Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1512 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 76  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2008 okt. 3, 13:06 
Dehogy, DJ...
Mivel sértettél volna meg? Hisz én poénoztam a "meleggel"...
Egyszerűen ha nincs mit hozzászólnom, inkább bölcsen hallgatok... Tudod én már éltem annyit, hogy lehetek bölcs! :D
Örülök, ha jól megvannak a madárkáid, remélem lesz majd eredmény is!
Nálunk most csend és nyugalom van, csak Pirkó nyüzsizik, ő a legfürgébb egyenlőre, már szépen próbálgat énekelgetni is. A másikak még a vedlés megpróbáltatásait pihenik...

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 okt. 3, 12:38 
Te Dzseki ! Hányszor láttad őket ketyerészni összesen ?...

Hozzászólás 2008 okt. 3, 12:05 
látom megöltem a topicot az utolsó hozzászólásommal, kedves margareta, remélem nem bántottalak meg, ha igen akkor bocsánatot kérek!

addig is küldök egy helyzetjelentést:
Úgy tünik helyreállt a béke, a csajszi kedvesen csipog egész nap a fészekben, a pasi meg a mellette lévö rúdon nézelödik, és énekelget már szépen néha. Remélem nemsokára megjelenik az elsö tojás is, hiszen a napi többszöri szex csak meghozza az eredményét végre! :D

Hozzászólás 2008 szept. 26, 22:29 
nocsak :D a természet alkalmazkodik :D lehet beindult nálatok az üvegházhatás, minden melegszik :)) Nekem ma a tojóm olyat trillázott, hogy lepipálta a hímet! De szerintem azért mert hiányolja az éneket mivel a hím meg se nyikkan :D sajnos csak egyszer csinálta, nagyon érdekes volt.

Hozzászólás 2008 szept. 26, 16:49 
Képzeld DJ. ezt a kis nyüszítős-kajakéregetős-etetés műveletet az én fickóim is eljátszák néha -jobb híján egymással, mivel nincs csajszi köztük-, ki tudja, még a végén bemelegednak szegények :lol:

Hozzászólás 2008 szept. 26, 16:27 
Bünteti majd őt a kanári kakas ha akarja. Majd jól megvesszőzi!!

Hozzászólás 2008 szept. 26, 16:27 
:25:

Hozzászólás 2008 szept. 26, 16:18 
:D akkor meg kell büntetnem, mert ez itt erkölcsös család! nincs helye ribiknek :D

Hozzászólás 2008 szept. 26, 15:07 
Ez a ribancz kanári viselkedése ! Ezután jön a smár aztán meg a ....tillárom haj !...Jaj !... :40:

Hozzászólás 2008 szept. 26, 13:08 
szóval túl vastag lenne? az egyik helyi parkból szerványoltam, aztán méretre faragtam :D Direkt ilyet szerettem volna, hogy a kopjon a körmük mert mikor megkaptam öket nagyon durva állapotban voltak a körmeik. Életemben elöször kellett kozmetikáznom madarat, pl a hím volt hogy nem bírt elrepülni a rúdröl :shock: A rudak lejjebb kerültek, mert láttam hogy így nem tudnak párzani :P :oops: :lol: 8)

azt a viselkedést magyarázzátok már meg légyszi, hoyg miért csinál úgy a tojó néha, mintha kaját kérne? És ilyen nyöszörgö sipoló hangot ad ki közben, ha jól emlékszem a zebrák hangosan sikítanak mikor kaját kérnek, de ez nem olyan ez ilyen kis nyüszítés. :o

Hozzászólás 2008 szept. 26, 12:55 
Dzsekszikém ! Aztán hol szerezted azt a kocsirudat a lakosztályba ?...
Ennek a fele vastagságú a jó ! Hogy a körmök még ne érjék el egymást de azért 3/4 részt át tudja fogni a lábával a madrantyú !... Ez a dombtető nem jó nekik ... :shock:

Hozzászólás 2008 szept. 26, 12:52 
köszi! majd még teszek fel jobb képet ha lesz. Eddig nem értettem miért mondtátok, hogy nehéz lefotózni öket a kalitban, és tényleg. Bár az én fotógépem nem a legjobb. Egyébként annak ellenére, hogy nem rollerek én szeretem a hangjukat, bár az utóbbi héten nem énekelt szegény. A tippem hogy fáj neki a lábacskája, mert kapnak zöldet, zöldséget, és vitaminos cuccok is mindig lógnak nekik, meg úgy általában egészségesnek néznek ki. Azt mi dönti el, hogy a tojó roller vagy sem? vagy az mindegy?

