Szia,
köszönjük szépen az észrevételeket, javaslatokat.
Természetesen ezeket mind építő jelegű kritikának vesszük, nem pedig kötekedésnek. Eszünk ágában sem lenne ilyet gondolni
A képtárban tényleg van még egy pár olyan kép, ami nincs normálisan átnevezve, illetve lenne még mit odairogatni.
Jelen pillanatban nem tervezem a képtárat átalakítani olyan formába hogy oda bárki képeket tölthessen fel. Sok problémát generálna és egy pár biztonsági dolgot is be kellene építeni. Ennek ellenére, mint ahogy most is, bárki küldhet a képtárba képeket, azokat szívesen vesszük és fel is használjuk. Küldhetik közvetlenül nekem, vagy Lajosnak.
Lehet hogy ez nincs eléggé publikálva vagy közhíré téve?
A képes élménybeszámoló szerintem is egy igen hasznos pontja lenne a honlapnak. Ezt azonban tényleg csak a közösség tudja alakítani, ha küldenek "élményeket". Hát ez sajnos eddig nem igazán történt meg pedig elég sokan járunk kiállításokra, börzékre. Várjuk továbbá azon egyesületek jelentkezését is akik esetleg a honlapunkon is "beszámolnának" az álltaluk rendezett kiállításokról...
Az idén eddig két börzén voltam, mind a kettőről készítettem pár képet és írtam pár sort is róla. Lehet hogy a forumban egy kicsit elvan dugva? Gondolkodom az áthelyezésén az élménybeszámolókhoz.
A szingapúri képek tényleg nem kerültek fel sehová. Sajnos még mindig csak képek vannak róla, élménybeszámoló nincs
E nélkül nem akartuk felrakni, de azt hiszem most már nem nagyon várunk vele, hamarosan megosztjuk veletek is valamilyen módon.
Tehát gyerünk kedves látogatóink, regisztrált forumozó tagtársaink, alakítsátok egy kicsit a honlap tartalmát! Küldjetek szép képeket madaraitokról a képtárba és járjatok mindig nyitott fényképezőgéppel.
Osszátok meg velünk az élményeiteket börzék, kiállítások látogatásáról, más tenyésztőtárs vendég és madárszeretetéről!
Üdv:
Csaba