Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 261  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2008 nov. 23, 17:46 
Gabesz, megmondom őszintén csak a novemberi beírásaitokat olvasgattam, úgyhogy nem kádereztem le a társaságot előtte.Körvonalazódott vágyam is csak csütörtök este lett meg, miszerint pont és csakis roller kell nékem, előtte latolgattam milyen szárnyas jöjjön.
Ma az egyik Galapagos üzletben megsasoltam pár csőröst, igazán helyesek voltak, de aztán megláttam egy mosómedvét is( nem tudom mit keresett ott a pléhketrecben 2nm-en), és megszázszorozódott bennem az elhatározás, hogy boltból állatot SOHA :cry:
Köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok, nem szokásom a hízelgés, de kimondottan örülök, hogy idekeveredtem :)

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2008 nov. 23, 16:55 
neco írta:
Szasztok! Kösz' mindenkinek a jókívánságokat, már megvagyok. Ennek az esztendőnek a végén valahogy rám jár a rúd.
Nem baj! Legalább lesz időm a madarakat rendesen felkészíteni, meg netezni. (már ha valaki lesegít az emeletről :? )

Szia,gyogyulást kívánok,azt akarom megkérdezni,hogy mikor mehetek el akkor hozzád egy kicsit rollerezni?
Mert szép lassan már alakulnak gondolom az énekük és mint mondtam megszeretném hallgatni.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 nov. 23, 15:14 
Szasztok! Kösz' mindenkinek a jókívánságokat, már megvagyok. Ennek az esztendőnek a végén valahogy rám jár a rúd.
Nem baj! Legalább lesz időm a madarakat rendesen felkészíteni, meg netezni. (már ha valaki lesegít az emeletről :? )

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 nov. 23, 14:39 
Hali ifjúság! először ide írom ki,addig nem hirdetem! Megoldhatatlan madártartási gondjaim miatt eladom a tenyészmadárkáimat: 4 másfél éves roller tojó,és szintén másfél éves roller hím,ezek Doromboló,szlovák,és német tenyészetből származó madarak,és egy tojó,ami már nálam kelt,7 hónapos.Oszit és egy nálam kelt tojót megtartok,őt a fiamékhoz elvihetem.

Hozzászólás 2008 nov. 23, 12:03 
Kedves Gabesz. Fantáziám az van , ha már az se lenne?
Őltözz fel, éjszakára meg bundabugyingó. SEJHAJA = Seneke -feneke :twisted: Itt, az alfőld délkeleti szegletében gyönyörü szikrázó napsütős és -3.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királymátyás 2008 nov. 23, 14:39-kor.

Hozzászólás 2008 nov. 23, 11:57 
KUKORÍKÚÚÚ , látjátok kolégák micsoda fiatal jérce tekereg erre???? Gyorsan kivetni rá a rolleres hálót. Adjatok madarat még ha néma is csak el ne menjen!!!!
Szerbusz ANDIBABA Köszöntelek, köszöntünk. Azt tudnod kell, fiatal madár csak verseny után van. Öreg madár vagy tenyésztés céljából van megtartva vagy ő a mesterdalnok othon. Ha nórmális madárkát akarsz, akkor halgatsz a fiúkra. Még én is, csak kezdő vagyok. Itt csipegetem a tudás mórzsáit. :lol:
Dorombi , tudom én ,hogy te mire gondolsz . A kis stílú ,szakmai féltékenységtől elvakult, írígy, a másikat lenéző, rosszindulatú ,segíteni nem, de gáncsoskodni tudó,...... tudom sorolni, kíváncsi vagy rá? :twisted: :evil: DE SZERETNÉLEK MEGHOMÁJOSÍTANI :ez XXI. század, itt te ne keres hagyományos értékrendet .
HA TUDNI AKARJÁTOK ŐSZINTÉN , SZERETEM A ROLLERT, DE BENNETEKET JOBBAN. Millió érdeklődési köröm van , millió fórumon voltam, de ti igazi EMBEREK vagytok. EMBEREK a jó és a rossz tulajdonságaitokkal eggyüt . Itt még bántó szó senki száját nem hagyta el. Ezért jó Rollerosnak lenni. IMÁDOM A ROLLERT.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királymátyás 2008 nov. 23, 12:20-kor.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 nov. 23, 11:44 
"Kutya, ellenállhatatlan vágy egy tollasért, tavasz a szobámban, rock, madárfütty"
Kedves Baba, te vagy már régen olvasol minket, vagy a legjobb helyre tévedtél! 8) Itt aztán ebből mindent megtalálsz, sőt, még többet is :lol: !

