Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Zsófi

Hozzászólás 2008 nov. 24, 20:36 
Gabesz, nagyon köszönöm, akkor én is egyszerűen csak kirakom felengedni a letört darabkát.

Szia Doromboló! Nagyon örülök, hogy most is élettől pezsgő ez a fórum :D. A tőled vásárolt madár nemrég kapott új, még nagyobb kalitkát, egészséges és jól érzi magát, már dalol. Családunk része! :) (Tenyésztésbe egyelőre nem merek belevágni, de mint jövőbeli lehetőséget, természetesen nem feledtem el.)

Kívánok mindenkinek eredményes felkészülést a dalversenyre!

javascript:emoticon(':88:'): Almamag

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 nov. 24, 20:04 
Puszi, Almamag!

Figyu, én ezt Lajostól olvastam és ki is próbáltam a lágyeleség lefagyasztását. Egyszerre bedurrantok egy nagy adagot, aztán csak kicsidenként kicsipegetem a fagyóból a pici adagokat. Nagyon rövid idő alatt olvad ki szobahőmérsékleten, ha kibontod a csomagolásból. A mikrózást nem ajánlom és nem is szükséges.

Ja és apropó, konyha! :lol:
Neco, átadtam mamának az üdvözleted és persze a többinek is (Téged, Titeket is puszilnak!), erre a drága mama azt kérdezi, hol marad a csöröge és a fánk recept??? :lol: Mit egyeztek ők Verával??? :shock: 8) :lol:

És akkor puszi nektek is!

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 nov. 24, 20:03 
Csókolóóóm ! Magocskám !....
Sajnos nem tudok válaszolni de a főkotkoda vagy valaki a tikudvarból biztos tudja a választ a problemádra !... :89:

Valódi név: Zsófi

Hozzászólás 2008 nov. 24, 19:55 
:D
Sziasztok!!!!
Mindig belógok ám, és szoktalak benneteket olvasni! Dorombolótól vásárolt madárkám is megvan és jól van, és ha már így lebuktam :lol: , akkor mindjárt kérdeznék is! Készítettem tojásos lágyeleséget, és szépen kilapítva lefagyasztottam. Most, ha adni akarok a Csipinek, hogy olvasszam ki? Tudom, ki kell venni a fagyasztóból, de jó, ha szobahőmérsékleten engedtetem ki, vagy inkább tegyem felengedésig a sima hűtőbe és azután ki szobahőmérsékletre, ha már nem jeges? Nem venném a lelkemre, ha suttyomban megsavanyodna és baj lenne belőle.

No, remélem nem tartjátok túl nevetségesnek a gondom :oops: ....
Cupppp az egész baromfiudvarnak! :)

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2008 nov. 24, 19:49 
Szia,Necó:

Akkor inkább jövőhéten mert ezen a héten elutazom szép "Erdélyországba",de ha visszaérek majd hívlak telefonon és megbeszéljük.
Igazából,addig még jobb formábba lesznek mert nem szeretnék "néma" rollert hallgatni :D

Hozzászólás 2008 nov. 24, 19:48 
Almamaaaag! :54: Látlak, itt vagy :D . Jer be hozzánk!
Tele a ház, de sok jó ember kicsi helyen is elfér :wink: . Mivel kínáljunk? Egy kis kongva csengő, netán gördülő, doromboló avagy fütty??? Gyere már, ne kéresd magad :D .

Hozzászólás 2008 nov. 24, 18:51 
Szia tuke !....
A tuke !.... :lol: Na itt nem kell bujkálnunk, mint a kaposvári foci fórumon !....Én ismerem a fiút ! Rendes ember és nagyon vágja a focit. Régebben keményen hajtotta a labdát, most meg a kaposvári utánpótlásban ténykedik, a fia meg ugyanott keni a bőrt !!!....
Még a Gabesz aki be be szokott nézni a fociba, - mert őt aztán minden érdekli - ismeri a tukét ha nem is személyesen. 3 évvel ezelőtt indítottam egy kemény rohamot az akkori edző és a rossz szurkolói felfogás ellen mert éppen kieső helyen tanyázott a Rákóczi és egyedül a tuke (Törzsök Tomi) volt aki mellém állt !
Hogy mit kaptunk mi a pofánkra egy éven át azt nem lehet elmondani de így utólag elmondhatjuk és ezt az akkori ellenfeleink is már belátják, hogy megérte !!!....Az edző egész máshogy, sokkal emberibb módon becsülettel kezeli a játékosokat és a közönség is megtanult egyfajta pozitív szurkolási szisztémát miszerint akkor kell biztatni a csapatot mikor nem megy a játék !...Mindennel együtt ott van a Kaposvár az első felében az NB-I-nek ! Tehát igazolódott, amiért harcoltunk annak meg lett a gyümölcse !...
Szegény tukénak még nem sikerült madarat adnom mert mindig rosszkor jutott eszébe...vagy akkor mikor még nem voltak vagy mikor már nem ...én meg nem írtam fel ezért tralla-lalla láááá !---elröppent a hüle agyamból ! :lol:
Ágyurika ! Ne aggódj csak pirítsd a hagymát mert az idén nem fogunk nyerni ezért megesszük a rollerjeimet a verseny előtt !..... :shock:

