Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 dec. 17, 13:18 
De nagy itt a csend.... :roll: ....ünnepek előtti hajtás?!

Nagygabe, hogy állsz? Rég hallottunk felőled!

Lacidoki! 4-5 méter bodzapálcát szedj légyszíves a helyi "kiserdőbe", vagy végy 12-15mm-s tiplipálcákat egy barkácsboltba, mert nincsenek ülőpálcák a néked szánt füttykalitokba. Berendezném szívesen, de elég nehezen tudom most megoldani ezek beszerzését...

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 dec. 16, 20:09 
iker írta:

Necó! A 3 nővér jól van, szokják az új helyet. Most az előadásra készülök.

Q..a jó kis madarak, és remélem eredményesek is lesznek. Feladtad ám a leckét a "három tarka tojó" című rendeléssel :lol: . Alig lett tarka fiókám az idén.

IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2008 dec. 16, 19:46 
Sziasztok!

Nagyon jól éreztem magam Dorombinál! A halászlé fantasztikus volt, éppen régen ettem, jól esett. Köszönöm!

Necó! A 3 nővér jól van, szokják az új helyet. Most az előadásra készülök.

Különben még 3 munkanapom van ebben az évben és utána család és madár! Hajrá!

A verseny közel, mindenkinek jó készülést még az utolsó napokra!

üdv

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 dec. 16, 19:07 
Sziasztok, rollerosok!

Nálam van is meg nincs is helyzet. Rollerfronton a helyzet változatlan. Ma is daloltak vagy egy órán keresztül. Ismét készítettem róluk hangfelvételt, de azt a youtubera nem tudom feltölteni... Valami video-formátumban kell őket megörökítsem, hogy ide elhozhassam. Az újság meg az, hogy ma egy sereg csilingelő tengelicet volt szerencsém hallani a "fehér dzsungelben". Édesanyámat látogattam meg és a zúzmarától hófehér udvar csak úúúgy csengett a pihenőjüket tartó tengelicektől... :D 8)

No, puszi nektek: Gabesz

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 dec. 16, 9:52 
Köszönöm szépen az elismrő írásodat Neco barátom !
Azért könnyebb lenne a lelkemnek ha téged is láthatna a közönség felszarvazva !.... :lol:
Nagyon jó volt veletek ! Kár hogy ilyen ritkán tudunk öszeröffenni e kedves kis madárnak apropójából !?...Valami nagyon elindult Magyarországon !... A Neco féllábbal is eljött, az Iker Feri pedig hallva a találkozási lehetőségről azonnal autóba ült és 150 km-ről már rongyolt is hozzám .... Nyiri Frickó meg jött szimatolni, hogy mi is lehet ez a furcsaság amiért ezek (mármint mi) annyira verik magukat ?!...Szerintem nem győztük meg egyrészt azért mert még vagy már nem kész madarakat tudott csak hallani, másrészt meg egy ízig vérig színkanáris, főleg ha eredményes is volt már, úgysem fogja elhagyni a babérjait ....
Mi pontosan tudtuk hogy mit mért hallunk úgy ahogy és mit fogunk ezektől a madaraktól hallani a premieren !... :idea:
Szóval nagy öröm volt együtt lenni ezzel az eklektikus társasággal !

Hozzászólás 2008 dec. 16, 4:17 
Tegnap délután (lassan immár szokásos, verseny előtti :wink: ) esté'llig tartó szakmai összeröffenés volt a rollerezés herendi fellegvárában, Dorombi barátunknál.
Ezen "ellenséges" megfigyelők is részt vettek a szomszédból, aminek gyakorlati, de leginkább a'sszem baráti okai voltak. (Fric cimboránk már régóta el akart menni-jönni Dorombolóhoz meg hozzám látogatóba, én sajna' elég szarul közlekedem a gipszemmel, ezért együtt mentünk két kollekciónyi madarammal egyetemben. Bronzos Feri mindjárt a Ley Pistának -remélem jól írtam a nevét, ha nem elnézést :oops: - is közvetített madarakat Herendre.) Iker hivatalból kénytelen volt részt venni a bulin.
Szolid, kötetlen program volt, madarásztunk, madarakat hallgattunk, kitárgyaltuk ügyes-bajos dó'gainkat.
Szóval hasznos vó't, jó vó't, ismét sokat tanultunk, nem utolsósorban jól éreztük magunkat!
Kösz' a szinpóziumot Bélám! .....meg a halászlét.....meg a szíves vendéglátást...meg mindent!
Fric Feri, néked meg a fuvart! (Iker látom hazaért, remélem Te is szerencsésen megérkeztél?!)