Ú, ha itt lenne most Neco Tarajos, biztosan mondana ő erre megoldást, vagy Nagygabe,
a két bicebóca kokasunk :24: . Neco, ez a tied: :27: . Gyógyulj meg!
Köszi Baba, köszöntésedre még az Ablakmester is belesett ide hozzánk, ez fölöttébb ritka dolog :wink: ! És nem is volt hülye ötlet a kiállítás, mert tényleg lesz ott Szegeden, csak éppen hangverseny. Eddig én is csak olvastam róla, személyesen most lenne először alkalmam a hét végén egy ilyen rendezvényen részt venni, de máris beleszólnak az időjárási viszontagságok... Matyi, te hogy is képzeled... Miniszoknyában... Működik a fantáziád rendesen :lol: , de ilyen időben :shock: Síkosztümben, babám! Havazik becsülettel ideát és holnap reggelre minusz 20-at jósólnak :shock: . Na akkor tényleg befagy a mi is? :lol: A sejhaj? :lol: :lol: :lol:

No, akkor Baba jól nézz szét és gyerünk a jérceneveldébe!- így szól az ukáz Őfőszerénységétől! :57:

Hozzászólás 2008 nov. 23, 11:07 
Szia ckuzmos!
Gyalog Pestről Szegedig, majd vissza vagy én fagyok meg, vagy a tollas.Nem jó egyik megoldás sem, de azért köszi:)

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2008 nov. 23, 11:04 
Baba082 írta:
...
Ha nem is pesti a madárka, jó nekem, ha rittyentetek egy kiállítást, és odamegyek érte...:)...

Üdv a forumon!

Ha csak ez a vágyad:
2008 december 27 - 28.
Szeged
MAGYAR NEMESKANÁRI NEMZETI BAJNOKSÁG
:D

Hozzászólás 2008 nov. 23, 10:40 
doromboló írta:
Húúúú Babuci !....Kapsz rollert !...Valaki fog tudni segíteni az tuti, mert eléggé rossz az ivararány ! Mármint a tyúkudvarunkban ! :24: Szerintem rögtön fognak rádröppenni !... :lol: ...Ja ! Azthiszem nincs már Pesten kiadó madár....Nem baj ! Ha nem sikerül jó rollert találnod akkor januárban találunk valamilyen megoldást !...Addig mutatkozzál be légyszíves...minket már ismersz ...gondolom !?...Csak vissza kell lapozni és meglátod hogy komplett őrült it a fél tyúkudvar !!!.... :25:
A tojószekció vezetője és egy ben címzetes főkotkoda a Gabesz tanítónéni !...Sokmindenre meg tud tanítani !... :wink: ...Aztán ha bemelegedtél jönnek a kiskakasok !... :D

Nagyon kedves vagy, én meg türelmetlen, tényleg elfogytak a hímek? :shock: Hogy lesz akkor tavasz a szobámban?:)Ha nem is pesti a madárka, jó nekem, ha rittyentetek egy kiállítást, és odamegyek érte...:)Jó, hülye ötletekről ennyit.Sajnos az európai kutyakiállításon, ami nemrég volt, még nem gondoltam, hogy ellenállhatatlan vágy kél bennem madár iránt, illetve onnan hazafelé jövet jutott eszembe, hogy a sok rock mellett jól jön a madárfütty:)Pedig akkor esélyem is lett volna a dologra.Seráfütty...
Mutatkozzak be?Igazad van, illik:)baba mellett még hallgatok az Andira is, állateledel nagykerben tengetem napjaimat, és imádom az állatokat.
Ha valóban januárig várnom kell, akkor részletesen is bemutatkozom
:lol: Igaz utána is, hiszen profiktól tanulni a madártartást jó dolog:)

