Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 szept. 16, 20:54 
SOS SOS SOS !!!
Segítsen valaki...! Ugatott a vizslám ezért kinéztem és a sötétből egy fecske zuhant be hozzám !....Mit csináljak ?!....Egyből megkínáltam lisztkukaccal de nem veszi el a csipeszről sem kézből sem szabadon...Mi a szart csináljak megőrülök ha reggelre kinyúlik az Istenadta.... :shock:

Hozzászólás 2008 szept. 16, 20:49 
Gyurikám !....Jólesik a dícséret mindnyájónk nevében is !....Ha végzel kitömetünk az IDRE székház bejárata elé a két tömött tik közé !?...
Na mit szólsz ?.....szenyában a két legjelentősebb tyúúúúkkal ! Hihííííj !...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol

IDRE tag
Valódi név: Ács Győrgy

Hozzászólás 2008 szept. 16, 19:21 
Üdv Mindenkinek!

Doromboló, Necó , Kynyoo
Nekem jó a 27.-én Inárcs, oda eltudom vinni ha nektek jó. Én is elvagyok veszve sok ez a 72 db füttykalit meg a sok egyéb munka. Munkahely, unokaöcs aknaépítés Pestszentimrén, barát melléképület vakolás hónap elején kapott szabadságot. Mert ugye minden egyszerre, ja és nálunk ablakcsere csempézés. Na nem panaszkodom, örömmel csinálom a kalitokat, mert egy jó társaságot ismertem meg a topikon.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 szept. 16, 16:22 
Nnna... még a topik is facsarja az orrát, mert már nem is úgy működik, ahogy kéne... Kuzmiiiiiii! A törlőgomb merre van???

Hozzászólás 2008 szept. 16, 16:20 
A kutyával nem is lenne semmi baj, de ez a sok csepegtetés, meg vizelet, meg kutyapisi :shock: ... phiha! :57:

Neco, gyógyulást a blökinek!

Hozzászólás 2008 szept. 16, 16:15 
Már bocs hogy így elkutyásítottam a rolleres topicot :07: , de nekem ez a fő profilom :72:

Hozzászólás 2008 szept. 16, 16:07 
Zeuszomon az tűnt fel, hogy amit ausztriából egy kiállításról hoztam neki kb. fél méteres füstölt cupákot, rá se nézett... na innentől gyanús volt, másnapra lázas lett, kapott imizol injekciót, estére jobban lett, az azt követő napra meg megint 41 volt a láza, akkor ismételték az injekciót, és utána már nem volt gond.

feketemarcsi írta:
Pistikének sötét sárga volt a vizelete, nekem ez tűnt fel, a levertségén kívül, kapott egy csomó injekciót, éjszaka már evett, másnap kutya baja sem volt.

Hozzászólás 2008 szept. 16, 15:25 
ez természetes, mert ezek a szerek nem azt akadályozzák meg, hogy a kullancs belemenjen a kutyába, hanem a fertőződést

feketemarcsi írta:
Az enyémnek is volt, pedig én is csepegtetek...

Hozzászólás 2008 szept. 16, 15:24 
Már amikor... nekem mindhárom kutyám volt babéziás, soha, egyiknek sem színeződött el a vizelete... a kopónak volt a legsúlyosabb, az első adag imizol másnapján visszaesett, a kiindulónál még jóval magasabb láza lett, de a vizeletével nem volt semmi...

igazából ha színeződik a vizelet, az már régen rossz... = késő...

azért más egyértelmű tünetek miatt sokkal hamarabb is észre lehet venni...

doromboló írta:
A babeziózisnak nagyon jellegzetes tünete hogy nikotinsárga később egészen barna a vizelet !..... :shock:

Hozzászólás 2008 szept. 16, 15:23 
És elmúlott a csepegésed szivem szottya !?.... :lol:

Hozzászólás 2008 szept. 16, 15:19 
A babeziózisnak nagyon jellegzetes tünete hogy nikotinsárga később egészen barna a vizelet !..... :shock:

Hozzászólás 2008 szept. 16, 14:02 
eszterolajos írta:
Most aztán megijedtem, mert csak karácsonyi mintás aranyszegélyes piros masnim van...

Oké! Az is szép! :wink:

Hozzászólás 2008 szept. 16, 13:59 
Idézet:
Kullancs babózis(? vagy mi a fene?

Babézia (babesiosis)...