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 szept. 26, 12:08 
Te, ezek nagyon szépek! És a kép is nagyon szép lenne, ha a madár feje is beléesett vóna :lol: ! Akár rollerok is lehetnének a drágák, de ha már leóvastad a gyűrűt... Nekem tetszenek madarak! :wink:

Hozzászólás 2008 szept. 26, 11:50 
Sziazstok! végre szolgálhatok egy képpel a kis gyagyásokról! :) Tegnap takarítás és rúdaik átrendezése közben készítettem, így kicsit meg vannak zavarodva. Imhol:

Kép

Hozzászólás 2008 szept. 25, 12:49 
DJackson írta:
bocsi hogy én nem írok az ölelésröl, egy kérdésem lenne. A kanári párom folyton szexel :oops: nincs benn nekik fészek. A kérdésem az, hogy be kéne-e tenni?

Hali, DJ! Jól van, akkor beszéljünk a szexről! :lol:

Figyu, én úgy tudom, hogy akkor kell a fészket betenni a kalitba, ha a tojó csőrében hoz-visz, tesz vesz a fészekanyaggal, láthatóan keresi a fészeknek alkamas helyet. Tegyél be nekik szárított füvet, vagy papírzsepi fecniket, vagy boltból készen összeállított fészekanyagot... és fészket is. Mjd meglátod, mi a szándékuk :wink: ! Nyugiii, nem pusztul bele. ha nem talál mást, letojik a földre, vagy az etetőbe, vagy a rúdról pottyantja le... Úgyhogy tégy kedvükre! :wink:

Hozzászólás 2008 szept. 25, 12:34 
hellóka !

bocsi hogy én nem írok az ölelésröl, egy kérdésem lenne. A kanári párom folyton szexel :oops: nincs benn nekik fészek. A kérdésem az, hogy be kéne-e tenni? Mert az jutott eszembe, hogy ha nem tudja hova tojni a tojglit akkor abba el is pusztulhat talán? Ha jól tudom a madarak nem párzanak kedvtelésböl (erre csak az ember meg a delfinek képesek ha jól tudom :D ) Szóval mia véleményetek?

puszi csajok, örülök h szent a béka :)

Hozzászólás 2008 szept. 19, 10:23 
Köszi a válaszokat! asszem én parázom túl egy kicsit a dolgokat. Jákó gondolom én lennék a kimondhatatlan nevem miatt esetleg. :D

Hozzászólás 2008 szept. 19, 7:33 
Ki az a Jákó ?....A kapott párra már emléxem... :roll:

Hozzászólás 2008 szept. 18, 18:56 
doromboló írta:
Persze hogy verik egymást ! A hím akar ...a tojó meg nem ...A hím erőszakos...a tojó meg védekezik...Majd ha megvedlik a hím akkor el fog nyugodni...De miért is kellett a hím mellé neked tojó ?...

Doromboló, emlékszel, írta Jákó, hogy így kapta a madarakat, párban... Ajándékba. Oszt ismeritek a közmondást: Szuvenyirka nyihaha nye kukucska proteza. :shock:

Figyu, DJ, jól mondja Margó barátosnénk is :wink: . Hagyd kicsit mozogni a madarakat! És nem kell külön szobába tenned őket, elég, ha két külön kalitban vannak egymás mellett.

Puszi nektek: Gabesz

Ui: ma gyönyörű látványban volt részem úton hazafelé. A medence végig vastag felhőréteggel volt lepadolva. Hideg, rusnya, nyirkas, szürke idő. És egyszer csak Nyugat felől két hegycsúcs között mintha felszakadt volna a vastag takaró, a dunna alá bekukucskált a :sunny: -ocska szétterítve gyönyörű sugarait :D ! Csodás volt! 8)

Hozzászólás 2008 szept. 18, 15:00 
Persze hogy verik egymást ! A hím akar ...a tojó meg nem ...A hím erőszakos...a tojó meg védekezik...Majd ha megvedlik a hím akkor el fog nyugodni...De miért is kellett a hím mellé neked tojó ?...

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1512 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 76  Következő