumozási etikát.
Remélem mindenki kitakarít maga után...