Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 jan. 13, 18:26 
Gabi ! Te meg nehogy lefogyaszd a madaraidat ! Ha kint vannak akkor a zsírréteg kötelező !!!-- :shock:

Hozzászólás 2009 jan. 13, 18:25 
Necóka !
Mikor megmutattad nekem a madaraidat akkor azt mondtad hogy azért gyámoltalanok egy kicsit mert túl korán indultak és most nekiálltál visszafogni őket !...Holott a valódi helyzet az valószínű az lehetett, hogy még kész sem voltak !?... Voltak a verseny előtt 3 héttel ilyen hangok mint most a madaraidnál ? ... Ugye nem ?!...Szerintem az lehetett, hogy mikor először megszólaltak amolyan férfiasan azért érezted hogy ez maga a csoda mert olyan régen nem hallottál ilyent, hiszen elmúlott egy esztendő !...Aztán azt hitted hogy ezek túl fognak pörögni ezért beraktad a féket ami túl "jól" sikerült !?... :roll:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 jan. 13, 17:48 
Hűha... Icámnak (I. "R")még ilyenebb a csőre :roll: . Mondjuk, nem ártott egy kis koplalás a drágámnak, ha kicsit nehezebben jutott így kajához, mert hogy is mondjam, molett a kedves :oops: :lol: . Fricc egybe kiszúrta, aszongya, az a madár kövér! De érdekes mód, a tavaly is ilyen hájaska volt az édesem, és ennek ellenére az összes tojása fias volt. Ki érti ezt? Egyébként Gizusom (N. "H" ) is telkarcsú hölgyemény... Aggódom is kicsit, hogy fér rá majd a fészekre :? ... Ilus és Gerti pedig filigrán kis teremtések. És nagyon akarják már a fészket :shock: . Úgyhogy nagyon valószínű ez lesz a heti program: kozmetika (csőrikür meg pedikür), aerobik: szabad repp stílusban, fitness kaja (soványabb keverék és csírás magok), meditáció- felkészülés a fészekrakásra fejezet :lol: Jobban szeretném, ha egyszerre ülnének majd a hölgyemények, de figyelni fogom...

:15:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 jan. 13, 17:19 
Juj!! Tibi félre ne értsd! Nem azért írtam le a dó'got! :idea: Te csak azt tudtad lepontozni amit hallottál!
Én toltam el a felkészítést, 2 hetet csúsztam. Eddig mindig a verseny előtt voltak a verebeim csúcsformában 2-3 héttel, most nagyon vigyáztam...sikerült.... :wink: :lol: mostanra viszont szenzációs lett némelyik. :lol:

doromboló írta:
A csőre hegyibű vággyá le e ppicit me ha így kapaszkodik majd rá a tojóra akko az világgá megy alulla ! Very Happy .

1-2 hétig hagyom még, nem olyan veszélyes az. Addig gyönyörködöm a hangjában, oszt úgyis megy ki a tenyészhelységbe, majd akkor kozmetikázom.

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2009 jan. 13, 16:51 
NECÓ BARÁTOM ,,,én meg mondtam a véleményem a madárrol,sajnálom hogy nem hozott jobbat nekem van 4 madaram amit most birnák versenyre vinni,kicsit késnek mint az orosz GÁZ ŰDV TIBI

Hozzászólás 2009 jan. 13, 15:36 
Milyen érdekes !...Ennek a fehér madaradnak az anyjának a szülei tehát a 62-40/05 melynek az apja a 177-3001/02 Geling madár amelyiknek nem volt valami jó knorrja de az összes többi értékszáma csúcs volt. Viszont a párja, tehát a dédnagyi a 028-40/01 Krocska ivadék volt 24-es knorral ! Óriási szó volt az akkor mikor azt sem nagyon tudták magyarországon mi az a jó knorren ! Ha a bíró nem hallott ...A bíró sem vette észre igazán persze de én azóta sem nagyon hallottam jobbat...Talán ha még egy kicsit hosszabb lett volna !?...De az a hajlított alig hallható iszonyú mélyről hallatszott morgásszerű puha gyönyör.... még most is végig fut a hátamon a hideg ha rá gondolok...Tehát ahogy a Mendel papa mondta : nyolcad íziglen is előjöhetnek a különféle öröklött tulajdonságok !...Sajnos a rosszak is !...
A csőre hegyibű vággyá le e ppicit me ha így kapaszkodik majd rá a tojóra akko az világgá megy alulla ! :D ..

