Ezt el kell hogy mondjam,mert a dühtől megfulladok!
A gyerekeknek itt Kecskeméten Junkers márkájú gázkazánuk van,és külön hozzá tartály is ami tárolja a forróvizet.Nem tudom mennyibe került,de jó pár 100ezer volt,arra emlékszem,még ájuldoztam is miatta.Bocs,de műszaki analfabéta vagyok,jobban nem tudom körülírni,a fiúk biztosan értik.Tavaly szeptemberben költöztek,azóta használják.Tavaly télen is jópárszor leállt éjjel,a fűtés is,nemcsak a melegvíz.Van itt valami megbízottja a gyártó cégnek,aki szervízeli ezeket,ő küldött ide legutóbb is úgy 1 hónapja valami szerelőnek nevezett valakit,aki úgy nézett rá,mint aki életében először lát ilyet.Aztán közölte hogy nincs rendesen feltöltve,ez nem garanciális,3 ezer ft.Ez nem volt igaz,mert fel volt töltve.Mióta itt vagyok,majd minden éjjel újra kellett indítanom,mert leállt!Reseteltem és beindult,egészen ma délutánig.Jaaaa a fiam már kedden bejelentette,de azt mondta a pacák,majd csak a jövő héten tud esetleg valakit küldeni.Ma délután teljesen bedöglött,holnap engedik haza a menyemet a kórházból,a 3 napos hercegnővel.Szólt a fiam az itteni megbízottnak,,erre nem hiszitek el mit mondott neki! hogy kapcsolja be az olajradiátort!!!!!!!!

A fiam is Budafokon van,az előbb telefonált hogy írt a Junkers -nek 1 levelet,mert őt is a guta kerülgeti!
Tudom ez 1 tyúkudvar,ki lehet törölni mert nem idevaló,de páran hadd olvassák el,és legalább kiírtam a dühömet,de hogy a méregtől fél éjjel nem alszom az tuti.