Imhol néhány fotó ízelítőül:

Kép

Béla madarai dobozolva:

Kép

Az ominózus halászlé:

Kép

Ezt még csak felteszem.... Iker és Fric Dorombi társaságában terrrrmészetesen felszarvazva :lol:
Kép
(az-az igazság rólam is van egy ilyen kép, de azt majd legközelebb :wink: )

Valódi név: Cserna Zoltán ifj.

Hozzászólás 2008 dec. 15, 23:09 
Üdv Lajos bátyó és Doromboló Mester !

Meghívótokat megkapám, és nagyon köszönöm !
Szívből remélem, hogy személyesen is részt vehetek eme nemes megmérettetésen.

Legmélyebb Tisztelettel:
canary1

IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2008 dec. 15, 21:31 
Sziasztok!

Itt vagyok, ahogy ígértem! Szerencsésen hazaérkeztem, minden rendben!

Jó fűtést, de azért a roller tenyésztésről és a közelgő versenyről se feledkezzetek el!

üdv:

Hozzászólás 2008 dec. 15, 15:19 
Ahogy olvastam ma megy a szerelő megnézni a hibát. Talán kiderül mi a hiba.

Hozzászólás 2008 dec. 15, 14:03 
Tukee.
Nekem van rotweiler és törpefürj mutánsom. Reptibe kapja el a rabolót.
Csak jó legyen az a kazán. Ha a tyúkanyó sejhaja befagy, Dorombi kit doromból le. Ők nagy civakodók. :twisted:

Hozzászólás 2008 dec. 15, 8:06 
Szia Tukeee !
Ha ezen múlik akkor még egy kondorkeselyűt is kapsz !...Amaryl !....LEVEGŐT (József Attila után)

Hozzászólás 2008 dec. 15, 0:22 
Még mielőtt bárki lenézné a Junkers kazánt én elmondom, hogy akkor is leáll a kazán magától, ha nem kap oxigént. Ez pedig úgy lehet, hogy bezárnak minden ajtót , ablakot és elfogy a levegő a helyiségből. Mert ugye nem mindenhol szeretik beszerelni az autómatikus levegő szellőzést. Ez nem a kazán hibája , hanem azé aki bezár minden levegő utánpótlást.
Ettől függetlenül lehet még a kazán is hobás, de sok esetben volt ez a hiba, és erre senki nem gondol, mert amikor bemegy csak azt látja, hogy villog a piros lámpa és a kazán újra indul a gomb megnyomásával , de azt elfelejtik , hogy amikor bemegy a helyiségbe friss oxigéán is érkezik vele.
Remélem érthető voltam.
Ha segítettem és netalán ez volt a hiba, Dorombi megjutalmaz egy szép kanárival:-) :-) :roll: :D

Hozzászólás 2008 dec. 14, 18:16 
Na AMARYL JÓL feltüzeltünk. Én nem szeretnék szerelő lenni holnap.

Ha valamit nem tudsz írj, és mi segítünk.
Melletted vagyunk.

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2008 dec. 14, 12:46 
Sziasztok,

hát Katinkám, nem lennék a helyetekben! A Junkers-ről meg csak annyit hogy nem szabad megvenni, sok-sok gond van az összes termékükkel!
Tartós fogyasztási cikknél pedig mindig gondolkodjunk magyarban! Manapság már nem lehet olyat írni hogy magyar márkát vegyünk, mert szinte nincs is olyan ami magyar kézben van, de azért szerintem lehet érezni még így is a különbséget!
Nem szabad a neves márkának vagy propagandának, reklámnak bedőlni!
Lehet hogy egy picit drágább, kevesebbet tud stb., de a háttérszolgáltatás minden esetben magáért beszél!

Katinkám, ezeket már próbáltátok mind:
http://www.junkers.hu/page.php?menu=8&m ... bmit=Keres

Hozzászólás 2008 dec. 14, 12:21 
Életemben egyszer voltam bíróságon,akkor is elaludt a másnapos védőm !.. :lol: Ja ! Meg a válóperemen :? De az csak 5 percig tartott ...
Szóval nem vagyok bíróságra járó ember mert én is inkább az ököljogban hiszek és idáig működött is...De te NŐ vagy, még ha karmolós is de ide kevés !
Az meg, hogy honnan veszem ezeket a jogi formulákat azért van mert tele vagyok jogász meg orvos vadászhaverokkal ! Voltam már olyannal is aki a másnapi perbeszédét a magaslesen próbálta el ! Persze egy hétig nem jött arra vad mert még kiabált is !....Műteni is tudnék !....A NŐK is fordulhaznak hozzám mindenféle bajjal !....Különösen az appénia dolorosában szenvedők ! :lol: ....Csak gyertek bátran csibikéim ! Kellő számú jelentkezés esetén felfogadok segédeket !...Matyi !...Zottan !...Ha meg nagyon nagy a nyomás akkor bevetem a Necót is !....Ikerre meg Perényire nem számítanék mert ők kocsiderék számra termelik a kiscsibéket ! Szinte minden párzásuk fias ! :shock: Én meg megkérem a Kotkodát hogy vigyázzon rám !?... :65:

