Nagy Tamás írta:
Nem tudom mi lett velük.A helyüket nem változtattam meg és az anyukával voltak, ő meg csak melegítette őket. És az anyucinak semmi baja nem volt ezért mérgezésre se gondolnék. Na mindegy ezt már soha nem fogom megtudni. Azóta csak addig jutottam, hogy kikeltek és kakas szépen agyonverte őket mire a melóból haza értem

. Idén jobban fogok figyelni és kakast külön teszem kelés előtt pár nappal. Az még külön feladat lesz, hogy összefogdossam a kicsiket (remélem lesznek) a röpdében, de valahogy megoldom

.
Drukkolok, hogy most sikered legyen.
Én is mindig különteszem Samut. Nekem nem verte a gyerekeket, hanem Dorka akarta a kakast elüldözni a gyerekek közeléből. Így Samu sajnos kalitfogságra van ítélve. Ha hamar kiveszed a gyerekeket, akkor könnyen meg tudod fogni őket. Repülni akkor még nem tudnak, és én úgy vettem észre, hogy az első 4-5 napig nagyon megbíznak az emberben.
Dorka és Samu ma lisztkukacot kapott. Samu (a gáláns lovag) az első 5-7 kukacot felajánlotta Dorkának, ő csak akkor evett, amikor Dorkának már nem kellett több. 120 forintért vettem, kis műanyag edénykében kb. 30 db. volt. Elég nagyok voltak, így a kölykök még nem kaptak. Bevágtak vagy 7-8 darabot fejenként, utána nem kellett már nekik. De látszott, hogy nagyon jól esett nekik. Olyan édesen kajáltak. Többször adok nekik ezentúl.
És megvan a 3. tojás is. Azt hiszem, most nagyon beindult Dorka. Átvedlett szépen, de jól is van tartva a kis segge. Ma lisztkukac, tegnap sajt, tegnapelőtt tojás. Én nem eszem ilyen változatosan...