Hozzászólás 2009 jan. 13, 15:18 
doromboló írta:
Add meg a Rőder tojó számát is lécci ?!...

23-1609/07 a tojó
apja: 05-1601/01 (24!;23;17;17 ez sem rossz! :wink:)
mama: 16-1601/02

Hozzászólás 2009 jan. 13, 15:11 
Add meg a Rőder tojó számát is lécci ?!...

Hozzászólás 2009 jan. 13, 13:45 
doromboló írta:
Mik a szülei ? :shock: :shock:

Az 'nnya egy tavalyi Röder tojó, apja meg egy 2006-os hím, aminek a szülei (véletlenül :wink:) tőled vannak.
ezek : 62-40/05 az apuka, 40-40/05 a mama

ő meg a kis pavarottim:

Kép

egy zseni a drága.

Hozzászólás 2009 jan. 13, 13:19 
Mik a szülei ? :shock: :shock:

Hozzászólás 2009 jan. 13, 12:01 
Itt vagyok én is néha :wink:

Wazze, Béla, Tibi! Elékeztek egy fehér madaramra a versenyről? Tibi még említette is hogy több van benne (én meg tudtam :wink: )

Olyan csodás, végtelen hosszú knorrokat nyom, hogy az eszméletlen!!! :D
Járszik vele össze-vissza, azt hiszed vége....de nem! átmegy hollba, vissza knorrba, egy kis csengő majd megint az a csodás knorr, holl és a végén 5 jó fütty! Az egész vagy másfél perc! Négy napja amikor csak tehetem itt ülök előtte!
Beszarás ez a madár! Van egy sárga tesója, az is q..a jó, de ez! :thumright:

Hozzászólás 2009 jan. 11, 15:08 
Kép

Hozzászólás 2009 jan. 11, 10:20 
Tisztelt Nagykövet Asszony !
Nagy örömmel vettem tájékoztatását a szomszédos baráti Románia erdményeiről, kívánom hogy a követkző években is hasonló sikereket produkáljon nemzeti hovatartozásuk erejével létrehozott fáratágos munkájuk !
Pártunk és kormányunk az összefogás erejében bízva azon munkálkodik, hogy egy erős és győzelemre képes együtt dolgozás meghozza a gyümölcsét és sikerül meggyengíteni Európa uralkodó nagyhatalmai szorító hegemóniáját.
Ehhez kívánok jó erőt egészséget !
Kádár János vörös koszorús rollerkanári tenyésztő :
:)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára doromboló 2009 jan. 11, 12:33-kor.

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 jan. 10, 23:17 
Szia Gyuribácsi!
Kössz a segitséget de a Neco itt lakik közel és igy egyszerűbb megoldani.
Esetleg ha elakadnék a gyártás során akkor majd lehet,hogy kérek 1-2 tanácsot.
Szeva Neco!
Majd jelentkezem ha lesz egy kis időm kiugrani hozzád.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 jan. 10, 20:34 
No, meggyüttem! :69:
Üdvözlöm én is a kedves vájtfülü Kukorikúúúú Szakértő Urat! :D

Nos, mint már régebben írtam róla, itt is lezajlott a nagy bajnokság.
A honlapjuk: http://www.canaridecantec.ro/index.php? ... &Itemid=44

Nekem is elküldték a a minősítő lapokat tartalmazó katalógust, pedig nem is vettem részt még csak látogatóként sem a rendezvényen... Sajna. (Jééé... Csak most látom!!! Pedig már jópárszor végiglapoztam. Én is fel vagyok tüntetve a 32 tagot számláló névsorba, "nu s-a prezentat" azaz nem jelent meg... :shock: :? :shock: )

Ezen bizonyítványok 22 tenyésztő legjobb kollekcióit minősítik. Egyéni nem volt- és valószínű, nem is lesz...
I. helyezett Vladila Constantin 358 ponttal
II. helyezést Mazilu Adrian ért el 355 ponttal
II. pedig Muntean Constantin 353 ponttal.

