Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 nov. 8, 22:58 
Isten nem ver bottal !!!... :25:

Hozzászólás 2008 nov. 8, 21:32 
Jajjjj a májam,az a rosszmájú májam!!))) :24: húúúú nanemáááá,még ha nem vicc,akkor sem lett volna olyan sürgős,hogy randit lekéss miattam!!!! :84: Azt meg komolyan venni,amit én írok,háááát!
A derekam úúgy kiakadt,hogy mozdulni alig bírok! Becígöltem a virágokat,de előtte át kellett mindent alakítani hogy beférjenek....avart zsákoltam,estig alig ültem ide pár percre! francba,nem kéne orrvérzésig gályázni,most aztán nyöghetek,ez sajnos nem vicccc.

Hozzászólás 2008 nov. 8, 19:34 
Katy ! Legközelebb ha találkozunk rátapadok a nyakikádra és enyhe csavargatással megkeresem a helyes menetirányt aztán beállítom rendesre ! :41: ! ! ! Úgy ki....tál velem !...Lekéstem egy találkozót miattad ! TEEEEEEEE !!!!....Én már annyi hülye kérdéssel találkoztam itt a tikudvarban hogy honnan vettem volna hogy ez vicccc ??? He !!??... :twisted: ....Húúúúúúúúúúúú !!!!!!!!!!!4
A papa hímet ugyanúgy kezeld mint a másikat ..a leírtak szerint !!!

Hozzászólás 2008 nov. 8, 17:50 
Neco, légyszi üsd be a keresőbe, aztán győzd meg Anyókát készítse el neked. A titka az ,hogy a hagymát ne dinszteld üvegesre ,maradjon egy kicsit res, kicsit nyers ezért én nagyon apróra szeletelem. AZ én nevem " das macht nicht" =nem tesz semmit, nem baj, nem számit. Gabesz te egy ŐS germán vagy. teuton tőrzsbéli deutsch=teutsch. Papír dobozbol meg csináltam a sötétítést. Reggel csak 7-kor kelnek a fiúk ,Fifó megint végig csinálja a tréninget a fiával.

Hozzászólás 2008 nov. 8, 17:36 
Akkor lehet,megszadizom én is,hátha......ráadásul nem is az én maccsom,de lehet,a nyakamon marad,nem igazán akaródzik elvinni a gyerekeknek! Persze ők tavasszal kiscsirkéket,kacsákat akarnak,mondjuk nem sok maradna nekik rántani!! :61: igy meg gondolják,oldjam meg én!

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 nov. 8, 17:30 
2-3 nap étlen szomjan meghozza az eredményt, hidd el. Fél nap az üdülés néki.... :wink:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 nov. 8, 17:30 
Háromra nem)))) csak akkor vennem kell még 1-et hozzájuk! :11:

Hozzászólás 2008 nov. 8, 17:29 
Neco,ezt a kalitkába zárást én is megtettem már a macsekkal,de nem lett jobb a helyzet! Persze,lehet,hogy mivel csak fél napra zártam be,az nem volt neki elég?Állandóan azon parázok,ha nem vagyok itthon,hogy az ajtót nehogy nyitva hagyják,mert akkor annyi.....a nyáron még az ablakon a szunyoghálót is megkezdte, mire észrevettem,annyira beindult a rizsákra!

Hozzászólás 2008 nov. 8, 17:27 
6 tojó nem sok a 3 hímre...

Matyesz! (most volt időm visszaolvasgatni) Milyen az a "amatriciánis" tészta?

Hozzászólás 2008 nov. 8, 17:23 
Nnnnaszóval,mikor éjjel 2-kor lefeküdtem,akkor meg azon vihogtam nagyokat,ha valaki külsős olvassa a hülyéskedésem,tuti azt gondolja,hogy az öreg tyúk nem csak vén,hanem lökött is!!!! :22: Nem komolyan kérdeztem,hülyéskedtem!!!!!,láttam hogy vannak összerakva,de nekem nincs mit összerakni,mivel csak 1,azaz 1 füttyös fijukám van,a másik 2 az tojó,és azok ridegtartáson vannak a fűtetlen részen az öreg tojókkal.!Viszont ma behoztam az egyszem fiatal hím kalitja mellé az apját,raktam közéjük lemezt,nem látják egymást.
Viszont ezt most komolyan kérdezem,hagyhatom őket így együtt,ugye?a másik,amin filózgatok,hogy kell nekem 6 tojó?????? nem igazán!

Hozzászólás 2008 nov. 8, 14:18 
Macseknevelésre nekem van ötletem.
Anno Édesanyám kedvenc kandúrja volt nagy madarász. Nagyon oda kellett figyelnem, hogy ne legyen baj, de bizony így is előfordult egy-egy baleset. Viszont egyszer szüleim elutaztak nyaralni. A macsekot két napra beköltöztettem a madárházba egy std. kanárikalitba étlen szomjan.
Kalitban levő madárra az életbe többet rá sem nézett. Sőt! Piszokul ügyelt, hogy kalit közelébe se kerüljön többet.