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 nov. 23, 10:30 
Húúúú Babuci !....Kapsz rollert !...Valaki fog tudni segíteni az tuti, mert eléggé rossz az ivararány ! Mármint a tyúkudvarunkban ! :24: Szerintem rögtön fognak rádröppenni !... :lol: ...Ja ! Azthiszem nincs már Pesten kiadó madár....Nem baj ! Ha nem sikerül jó rollert találnod akkor januárban találunk valamilyen megoldást !...Addig mutatkozzál be légyszíves...minket már ismersz ...gondolom !?...Csak vissza kell lapozni és meglátod hogy komplett őrült it a fél tyúkudvar !!!.... :25:
A tojószekció vezetője és egy ben címzetes főkotkoda a Gabesz tanítónéni !...Sokmindenre meg tud tanítani !... :wink: ...Aztán ha bemelegedtél jönnek a kiskakasok !... :D

Hozzászólás 2008 nov. 23, 10:22 
:57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57:
Matyiiiii ! Még a könnyeim is kigyüttek !!!!!
De én nem azt félteném ha engem lefejeznének, nekem nőne új !...Hanem ha beütne ide is az acsarkodás !!!...Abbba belehónék azthiszem !...Rossz emberek mindig vannak tudom de azt egyszerűen kinézzük és kész !...Ha valaki főleg a b...sztatás miatt jön ide nem a rollerek meg a barátság miatt, akkor az előbb utóbb úgy is lemorzsolódik !?....

Hozzászólás 2008 nov. 23, 10:21 
Sziasztok, tudom, hogy ez nem a keres-kínál rovat, de azért csak beírom ide is:)
Szeretnék venni egy fiatal roller hímet, hobbi madárka lenne, nem szeretném üzletből beszerezni, így budapesti tenyésztők segítségét várom.
Köszi:)
babuci82@gmail.com

Hozzászólás 2008 nov. 23, 8:29 
Fő KUKI te JÓ kandúr vagy ? Én Necónak írtam Hogy vigyázzon magára. Mi, Téged, nem ,hogy megbuktatni hanem bebalzsamozni fogunk és a hajag tetején csinálunk egy mauzoleumot. Oda fog minden rolleros zarándokolni. Áldást kérni a madarainkra. :lol: :twisted: Herendi Szent Béla a rolleresek, vizslások, rallisok, vadászok, és a Gyengébbiknem Védőszentje. VIGYÁZ MAGADRA!!!!!! :25: :94: :08: :40:
Nagygabe , Gratula neked szorongasd meg a Két nagytarajút . Nehogymá elszáljanak.
CSajok időszerű lenne gép elé űlni . Ha kint csatangoltok, befagy a sejhajotok a miniszoknyába. :twisted: Látjátok a főkuki is hiányolja a tyúkudvar melegét ami azért nektek köszönhető. Amikor össze bújtok és a puha, meleg testetekkel melegítetek minket. A szívem kifacsarodik. FÁZOM!!! :27: :69: :12:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 nov. 23, 7:14 
Sziasztok !

Szombaton megyek Szerbiába ott beszéljük meg Varga Tibivel a verseny bírálatának részleteit, onnan versenyzők sajnos nem jönnek. Jelenleg túl cifra és bonyolúlt adminisztációs tennivalók akadályozzák őket.