Idézet:
szedegetek ki évente 2-3 kullancsot mindkét blökiből, pedig azt a csepegtetős vackot kapják háromhavonta.

ez pedig azért lehet, mert az a csepegtetős vacak egy hónapig hatásos...

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 szept. 16, 13:43 
Most aztán megijedtem, mert csak karácsonyi mintás aranyszegélyes piros masnim van...

Hozzászólás 2008 szept. 16, 13:35 
Nnnna figyuzzatok csak, Nagyágyúk!!!

Ha most ez alkalommal sem kapok egy másolatot arról a bizonyos CD-ről, aranybetűkkel ráírva, hogy 2007. MNKOB, rózsaszín papirba csomagolva, gyönyörű szép masnival átkötve és becses személyemnek címezve!!! akkor aztán minden boszorkányos képességemet összeszedem és olyan fagyosan küldöm át hozzátok a Nemerét, hogy olyat még nem láttatok :shock: ! (Jól mondtam, Mona?! 8) )
És ezt vehetitek fenyegetésnek is! :24:

Hozzászólás 2008 szept. 16, 12:51 
Van egy ötletem...! Lehet hogy hülyeség de megkérdem a véleményeteket ?!....Tehát ez az Inárcs valahol Pest megyében van talán az M 5-ös mellett Kecskemét irányába de pesttől kb. 20 km-re...., tehát mi lenne ha tartanánk ott egy gyűlést az évvégi versenyre való felkészülést, tagdíj kérdést és az itató - kalitka kérdést lebonyolítani !?....A részleteket akkor ha válaszoltok ti a régiek és az újjak a csatlakozni vágyók is természetesen..... :shock:

Hozzászólás 2008 szept. 16, 12:45 
Kértem EL-t hogy ha meg van neki a tavalyi orsz. énekverseny anyaga amit felvettek a szakik a helyszínen, hozza el magával Inárcsra mert ő is tart előadást ott....
Hát nem tudom hogy akkor érdemes e Karcagra is levinni őket necus ?...Ha meg 2 hét alatt rendbejönnének akkor !nárcsra is hozzad el őket...?!...Valami nkem is kuruttyol ...kicsit több időm lesz akkor majd megsasolom melyik.....

Hozzászólás 2008 szept. 16, 12:13 
eszterolajos írta:
Én is ott leszek , viszem a 2oo7.- évi verseny hangfelvételének Cd-jét.

Hmmm... A MILYEN CD-T IS, LAJOS???????????? :24: :35:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 szept. 16, 10:40 
Szia Dorombi!

A blöki péntek óta levert, nem eszik. Szombaton még elmentünk lődörögni a határba, de el nem mozdult mellőlünk, és amint megálltunk leült. A doki kizárta a gyomor-, bélbántalmakat, mert nem reagál nyomkodásra, nem feszes a hasfal. Vese-, máj-, illetve méhgyulladásra gondolt, de a lelet szerint ezek a szervek jól működnek. Kullancs babózis(? vagy mi a fene? Lacidoki helyesbíts ha erre jársz és nem jól írtam!) szintén negatív. Lájm kór még lehet, mert elég sokat mászkálunk erdőn-mezőn, szedegetek ki évente 2-3 kullancsot mindkét blökiből, pedig azt a csepegtetős vackot kapják háromhavonta. Délelőtt műt a dokink a kórházban, ebédidőben összehívja a kollégáit egy konzíliumra, hátha valaki kiötöl valamit?!

Nem tudom jövök-é Inárcsra :roll: . Ha megyek pénteken Karcagra, tervezem hogy viszek négy vedlés végén lévő (teljesen készen még egy sincs.... :( ) öreg roller hímet füttykalitban, oszt a fekete színpad előtt bemutatóra kitesszük őket. (ez ügyben még hívom Kuvikot holnap este, de csak akkor akarom zargatni ha már biztos a dolog). Ezeket be hagyom stokizva, hátha megszólalnak, de eddig csak kettő kezdett énekelni, azok sem túl lelkesen?! :? Úgyhogy aki ezeket most hallja, a hangjuk miatt nem fog beleszeretni a rollerbe... Lehet, hogy tényleg jobb ötlet a CD....

http://rollercanary.hupont.hu/

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 szept. 16, 9:53 
Kynyoo írta:
Vasárnap megyek Pestre onnan meg tovább Karcagra! Ha Neco a héten nem jön Galambokra akkor el tudom vinni magammal az etetőket csak kérdés az hogy kinek hogyan juttatom el!

Szia!

Az nagyon jó lenne, ha elhoznád!

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 261  Következő