IDRE tag
Valódi név: Ács Győrgy

Hozzászólás 2008 nov. 24, 16:21 
Üdv Mindenkinek a topikon!

Necó

Mielőbbi gyógyulást kívánok neked, mert már csak 34 nap a versenyig.
A diófa alatt még pálinkázgatni is hideg van mostanság.De a jó meleg szobában a kandalló mellet egy, két kupica az jól esik.

Dorombi meg nem is aggódik, csak kíváncsi, hogy hol tartotok a felkészüléssel a versenyre az esélyeit akarja felmérni.Ezt a tyúkudvart nem lehet szétrobbantani.
Sajnálatomra a szentesi rolleros előadásra nem tudtam elmenni, de Szegedre csak a világvége akadályozhat meg az elmenetelbe, jön velem "Mamóka" is életem párja. Nélküle nem mehetek, igaz Ő csapper párti.
Meg ugye menni kell a megrendelt madarakért.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 nov. 24, 15:48 
Az idei "tizes":

Kép

még egy Pavarotti:

Kép

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 nov. 24, 15:41 
tuke írta:
Jó helyen járok?

Hali Tuke!
Roller ügyben jobb helyen nem is járhatnál! "Színes" cimborák vannak a szomszédban, az "alakos" topic döglődik, de ha roller akkor a legjobb helyen vagy!

Hozzászólás 2008 nov. 24, 15:37 
Szeva' Dorombi!

Hogy állnak a verebeid?

Délelőtt hallgattam az enyéméit, háááát rendesen vissza kell fognom őket a következő hónapban... Mikor "elutaztam", azt a parancsot adtam ki a srácoknak, hogy ne csukják be őket (féltem ha becsukják a kótert esetleg két napig ki sem nyitják) és minden etetésnél rakják tele az etetőt alapkeverékkel. (így ha kimarad 1-2 etetés akkor sem fordulnak le a pálcáról a verebek)
No az aggodalmam alaptalan volt. Rendesen el lettek látva, erre most ezek a nyavajások pörögnek mint a ventillátor...

Marcsikám! Köszönöm a magevőkben beírt jókívánságokat! :88:

Hozzászólás 2008 nov. 24, 15:32 
Sziasztok!
Nekem jelenleg még nincs roller kanárim, de ami késik nem múlik. Postagalambok és Barabant papagájom van, de szeretnék jövőre megpróbálkozni a kanárival is.
Végre megtaláltam ezt a fórumot, így biztos több információhoz jutok.
Jó helyen járok?

Hozzászólás 2008 nov. 24, 13:55 
Otthon nincs géped ?...De jó neked !....Én már észrevettem megamon hogy függő lettem ... :oops:

Hozzászólás 2008 nov. 24, 10:05 
Hali!

Feri, bármikor jöhetsz, én szinte mindig otthon vagyok. ;) Kivéve ha kontrollra megyek a kórházba, no ez a nap e héten csütörtökön lesz.
Azért talán jobb lenne a jövő héten, hátha addigra járógipszet kapok. Akkor legalább egy kávéval meg tudnálak kínálni, most még tuti kilötykölném. :D

Drága Amaryl!
Ha nem köll senkinek, én szívesen átveszem a füttykalitokat. Én elég inmobil vagyok mostanság, (és ez így is marad még egy jódarabig :? ) de ha esetleg a Ferihez el tudnád juttatni, Ő kifizetné, majd elhozná nékem, én meg itt rollerozás után elszámolnák véle?!?
Persze csak ha nem a város két átellenes felén laktok, és nem túl nagy macera.....
Ha ez nem jön össze, valamikor kora tavasszal majd elugrok érte.

