brimston írta:
Üdv mindenkinek
Többen is megkerestek az utóbbi időben, hogy az általam írt könyvet könyvesboltokban nem lehet beszerezni (én sem igen látom). Akinek tudtam beszereztem én. Ha van még olyan akit érdekelne ez a 300 oldalas szösszenet, még utoljára jelezheti nekem, ugyanis a kiadó átalakulása miatt nem rendelek többet. 15 példány van tehát erre a célra, 3500 ft-os áron, akit érdekel. Ha egyszer mind elfogy (még szerintem bőven van belőle a kiadónál) többet valószínűleg nem jelenik meg újra.
Ne tekintsétek tolakodásnak, vagy hivalkodásnak, csupán az érdeklődőket tájékoztattam. A Díszmadármagazinnál is kapható még szerintem.
Szia Sanyi!
Végignézegettem a könyvedet, itt-ott teljesen el is olvastam és csak gratulálni tudok. Úgy gondolom, hogy ez most a legaktuálisabb "kötelező madarász szakirodalom", ugyanúgy ahogy akkoriban Siroki volt. Igaz, hogy talán kevesebb a konkrét tenyésztési tapasztalat, de az "Egyesületi élet" és a kiállítási standardok, COM szekciók ismertetése rész bőven kárpótol és máshonnan nem igen ismer meg ilyeneket a halandó (max a gyakorlatból).
Egyszóval nagyon jó a könyv, köszi!
(Talán az lehet probléma, hogy a polcon csak a 'Díszmadár Enciklopédia' és a 'Díszmadárkalauz' közé fért be, csak nem veri le őket maga mellől, mire hazaérek...

)