Hozzászólás 2008 dec. 14, 12:07 
Ez egyszerűen elképesztő !...Az ilyen fűtéstechnikai cégek semmi mást nem néznek csak azt hogy qrvára jól menjenek az árúik de hogy megfelelő szakgárdát tartanának legalább a garanciális dolgokra azt már nem mer az pénzükbe kerülne ! Ezért kisebb szakszervízekkel létesítenek szerződést az ilyen alkalmi munkák végzésére ! De ezek is spórolnak és nincs meg a megfelelő személyzet mert az náluk is többe kerülne !
A Te feladatod most az lesz, hogy tanúkkal és a bejelentett indőpontokkal igazolhatóan összeírod azokat a kellemetlenségeket amit ez a rosszul működő rendszer és a lelkiismeretlen, hozzánemértő munka okozott. Összeszámolod hogy az emiatti utazgatás, telefonálás mennyibe került a családnak, hozzágondolva és számszerűsítve azt a készenléti állapotot az olajradiátorok akkori használatát az idegeitek ezzel az egészségi állapototok romlását !....Ezt a szép kerek számot közlöd a kivitelezővel, vagy az eladóval, ha nem ugyan az akettő, hogy a spárerból, amit a nem kellő szakemberszámból tettek zsebre legyenek szívesek megtéríteni a vagyoni és nem vagyoni károdat ! Ellenkező esetben, nemleges választ követően azonnal az igazságszolgáltatáshoz fogsz fordulni !... Ilyenkor kiküldenek valakit aki meggyőződik a károd igazáról és valamilyen csökkentett öszeggel megpróbál levenni a lábadról...Meglátod hogy elég e és ha nem akkor bíróság, kártérítés és komplett beruházás csere !...Ehhez ragaszkodj !...Aztán a bíróságtól kifelé jöhet a Babuci lábtiprása !. :wink:

Hozzászólás 2008 dec. 14, 9:51 
Igen, talán kibírom, de csak hónap közepén jön a csipogó...addig féllábon is, csak hát mégse a gólyát várom.... :lol:

Amaryl, minimum véletlen balesetnek tűnő szándékos bokánrúgás jár ezért, verbálisan sunyibb, ha totál kedvesek vagytok vele,mert így nem fog gyanut lépcsőn lefelé menet... én így szoktam.Habár nem biztos, hogy az tehet erről a nyöszörgésről, akit kiküldenek.
A vegyes tüzelésű kazán mellett szavazok én is, mert biony a magyar szakik, szolgáltatók már csak ilyen késségesek :(

Hozzászólás 2008 dec. 14, 9:03 
Amaryl drága:TÉPDSZÉT,TÉPDSZÉT!!!!!

EZÉRT KELLENEK A NAGYMAMÁK: Kérdezd meg a drága szerelő urat ő mit tenne a te hellyedben. Ami nektek van min:FÉLMILLIÓ Ft. És ennyiért vásároltátok meg a kiszolgáltatottságot. Ha egy kiskütyü be sz...ik azt csak a szervíz cseréli ki. Szerinted ha karácsonykór baj van ki jön ki hozzátok? Manapság még a papsem, orvos? HAHAHA. Ez a külőmbség a szakma és a HIVATÁS között. Nevetséges de a tanulság az, hogy egy vegyes kazánt mellé kel tenni +20q szén és akkór 2 hétig várhatod a szerelőt. Tudom amit leírtam hülyén hangzik de ez a tény. Saját tapasztalat. Persze az OKOS ÜGYES SZAKEMBER azt mondja, azt nem lehet, akkór bakker gyere 12 órán belül.
TÉPDSZÉT!!!!! A te unokáid!!!
I LOVE ROLLER CANARI.

Hozzászólás 2008 dec. 14, 7:20 
Drága Katy!
Nyugodj meg, (idegeskedhetsz is, de nem lesz jobb! :wink: ) ha hazamész hallgasd egy fél órát a madaraidat, és szép nagy betűkkel írd ki ide annak a tetű cégnek a nevét aki így megszívatott benneteket, nehogy véletlenül valamel'ikünk vásároljon tőlük valamit. :twisted:
Kitartás!

Boldog névnapot Gabesz! ....de ezt már máshová is írtam... :wink:

Hozzászólás 2008 dec. 14, 1:16 
Persze a másik meg,hogy garanciális és más nem nyúlhat bele csak ők.Hétfőn jönnek valami szervíztől állítólag,hogy onnan vagy máshonnét azt nem tudom! viszont én itt leszek,éa félek nagyon vissza kell majd magam tartani! :52:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 261  Következő