Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 261  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2008 nov. 6, 23:38 
Gabesz mi az, hogy sorri . Látod ez a bajom még mi kérünk elnézést, miért? MIÉRT? MI szeretettel fogadtuk , nem mi akarunk tölle szivességet,. Neco inkább veled törődünk .GYAGYULSZ MÁR, bocs elütöttem gyógyulsz már? Mi csak gyógyítunk,amit más megvágott.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 nov. 6, 23:11 
Hú, gyerekek...mi történik??? Itt valami baromi nagy félreértés kell legyen kedves Feleség. Ne haragudj, de mi csak segíteni szerettünk volna Ozgurnak, aki segítséget kért tőlünk. De ha én indulásból így tudom, hogy neki van magyar, vagy magyarul beszélő felesége, akkor bizony nem keresem az "at" és "to" és "in" angol szócskák megfelelő helyét... :roll: És szívesen segítettünk neki, ha figyelmesen elolvasod az utolsó bejegyzéseket. Dorombolóval egyetemben, biztosíthatlak!

Oz, I am very sad. It was a big missunderstanding (kérlek Feleség, mond neki, hogy félreértés, mert most ezt se tudom, hogy mondják!). I do not find words. Sorry.

Üdv: Gabesz

Ui: Matyi, mán nem tucc türűni. Rádírtam.

Hozzászólás 2008 nov. 6, 23:07 
Nem gondolom ,hogy magyarázkodnunk kellene, de valaki nagyon félre értett valamit. Szomorú, és elgondolkoztató, AZ úr felesége ha tud magyarúl , miért nem kérdez rá egyenesen miért szlovák madarat ajánlottál fel neki. Csak úgy ránk csapja az ajtót "ez az utolsó üzenet". A bajom csak az ,hogy nekem van bűntudatom mert ő a félreértett valamit. Én érzem magam rosszul egy sértődős, hisztis,nagyképű,felületessége miatt. HA ROSSZAT ÍRTAM KÉRLEK JELEZZÉTEK :MÁR TÖRLÖM IS:

Hozzászólás 2008 nov. 6, 23:02 
Szia ! doromboló
Nehogy felbosszantsd Magad má !
Én kereskedőember féle vagyok - vannak jópofa vevők és vannak nem ...
A jópofákkal jópofizok a többivel meg nem ( magukra vessenek )
De félre a tréfát - szerintem beléptünk a finisbe - fiú- és jány gyerekek a madarakkal mi újság , ki hol tart ? erről akarunk mi külső megfigyelők hallani valamit !!!

Hozzászólás 2008 nov. 6, 22:52 
EZ a török ,törököt fogott. AZT GONDOLOM ,hadjuk nyitva ezt a madár dolgot a törökkel.Ha kell te tudsz segíteni , ezt az englis tudók tolmácsolják a töröknek akinek félre tolmácsoltak. Ha kell, kell, nem kell, nem kell, kell,nem kell,teszem ell, ne feleselj!!! :roll: :idea:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 nov. 6, 22:06 
Ja ! És ez nem egy kedvesnek tünő fórum hanem egy kedves fórum !
Amit én alapítottam annak apropóján hogy kilencszer volt szerencsém megnyerni madaraimmal a Magyar Énekeskanári Verseny-t...
Ez az egyetlen fórum - nem csak az IDRÉN szerintem - ahol igazán jópofa aranyos és kedves JÓ HUMORÚ emberek jöttek ösze ! Igaz hogy a stílus az közvetlen, néha pajzánkodó de ettől működik ! Sajnálom hogy nem sikerült felfogni a haverkodós sokszor csipkedős de sohasem bántó stílusomat, stílusunkat....
Mi tényleg segíteni akartunk egy kedvesen közeledő Törökangol ember problémáját megoldani...igaz hasraesni elfelejtettünk....
Ajánlom olvasd vissza a legelejétől ezt a topikot és megérted mennyire árnyékra vetődtél a mi, illetve az én barátságtalanságommal kapcsolatban !.... :15:

Hozzászólás 2008 nov. 6, 21:52 
Miért ? Nem Török ember ?... Nem kellene azt szégyelni ! Nekem van több Török barátom és mindig nagyon jól megvoltunk !...Mindegyik remek Török ember !?...Nem is értem a problémát !?...Talán egyszerűbb lett volna az elején magyrul megkérdezni a problémát akkor elmaradhatott volna a fogalmamsincs milyen sértődöttség ....