Kedves Gabesz! 70 centi hó és -20fok!!! :shock: Il'enkor tényleg a legjobb rollert hallgatni a jó meleg lakásban. Az almafán lévő madáretetőn gondolom van forgalom?! Csókolom Marika nénit, ölelem a srácokat meg Alpárt! Meg persze Téged, drága Tik'anyónk! ;)

Hozzászólás 2008 nov. 24, 9:47 
Verébhajszát akarsz TEEEE !!!!... Kifenem a sarkantyúimat és szeletekre tépem a kötényedet !.... :13:

Hozzászólás 2008 nov. 24, 1:04 
Mi lenne ha egyszer azt olvasnád,úgy ahogy,és amit leírtam???? :41:
Mert szó szerint azt írtam,hogy : mielőtt hirdetném,előtte ide írom!!!!!!hol van ebben az,hogy eladtam őket????????????????? azt hittem,világos!!!! hogy addig nem hirdetem őket,előbb itt teszem közzé,ha valakinek innen kellene!!!!!!!
egyébként sajna a kib...rizsek sem maradnak,ha ez boldoggá tesz! amúgy meg kötözködj csak velem,úgyis curva jó harapós hangulatban vagyok!!!! talán ha valakit jóóól megtépek akkor lehiggadok,kukorints csak,legfeljebb Veled kezdem!!!! :33:

Hozzászólás 2008 nov. 23, 23:49 
....Kinek adtad el őket ?...Mert ha a füttykalitokat is elvitték akkor csak a versenyeztetés miatt vette, különben miért kinozná benn őket !?...
...azok a Ki....ott rizsek bezzeg megmaradtak !...Az nincs útban !... :twisted:

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2008 nov. 23, 22:06 
Gabeszkám,nem kell félned nem akarom elcsábítani a Necót,max én is tartok rollereket,hogy bővüljön ez a társaság is még egy taggal.de ez attól függ,ha majd bejön nekem,ez a jövő zenéje.

Hozzászólás 2008 nov. 23, 21:11 
Ja...és még eladom a 4 füttykalitot is,amiből 3 vadiúj,a 4.keveset használt! azon kívül 2 db fém tenyészkalitkát.

Hozzászólás 2008 nov. 23, 19:36 
Matyi írta:
HA TUDNI AKARJÁTOK ŐSZINTÉN , SZERETEM A ROLLERT, DE BENNETEKET JOBBAN. Millió érdeklődési köröm van , millió fórumon voltam, de ti igazi EMBEREK vagytok. EMBEREK a jó és a rossz tulajdonságaitokkal eggyüt . Itt még bántó szó senki száját nem hagyta el. Ezért jó Rollerosnak lenni. IMÁDOM A ROLLERT.

EZA BESZÉD!!! És ez a vallomás! 8) Bizony, jó itt lenni :D !

Amaryl írta:
Megoldhatatlan madártartási gondjaim miatt eladom a tenyészmadárkáimat

Amaryl, Te Kati!!! Mi a hétmétert csinálsz??? :shock: :shock: :shock:

Neco írta:
Nem baj! Legalább lesz időm a madarakat rendesen felkészíteni, meg netezni. (már ha valaki lesegít az emeletről )
Neco, kedves, nem lenne egyszerűbb felvezettetni a Netet? Kálmi fiad van olyan ügyes, hogy ezt neked seperc alatt megoldja! Kajáért szinte ne is járj le, így nem lesz gond a tüllruha :lol: :lol: :lol: A fürdőig meg csúszva-mászva is el lehet menni... :wink:

Baba írta:
Köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok, nem szokásom a hízelgés, de kimondottan örülök, hogy idekeveredtem.

Érezd jól magad nálunk! :wink:

Fricc írta:
Azt akarom megkérdezni,hogy mikor mehetek el akkor hozzád egy kicsit rollerezni?

Gyanús vagy te nekem, fődi! :lol: Neco, figyelj oda erre a színes pasira, mert képes megrontani! 8) :lol:

Ma is tartottunk énekórát. Felvettem a hangokat, de még nem sikerült átmásolni. Azt hiszem, ezek már régen nem nyekergések, hanem kiforrásban lévő rellerhangok. Ha sikerül, majd hozok pár felvételt. Jó lenne beszélni róla.

És ha holnap nem jönnék, tudjátok, hogy miért... 70 centis hó hullott! :shock:
Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 261  Következő