Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 261  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2009 jan. 8, 16:45 
Hello Maty és a tőbbiek!Én minden másnap éjjel dolgozok és birok a a válalatbol is irni,18 éve ez igy megy,este jobbantudok irn mert most gyakorolom az irást fel a fejjel és előre

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2009 jan. 8, 16:13 
Szia Gyuri !

Persze, hogy felírj. Nem ürgős,de legyen meg szeptemberre.

Azokat a fénycsőveket Svájcból hoztam, de Szegeden is lehet kapni ugyanilyen színtartományút.
Annak a neve " sera tropic sun"

Ha kell veszek neked, vagy rendelek ... az is 15 W-os és 45 cm hosszú.

IDRE tag
Valódi név: Ács Győrgy

Hozzászólás 2009 jan. 8, 15:59 
Üdv Mindenkinek !

December 27.-én megkaptam a rigóimat, így teljesjogú taggá váltam a tikudvarba.

Neco , Doromboló

A tojók néha úgy küzdenek egymással mint a kakasok lennének. A helyiség hőmérséklete + 7 fok, szét rakjam külön kalitba vagy maradhatnak együtt.

Lajos

Felírjalak 24 füttykalitra. Arcadia Bird Lamp hol lehet beszerezni.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 jan. 8, 13:08 
:57:

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 jan. 8, 12:46 
eszterolajos írta:

...Már az első lépéseket megtettem....

....Mert a 7 hím úgy énekel, hogy néha leesik az állam...

adok még a többi verébnek 3 évet... :lol: ...akkor lesz megpecsételve a sorsuk, mikor az első saját tenyésztésű csapatod megszólal normálisan úgy november vége tájt'. :wink:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2009 jan. 8, 10:42 
Hogy gyártom magamnak a konkurenciát ??!...Ha ezek után is sikerülne nyernem az lenne ám az igazi !!!... :shock: 8)
Na ! Most már érzitek hogy miért maradt csak 4 tagja a roller szakcsoportnak mikor rájuk találtam ?!...Abból is egy bíró volt !... :lol:
Pedig volt jelentkező !...Rajtam kívül mindenkit kiutáltak...Mer én viszagyüttem az ablakon !... :22:

Hozzászólás 2009 jan. 8, 10:37 
Ágiiii ! Inkáb nénit írtál volna ! :? ...A Lajos még nem bácsi !...Te meg már nem vagy Ágika, csak az anyucinak !.... :lol: ... Szóval fészklődj be nyugodtan....emberednek veszünk egy BMX-et te meg kapsz rollert...Esetleg vidd be a mostani rigódat a madárkereskedésbe és add el nekik aztán veszel egy pár rollert és leversz a fiatalokkal mindenkit mint vak a poharat !... :shock:

Hozzászólás 2009 jan. 8, 9:40 
Szép napot Mindenkinek!

Mátyás!

Köszönöm a lehetőséget!
A derelye és a kongva gördülő közötti szoros összefüggést nem tudom bizonyítani, de talán az áprilisi államvizsga és sz.dolgozat védés után ez is menni fog!
Egyenlőre mint a kisdiákok, mindenféle pótcselekvést kitalálok, csak tanulni ne kelljen... Vagy!... ha már tanulás, akkor kötelező tanagyagtól független témában... Ugye...!?

Amúgy a tegnapi nap eseménye, hogy meséltem a páromnak a friss ismeretekről, hogy szín és ehhez milyen szín, meg roller, meg alak, meg..., és mikor befejeztem az élménybeszámolót, halkan dörmögve megjegyezte...: Na! Úgy látom lesz itt már roller is, meg BMX is, meg minden... :07:
Lehet, hogy ismer? :72:

Az a napfényes lámpa nekem is jót tenne... meg egy kis meleg légáramlat, meg egy kis páratartalom, meg egy kis vízmorajlás... :05:

Hozzászólás 2009 jan. 8, 7:52 
Szia Tibi !

Mikorra tegyük az Első Szegedi "Roller Lovag" Klub találkozót ? Mikor érsz rá? Lehetőleg hét végére essen az időpont., én meg összeéneklem az érdeklődő "Lovagokat" egyenlőre "Tyukok" nélkűl, de azért keresünk néhány csibét is...

Hozzászólás 2009 jan. 8, 7:49 
NA ITT A TUDOMÁNY

Hozzászólás 2009 jan. 8, 6:40 
Idézet:
Az jutott hirtelen eszembe, Lajos bátyánk mit fog kínlódni mire megszabadul a rollereken kívüli vagy 300 tollgombóctól...

Szia neco !

Már az első lépéseket megtettem.... részben átalakítottam a műhelyemet roller birodalommá. / no csak egy részét 4o nm. itt nem hallatszik az egyéb verebek zsivaja...ezért aztán maradnak továbbra is.../ Kitakarítottam és átpofoztam a belsejét február végére várhatóan meglesznek a szükséges kellékek és teljesen berendezhetem. Tavasszal meg lecserélem a déli oldalt hőszigetelt üvegfalra ( most is üvegből van, de csak szimpla és így hidegebb van mint ami nekem kell majd. Lesznek benne nagyon világos helyen volierek a nemek szétválasztására és külön egy 6 m. hosszú a fiataloknak. Az énekszekrényt (2o + 4 füttykalit befogadóképességűt) úgy helyezem el, hogy a helység beugrójában legyen és a fényviszonyokat én kezelhessem a koncertek gyakorlására. Szinpad anyaga megvan csak a méretét kell Dorombolótól elkérnem. A 14 nevelőkalit világos helyen van most folyamatosan figyelem és mérem a kalitokhoz a napfény beesési szögét, a napfényes időszak időtartamát, hogy megfelelő legyen a neveléshez a fény ellátottságuk. A felkészítési időszak hőmérsékletének szabályozása autómatikus lesz külön a hímeké és külön a tojóké. A sötétedés utáni fényviszonyokat napfényt utánzó 15 Wattos Arcadia Bird Lamp tipusú fénycsővel és időkapcsolóval oldom meg. Kell még 24 füttykalit és 34 etető-itató edényke, de ez ráér a szaporulat után.