Hozzászólás 2008 nov. 6, 21:39 
"EZ AZ ANGOL TÖRÖK EMBER" köszöni a segítségedet, de nem kér mégsem madarat Szlovákiából, majd megoldja máshogy! Sajnos nem értette eddig a stílust ahogy Doromboló üzent neki, de most lefordítottam. Kár, hogy a magyarok még egy ilyen kedvesnek tűnő fórumon sem feltétlenül azok.
ÉS azért nincs tisztában az itteni dolgokkal, mert Törökországban ezek teljesen máshogy működnek, na erröl ennyit... /a felesége/

Thanks people,

A lot of person was very kind and helpful with me in this forum. But even my wife saw the messages on topic i didnt realise that someone of u think i am an idiot immigrant. Sure i have no idea regarding how bird bussines works in Hungary. Becouse of that i asked for ur help and i think i was completly kind repectful with everyone of u. And i was shocked when she translate some messages. I was sad and felt sorry. I am 28 and since now i was totaly respectful with others in all of my life and i will. I am not gonna teach to no one what is the respect. Be honest i dont mind that person who dont know what is respect, that person gonna learn it after half century.

Anyway, i dont want to bother u any more. This is the last message.

All the best for every each one of u.

Bye

Hozzászólás 2008 nov. 6, 21:19 
HI HI, az érdekes az, hogy engem mindenki elsőre megjegyez magának. Nem gondolkoznak hogy hívják , kiss, nagy ,kovács, nem Ő, a kimondhatatlan nevű Mátyás. A név sajna torzítva van már írva, köszönhetően az anyakőnyvvezetőknek. DE képzeljétek milyen ezzel a névvel csajozni .Tessék,? mi,? kivagy,? IGEN és már sinen vagyunk. Fifó is igy cserkészte be Lifót. Segítek aki tud németül "das macht nicht" nnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaa????? :lol:

Hozzászólás 2008 nov. 6, 20:42 
UFF! :85:
Jujj, te Matyi, még a könnyem is kiesett a röhögéstől! :lol:
És picit a Machnyicz Mátyáson is nevettem, :lol: , bevallom, mert már nem állom meg... Hogy is tudsz ilyen névvel élni, amit se kimondani, se leírni nem tud senki??? Kérdem ezt én. Pont én 8) .

Oz, wellcome!
Doromboló kedves, ez az Oz gyerek nagyon szépen köszöni neked, és örömmel veszi! Azt mondja, eljön Szegedre és ott átveszi.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2008 nov. 6, 21:43-kor.

Hozzászólás 2008 nov. 6, 19:54 
Csók mindenkinek. A két madárka eredeti tulajdonosa,Szmolai Imola kedves kecskeméti pedagogus hölgy, ő adta a madárkáknak a nevet. Szerintem aranyos és a fórumon is így híresültek el. A fiuk FORD még egyszer FORD!!! csak hogy rögzüljön. Tennessee Ernie Ford rol kapta a nevét, tudjátok ő énekelte a 16t feketeszén című dalt. Halgassátok meg!! Na mi erre gyúrúnk, kik azok a megasztárok? És Doromboló, mi akkor is adunk nevet ha száz madarunk lesz .Igaz csajok????? ÉN mindet egy-egy prímszámrol fogom elnevezni. Mi szentimentális, infantilis(csak én vagyok!) vagyunk.És egyébként is nincs bennetek semmi tisztelet az elhuny iránt, LIFÓ, igen lehet ilyen névvel is élni, gyereket nevelni, másnak örömet szerezni, és méltósággal távozni. Én is ezt teszem, Machnyicz Mátyás. Igen ez a nevem, na ne neves ott a monitor előtt.,, és senki sem tudja elsőre kimondani, de szeretem mert az enyém. Lifó is az volt. És én csinálom ország legfinomabb AMATRICIANIS tésztáját. UFF

Hozzászólás 2008 nov. 6, 19:35 
Gabesz írta:
Oz, "don't worry, be happy!" :D Doromboló is your saviour! :wink: You will get from him a grate male (2008!!!) at december (price:50 E) which will be brought from Slovachia for you too. But you have to go with us to Szeged... What do you say?

What can i say more :lol: :lol: :lol:

:) :) :) GREAT :) :) :)

Gabesz thank u for all of assistance, and Doromboló thank u very much.

Its ok for me. Just inform me that when i should be in Szeged.

I will be there :)

Hozzászólás 2008 nov. 6, 18:56 
OFF
Sziasztok! Én informatikát tanulok és vannak olyan adatszerkezetek is amiket lifó és fifonak hivnak. Például a sor az fifo, a verem lifo. Biztos még más területen is használják ezeket kifejezéseket. Bocsi az offért!