Ezen kívűl tárgyalást folytatok a Szerb szövetség elnökével Szlobodán Kulittyal is a Szerb szövetség, valamint a Szabadkai egyesületek és az IDRE együttműködéséről. Többek között a füttykanáris versenyek kiszélesítésének lehetőségéről is. Felvetődött bennem, hogy jó volna hazai fűtty bírókat is képeznünk. A lebonyolitásának lehetőségeit is megemlítem számára. Esetleg valaki átjönne velünk az jó lenne. Van még 2 hely a kocsiban.
A találkozó de. 1o től este 6 ig tart, majd "rtomek" egyesületi elnök úr meghívása révén résztveszünk az ünnepi díjkiosztón és az azt követő vacsorán. Hazaérkezés Szegedre 24 óra felé.

Hozzászólás 2008 nov. 23, 0:38 
Na végre hogy megvagytok !.... :42:
Már azthittem valaki megsértődött mert a szentesi kiállítás legemlékezetesebb részlete az volt hogy kereszbe kasba b...ák egymást ! Találkoztam elnök úrral kétszer is. Másodszor egy óra múlva és már akkor nem volt elnök !...A másikon egyik jobban utálja a másikat mint az egyiket !....nagyon kevés kivétellel !....Ettől paráztam be, hogy csak nem ide is beütött a ménkű !... :roll:
Na megyek a dióra alá és leszopom magam !...Mármint pálinkával .... :lol:

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 nov. 22, 22:41 
Sziasztok!

Nem vesztem el, csak annyi a munka, hogy írogatni már nem nagyon marad időm :(
11 hím van beiskolázva nálam (volt 12 is, de sajna 1 elpusztult :( ). Folyamatosan dalolnak, amíg világos van. Most kezdtem el letakargatni őket.

Necoval tényleg ilyen történt? Ekkora az összetartás a rolleresek közt? ;) Gyógyulj meg!

Én lassan túl leszek ezen... A héten kezdtem újra bejárni a munkahelyemre. Három hónap után... Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen hosszú lesz. És még három hónap hátravan, hogy teljesen rendbe jöjjön a lábam :( Addig marad a sántikálás :)

Hozzászólás 2008 nov. 22, 22:15 
Kedves Fönci Szerbusz.
Légyszi ne izgasd magad. Megvagyunk ,de millió a meló. A talaj munkák elmaradtak mert még soha ilyen száraz nem volt a főld. Nem lehetett szántani, most meg ítt a fagy . meg a suli. Hát nem tudom de a mostaninál Ford énekelt szebben is . Most 8 órától, 14 óráig van világosság nekik, Jobban oda figyelek, lehet a vízbe adagolt purina forte vitamin b...ot ki a madárkámmal. A pokolba vezető út is jó szándékkal van ki kövezve. Figyelek rátok, Neco bakker, Felénk azt mondják : A jó kandúr vagy megsántúl, vagy megvakúl, vagy a fene eszi meg. Te neked, egy diófa árnyékában az udvar közepén kellene üldögélned, pipázni és pálinkát szopogatni ,Mert így nem leszel hosszú életű. Agyon üt a szita is . És millió csók a A Nőnemű Udvar lakóknak.

Hozzászólás 2008 nov. 22, 17:40 
ALMAMAAAAAAAAG !!! Mi van veled !!!??? Meg van még a rigó ???...

Hozzászólás 2008 nov. 22, 17:39 
Csókolom !....Semmiről nem tetszett lemaradni ! Ha egy madár bekerül a füttykalitba, 3 hét múlva már élvezhető az éneke !...Nincs semmi vitamin csepp mert akkor megint elkezdenek vedleni !!!...Csak repce alapú keverék van és édes alma 2 naponként ! Ha még nyikorognak csak, akkor rendes keveréket adj még nekik és setleg egy kis lágyeleséget 2 naponta. Egyik nap alma, másik nap lágyeleség. Ha már szépen alakul a hangjuk akkor a repcés kaja jön és elmarad a lágyeleség heti egyre és az alma szintén !!!....

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 261  Következő