Az első helyezett részletes pontszámait is kiírhatom, ha nagyon szeretnétek, de azt akkor először meg kell szerkesztenem, mert 7 oszlopos a megfigyelő tábla term. 4 madárra...

Nos, egyelőre ennyi. Jujj! Gyűrűket még nem rendeltem... és mindjárt itt vannak a nyakamon a fiókák :shock: :lol:

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2009 jan. 10, 13:47 
A ROMÁNIAI HŐLGYET SZERETNÉM KÉRDEZNI ,,,,,HOGY VOLT AZ OTTANI VERSENY?,,,, tisztelett VARGA TIBOR SZABADKÁROL

Hozzászólás 2009 jan. 10, 13:31 
HELLO ROLLEROSOK....... én is úgy gondolom hogy az Iker Ferinek is lessz még beleszólása az éllovasok keretébe,,,,, HAJRÁ FERI,,,NECÓ,,, NAGY GABÉ,,,,LAJOS,,,JANI ,,,LACI ,,,GYURI,,,APRAJA ÉS NAGGYA ..Lehet hogy valaki kimaradt HÁ persze aTÓTH ÚR,,,ÉS BOCSI ,,,A KIRÁLY A MATYI,,,,,,,,,,A dorombitol elnézést kérek hogy nem kerűlt a listára neki csak bizonyitani kell, ŐRÁ VÁR A LEGNEHEZEBBFELADAT MEGVÉDENI A TRONYJÁT ,,,,,,,,Szoritok nektek, hogy VÉGRE LEGYEN EGGY ERŐS MEZŐNY,,,,,,ÜDV MINDENKINEK ,.

Hozzászólás 2009 jan. 10, 13:05 
Azt nem mondotta hogy tülled es vót madórgya !? :shock: ..
Hátazt csak nem adta el !?... :twisted:
Addig meg csak beszélünk még míg elindulok !?...

Hozzászólás 2009 jan. 10, 12:59 
doromboló írta:
A Bajcsi Jani azért passzolta el a verebeket mert én mondtam neki, ugyanis a Péter Géza bácsi felszámolt tenyészetéből származtak ami egy hulladék volt az egész ! Azt persze nem gondoltam, hogy ezt a verseny előtt teszi meg !?... :shock:

Azé', volt nála tőlem is -ha jól emléxem :roll: - egy hím két tojóval. Ha nem kevert bele mást azokat meghallgattam volna....

Jó utat, majd vigyázz magadra!

Hozzászólás 2009 jan. 10, 12:03 
Nálam is mondtak vissza !...Pedig 2 éve kínlódik szerencsétlen ember Szombathelyről !...Már beszéltünk párszor, fél órákat az én költségemre persze (csak a jó üzlet miatt mondom) hogy na akkor mi van, mire me reggel közölte velem hogy sajnos nem tudta eladni a színkanáriait még 1000 Ft darabáron sem ezért ne haragudjak de sajnos....Volt ilyen még néhány ezeket meg is jelölöm és többet madárnincs ! Ha én a németeknél csak egyszer játszanék el ilyent akkor egyetlen mogul sem állna szóba velem. Most hogy bejelenkeztem a Bernd Sydowhoz e hétvégére, közbejött egy eddig még soha nem tapasztalt rossz időjárás a bajoroszági térségben ami miatt el kellett halasztanom egy héttel a kiutazást ! Mit ne mondjak nem örült neki a mester mert kb. tízen ráncigálják madárért és mivel személyesen nem csak hallomásból ismerjük egymást ezért egy kicsit bizalmatlan hogy nem verem e át !?...
Szerencsémre a Rőder ajánlott be így remélem nem lesz probléma a késés miatt...Mióta a Rőder már csak kedvtelésből tenyészt azóta lendült be a Sydow. Addig -hogy is mondjam- árnyékban volt...Aztán a Rőder legjobb madarait átvéve + a Ghéling papától vásárolt példányokkal egyből beütött az első tízbe !...Most bírónak kérték fel, ezért a megtiszteltetésért természetesen nem nevezhetett az idén de jövőre megint ott lesz a spiccben biztos vagyok benne. Többet akkor tudok mondani ha megjöttem. Ez 19.-én este lesz !...Már nagyon izgatott vagyok.. :oops:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 261  Következő