és ami fő, december 27 óta van 7 ROLLER HÍMEM ÉS HOZZÁ 14 TOJÓ, hogy ne csak nekem, de nekik is kijusson az élvezetből..

Mert a 7 hím úgy énekel, hogy néha leesik az állam...

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 jan. 8, 5:56 
királymátyás írta:

Kisöpörtem az összes madaram, :cry: Csak a négy R O L L E R maradt ...

Ne búsulj Matyi, csak azt tetted amit tenned kellett...
Az jutott hirtelen eszembe, Lajos bátyánk mit fog kínlódni mire megszabadul a rollereken kívüli vagy 300 tollgombóctól... :wink: :lol:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2009 jan. 8, 1:50 
Az éjjeliőr is alszik, csak nyitott szemmel.
Csók és üdv.

Hozzászólás 2009 jan. 8, 1:40 
Tibi köszönjük a bíztatást.
Mennyi időeltolódás van szerbia és magyar között? TE nem alszól, vagy a füledbe csengenek a verseny futamai és az nem enged? Ha tíz évig megnyerünk mindig mindent , már meg is szorítjuk a nagy PADAVANT. Könnyű. nagyon megcsináljuk.
Én ez éjjeliőr vagyok, a mottóm : Az éjszaka nem azért van, hogy aludjunk. Hanem, hogy sötét legyen. :lol:

Hozzászólás 2009 jan. 8, 1:35 
hello szomszéd szegedi rollerosok,ha jól rátapostok a gázra meglehet szoritani az elejét,gondolok a nagy......dorombolora,,,,,ha ha ha ha-hajrá
jani,lajos,laci matyi és a tőbbiek

Hozzászólás 2009 jan. 8, 1:30 
Egnesz!
Ne csak a pádréktól várd az írást, te is legyél aktív .
Írhatod a kedvenc szílvásderelye receptedet, csak tudományosan bizonyísd, hogy ettől sokkal szebb KONGVA GÖRDÜLŐT hoznak a verebek. Meg is kell ám védeni a disszertációt! Itt szeretném felajánlani pártatlan, objektiv, jelenlétemet a kisérletek, bizonyítások, gyakorlati lebonyólításánál. :wink:

Baba, :idea: Nagy Gabe tényleg nem adott a madarainak enni. De, egy év múlva, majd te is tudni fogod. :arrow:

Hozzászólás 2009 jan. 8, 1:13 
Csók özön mindenkinek !

Kisöpörtem az összes madaram, :cry: Csak a négy R O L L E R maradt , Felszámoltam minden mást, se fűrj, se hulli, se énekes, se csapper. (egy csapi fiú van) hiába mondja Dorombi én szeretem . Vivaldi-Kraftwerk ez az én ízlésvilágom. :wink: :twisted: Látjátok amit szerettünk volna azt el is értük, előszőr csak hüléskednek aztán majd rolleroznak. Ha jó a csapat akkór mindenki szeretne közénk tartozni. És természetesen ilyen dögös , okos, kedves ,mosolygós, jó humorú, kacér, kellemes, eggyütérző, segítőkész, odafigyelő, szakmai, nagytudású,bájos, anyáskodó,...... (írjam még?) T Y Ú K O C S K Á K nincsennek sehól.

És erre minden rolleros kukori büszke ám.
Sipirc aludni .
Időben le kell ahhoz feküdni, hogy az ember, este tízre haza érjen!!!! (Édesanyám mondása)
Na a mutim olyan kotkoda lenne HUHÚ gyerekek. Az inkvizicció idelyén heted íziglen ki írtották volna a családom. :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királymátyás 2009 jan. 8, 1:37-kor.

Hozzászólás 2009 jan. 7, 23:51 
Ja ! Mi pont azt szeretjük !...Az oltár előtti elsőáldozó képeidre nem nagyon vevő itt senki de a nagyon állat képek az jöheeeet !.... :lol:
Főkotkodának volt itt oolyan képe fenn egy darabig, mikor bele volt kapaszkodva egy literes söröskorsóba és kicsit szanaszét álltak azok a gyönyörű szemei !... :roll: :D

Hozzászólás 2009 jan. 7, 23:16 
Dorombi, Te engem úgyse bántanál, és a Necóékat se rángatsd bele mindenféle setét ügyletbe!Félre értettetek, több mint borzalmasak, de végül nem lett válóok,valószínűleg mert szemüveges.... :lol: :lol:

Ági, én mikor hazahoztam Csurit, azt hittem, hogy Gabe nem adott neki enni vagy két hete, egy órán keresztül csak és kizárólag tömte magát.Úgyhogy igen, eszegetnek a tündérbogarak rendesen :)

Hozzászólás 2009 jan. 7, 22:49 
Na mi a helyzet csibéim ?!..... :roll:
Ilyen még nem volt, hogy semmi mozgás !?.... Hol van az én főkotkodám ?...Nem kotyodnád össze a jércéket ?!...
Lajosom ! Az úgy jó ahogy a Necó írta !...Bocs de elfelejtettem pedig azóta szóban is beszéltünk !.... :?

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 261  Következő