Hozzászólás 2008 nov. 6, 17:51 
Sziasztok!

Szia Gabesz! Vagyok én, csak olvasom a fórumot, mert nincs újabb a házam táján. Meg ilyenkor érek én haza a csipet-csapatommal, előbb nem tudok válaszolni. 8)
Gesztenyekrémest nem lehet??? Finom tejszínhabbal a tetején????
Ja, most Neco biztos mérges, mert ha lázas és nem megy neki az evészet, akkor ilyen finomságokkal csak a kedvét szegjük. Nem igaz? Gyógyulj meg, Gabesz receptje tuti gyógymód, ezt garantálom! :wink:

Mona

Hozzászólás 2008 nov. 6, 16:32 
Naja... Ebben találunk. Én is gyanakvó típus vagyok :lol: Képes vagyok én is mindent kiolvasni csomó nemlétező dologból is, ha kell... 8) :lol: De asszem Imolkának semmi köze nem volt a könyveléshez, főként nem annyira, hogy könyvelői szakszavakat adjon név gyanánt imádott kedvenceinek :wink: . Igaz, Matyi? Erősítsd meg, ha így van. És míg leírtam Fifó- Lifó, fiú-lány, már rögtön tudtam a nemüket is. Hát éppen jókor, mondhatom... :?

MONAAAAA! Hová lettél??? :shock: Kávékrémes legyen? :wink:

Hozzászólás 2008 nov. 6, 16:13 
Nem, Marcsika... Egy szimpatikus matektanárnő. Inkább csak te olvasol könyvelő szemügével 8) , asszem :wink: ...

Hozzászólás 2008 nov. 6, 15:08 
Halihó! Szép napsütéses őszi napot! :sunny:

Marcsi, Lifóék előbbi gazdija, Imolka adta a neveket :D . Fifó és Lifó. Igazából én sem bírom megjegyezni, hogy melyik fiú melyik lány, de így mostmár hogy csak Fifó maradt... Matyi, nagyon sajnálom szegénykét... :(

Neco, olvasgass minket, pörgess vissza amolyan C-vitamin típusú oldalakra és mindjárt helyrepattansz! Garantáltan! :lol: Gyógyúlj meg minél hamarabb! ...vagy ez nem amolyan kifogásos nyafogás, hogy többet otthon lehess az ifjonc dalnokokkal? :wink: 8) :lol:

Doromboló, te pedig közél ne menj Necóhoz, hallod??? Mi lesz ha lebetegszel? Ki fogja itt gyártani a C-vitamint??? 8)

Oz, "don't worry, be happy!" :D Doromboló is your saviour! :wink: You will get from him a grate male (2008!!!) at december (price:50 E) which will be brought from Slovachia for you too. But you have to go with us to Szeged... What do you say?

Monácska, őrlettem a malomban finomlisztet saját termésű búzából, tyúkok alól kiénekeltem a házitojást... Megsütjük??? Ahogyan gyűrűzni tudtunk skypen, sütni is lehet, nem? :wink: :lol:

No, hazacsorgok... Gyönyörűen süt a nap. Majd behunyom a szemem és belesétálok a fényes napsugárba. 8) :sunny:
Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 nov. 5, 23:35 
Mert akkorra már meg lesz a Szlovák verseny és az öreg favoritom madarait minden verseny után elhozom...Ill csak a jobbakat lehallgatás után...a többit viszi a börzére. Szóval a krémjéből kaphat egyet mert többet nem hozok csak amennyit rendeltek a kollégák meg egy pár nekem is kell...Ez kb.22.-én realizálódik...

Hozzászólás 2008 nov. 5, 23:29 
Ha Necoval történne valami az árvákat szivesen átvállalom, (a csurikra gondolok)A koszorúra kiszedi össze a pénzt? :92: :97: :73: Gabesz köszönöm érdeklődésed, tanuloktanulokdolgozoktanulok. El se mertem mondani, hogy Lifó elpusztult . A két lányával egy kalitban volt kicsit soványkának tünt. Kapta az olajos magvakat meg mindent, csak lágyeleséget nem. Nem értem mi történt vele. A fia, Ford apuval gyakorol, csak én nem mindig vagyok a közelükbe. A hétvégén elkezdem a sötétítést. Necó gyógyúlj!!!!

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2008 nov. 5, 21:37 
Miért pont 22-én?
Meg azért pontosíts légyszíves!
Milyen évjáratú madárkát és hol vehető át? (Gondolom Herenden)
Vagy menjen el Szegedre a bajnokságra és ott átveheti?

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 261  Következő