Hozzászólás 2008 nov. 8, 10:19 
Katykám !
Mit nem értesz ?...Mégegyszer leírom...Tehát a fiatalokat...3 van úgy tudom ?!...Úgy rakjad egymás mellé, hogy csak előre lássanak ki...tehát ahol a kinti etetőik vannak azok nézzenek feléd aki velük szemben vagy. Azaz tegyél közéjük elválasztó keménypapírt vagy deszkát. Sima irógéppapír azért nem jó mert azt másnapra széttépik.
Tegyél a tetejükra is valami ilyesmit é a hátuk mögé is, így eléred amit mondtam, hogy csak előre lássanak ki.
Aztán azt írtam, hogy mikor kiveszed őket innen, azaz elszeded a lapokat közülük és a tetejükről, meg a hátuk mögül, akkor ezeket a kalitkákat tegyed egymás tetejére úgy ahogy a necó képein látod. Tehát a te szempontotból, aki nézel a kirakott kalitkák felé,az etetők ballra legyenek, pontosan a képeknek megfelelően !....Esetleg tegyél mögéjük valami fekete hátteret hogy csak feléd lássanak. Ezáltal a hang is jobban feléd fog terjedni és a madarak nem lesegetnek csak tefeléd !...Később a bíró ugyanebből a pozicióból fogja őket bírálni...Ha vége az énekeltetésnek, megint visszarakod az elején leírtak szerint a helyükre !... Tiszta ????? :twisted:

Hozzászólás 2008 nov. 8, 9:59 
Sanyikám ! Az exemnek is volt macskája egy jópofa, kellően sportos teremtés...Eljött az idő hogy be kellett hozni a fiatatlokat a tréning időszakra a lakás előszobájába. Gondoltam, hogy itt baj is lehet mert a Kacorkirály élénk szemvillanások közepette még a száját is körbenyalta mikor a madarak elé lecsücsült... Na mondom itt az idő a macsek átprogramozására. Belestem a nappaliba ahol a nejem melankólikus ellazultságban tapadt a TV képernyőre... Elkaptam hát a minitigris grabancát és a madarak kalitkája elé tartva egy hatalmas rázással keményet födhöz vágtam és egy erős ssssiccccc hanggal adtam nyomatékot a jövő kérlelhetetlen parancsának !....Órriási nyervákolással rohant be anyuci oltalma alá...
- Mit történt ezzel a kis drágával Béla ? :shock:
- Képzeld ! Megijedt a madaraktól !.... :wink:
- Na ugye milyen okos kis cicám van nekem...?!
- Igeeen ! Könnyen tanul.. 8)
- Mit ?.... :?:
- Semmmiiiii !... :roll: :lol:
És tényleg...a macsek azután nagy ívben elkerülte a tiltott zónát... :idea:

Hozzászólás 2008 nov. 8, 8:16 
Szia ! doromboló
Hogy miért nincsenek rollerjaim ?
Miért csak kukkolok? Hát annak számos oka van , az egyik az , hogy már él a lakásban " valaki " aki még nálam is jobban szereti a madarakat .
A gyerekeim csak egyszerűen a -hajnali köd démonának - nevezik , az igazi neve Csufika . A Teremtő macskának alkotta a szerencsétlent !

Hozzászólás 2008 nov. 8, 1:55 
"a kalitka oldalról nézve etetőkkel balra nézzen...."
Egész nap ezen filózok,nézd éjjel 1,és elaludni sem tok miatta!!))))hogy ezt hogy értsem? mihez képest balra???? vízuális vagyok,rajzold le!!!! Úgy érted,hogy ne lásson engem a madár, a kalitka oldala legyen felém,ami körbe meg le van takarva? mert hogy ne lásson ki,csak elől????? :41:

Hozzászólás 2008 nov. 7, 23:25 
Áááááááááááá ! :shock: ...Nem értem ! Nekem mindegyik jól kijön ....

Hozzászólás 2008 nov. 7, 23:04 
Doromboló a c és a y nem kellene ejteni, próbáld még, egyszer-kétszer. Lágyan mint a hajnali szellő. Meglepődnél milyen aktuális a nevem. :wink: Csaba ,te lenni török?

IDRE Gould Amandina Klub tag
Valódi név: Fekete Csaba

Hozzászólás 2008 nov. 7, 22:37 
Szívesen!
Nem, se tanár, se angol nem vagyok.

Hozzászólás 2008 nov. 7, 22:24 
Nem tudom mit jelent a neved de nekem egyszerre sikerült kimondanom sőt igazán jól mondható részemről..... Matyi ! :lol:
De télleg ! A vezetékneved is rögtön sikerült !...

Hozzászólás 2008 nov. 7, 22:21 
Húúú Csabi te mi vagy angoltanár ?... Vagy Magyarangol ?..
:shock: Köszi ! :wink:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 261  Következő