Szervusz Lajos bátyám!
Bővebben;
egzoták: néhány nagyon szép gould, zebra, sirályka, megjegyzem nem vagyok egzota szakértő (se) de szerintem gyenge volt a felhozatal, az említetteken kívül minőségben és darabszámban is.(az említettekből is kevés volt!)
nagy-, közép-, és törpepapagáj: volt minden még különlegességek is, de nagyon kevés és nem találtam itt sem a minőséget, sem a darabszámot túl jónak. Lehet hogy a téli időszak elején macerás bevinni ezeket a madarakat meleg helyre, de lehet hogy más az ok. (PL. kis sanyit és rozellát szebbeket láttam Monoron.)
Volt egy röpdében néhány nagyon szép kontyos kacagó gerle.(Képek egyel feljebb!)
st. hullámos: rengeteg és gyönyörűek!
Kanárik(ezek természetesen nagy betűvel

) :nagyon sok és nagyon jók! Elsősorban az alakkanáriknál a gloster, a színkanáriknál a lipochromoknál minden kiválló volt (és sok), a melaninoknál a vörös feketeA és B volt különlegesen jó minőségű (és sok). Számomra a melanin zöld fekete madarak darabszámának háttérbe szorulása kicsit meglepő volt,(ezekből jóval több volt néhány éve) de a többi bőven kárpótolt. Természetesen a színskála minden változatából volt nagyon sok jó madár, de az említettek vertek minden eddíg általam látott kiállítást mind darabszámban, mind minőségben.
Nem vettem katalógust, amit meg is bántam, mert nem volt kiírva a kalitokra győzteseken kívül szinte sehol a tenyésztő, a pontszám meg úgyszintén. Hallottam morgolódást is a kanárisok közt. Csak az első kapott serleget, a többi helyezett csak oklevelet, ezt sérelmezték.
Elhiszem hogy drága a terembérlet, de ilyen nagy mezőnyben megérdemeltek volna komolyabb díjjakat a helyezettek is.
Főleg az 1000ft-os belépő mellett...... (Konkrétan nálam 2felnőtt+2saját+2vendég srác=4 ezres)