Na sziasztok!
Mielőtt bárki is megsértődne a javaslatomon, én azt vélem a legjobb megoldásnak ha tiszta fenyő FÜRÉSZPORT raktok a nimfák és hulllámosok, de sok más madár alá is. Az ok a következő: Már nagyon régen használtam forgácsot, mivel könnyen hozzájutok a fűrészporhoz édesapám révén, idén viszont sajnos elfogyott így gondoltam nem várok inkább rakok forgácsot a nimfák alá had' kezdjék a költést. Nagyon rosszul döntöttem. Ennyit még soha sem kellett odút takaritanom mint most! Állandóan ürülékes a kicsik lába, gyűrűje de még a tolla is, mivel a forgács nem szivja fel annyira, nem "koptatja" a kicsiket. Ezért én mindenképppen lebeszélnék mindenkit a forgácsról (legalábbis a nagyméretű tiszta fenyő gyaluforgácsról).
Évek óta használtam mint mondtam az akár poros fűrészport is, de ha ne adj' Isten egyszer ki kellett pucolnom az odut akkor sokat mondok! És emellett a picikkel sem volt semmi gond olyan téren h akár egy is szilikozist vagy bármi ostobaságot kapjon a fűrészportól!
Remélem sokan megfogadják a tanácsom, és ha náluk valamiért nem jő választás volna, akkor bátran írja le a fórumba milyen körülmények mellett nem tudta megfelelően alkalmazni!