Jééé, Kínyó!
Ez mán döfi! Ügyes vagy!!! Gratula!!!

Úgy látom, jót tett neked a tavalyi szamárpad, pajtás...
Nagyon szépek ezek a csibék!
Nálam is béke van. Gréti úgy gondolta, kipótólja a fészekaljat még egy tojással. 5-ön ül a drága, bár a tegnap tettem alá az összes többit, ez az egy toji egy nap késéssel indul a pihe-puha mami alatt. De ha benne lenne a kicsik túlélő ösztöne, mint a vadon élőknél... Hú, az nagyon klassz lenne. Ilusom alatt megkuksiztam egy tojást amíg a reggelit szemelgette, és fias. A többi is remélem az, nem akartam feleslegesen matatni a fészekben. Na mit szóltok, Kukorik, nevelem a madaraim, de nevelnek ők is!

Gizusom is hűségesen ücsül a 4 tojásán, bár kisebb-nagyobb időközökre leszáll kajolni... Hm... Nem lesz ebből baj? Mármint a nagyobb időkre gondolok

Icám pedig még pihen. Semmi jelét nem mutatja egy újabb fészekrakási szándéknak. Nagyon remélem, hamarosan tervbe veszi a kis ügyes, akkor majd ismét bemutatom neki a daliás Gábrist

!
No, holnap a kokasok kirepülnek innen egy kis kukorékoló tanfolyamra. Amaryl, te pedig képviseld a jércikéket, tyúkocskákat

és csak fülelj nagyon, hátha valami szép hanglejtést meg tudsz tanulni a kot-kot-kodács mellé

! Kívánok nektek egy nagyon szép és tartalmas napot!
Puszi nektek: Gabesz