Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 ápr. 17, 8:14 
A ZIERFOGEL meg díszmadár németül de a Gabiszke saját fordításával volt szerintem bezavarodva...románul nem nagyon lehet megfelelője ?...Azaz megfelelője van de pontos átfordítása nincs ...gondolom !?... :shock:

Hozzászólás 2009 ápr. 17, 6:34 
Az éjszaka nem azért van ,hogy aludjunk hanem, hogy sötét legyen!
Ezt te tudod a legjobban!!

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 ápr. 17, 1:36 
Szia Mathias! :lol:
Má'most ilyenkor is palántázol? :wink: ...akkor tényleg nagyüzem van nálatok :lol:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2009 ápr. 17, 1:33 
Szerbusz Gábor!!!!

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 ápr. 17, 1:31 
Gabesz írta:
... a "szobamadár" helyett milyen kifejezést tettél??? ...

Segítek Erdélyország varázslónénijének, Gabesz Potternek : ZIMMERVÖGEL!!! :wink: :lol:

Gabesz írta:
S hiányolom Necot, aki elpártolt tőlünk...

Má'mé' pártoltam v'óna?!? ....csak'hát siránkoztam má' eleget... :?... de Matyi és Dorombi hozta a szokásos formáját, rajtuk én is jót derültem! :lol: :D :lol:

http://rollercanary.hupont.hu/

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2009 ápr. 17, 1:37-kor.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 ápr. 16, 20:14 
Nnna, hát izé. Nekem nem megy olyan ripsz-ropsz, mint Rainának. Kicsit meg kell rágnom jobbról is meg balról is, mert kérem szépen, itt olyan szép magyarosan van megfogalmazva minden, hogy ennél ízesebben csak münk, meg Matyi tud fogalmazni :lol: . Pl. Raina, a "szobamadár" helyett milyen kifejezést tettél??? Ezt s mást külföldiül sokkal szürkébben lehet csak elmondani... Ugye, tudjátok? Merthát "a magyar nyelv logikus és tökéletes felépítése felülmúl minden más nyelvet." (Jakob Grimm 1785-1863) Na és még ezt hallgassátok meg: "Olyan a magyar nyelv szerkezete, mintha nyelvészek gyülekezete alkotta volna, hogy meglegyen benne minden szabályosság, tömörség és világosság, és emellett szorgosan kerül minden közönségest, kiejtésbeli nehézséget és szabálytalanságot." (N. Erbersberg (1840) No, ez az embre spéci azért mondhatott ilyet, mert a saját nevét nem bírta kiejteni 8) . http://www.youtube.com/watch?v=f1rtNwDdFU0 olvassátok és legyetek ti is büszkék! :D
Szóvel bütykülök és itt filozofálgatok magamban. Közben meg jut eszembe a tegnap esti nevetőgörcs, amit Matyesz okozott a visszatérő cukormókus motívumával... :lol: :lol: :lol: Jól esett! Aztán dehogy tiltanak ki innét, csak azt merje kérni valaki! :shock: S hiányolom Necot, aki elpártolt tőlünk... meg Andrét és Amarylt... És hogy tudjátok, még Gizmót is!

Csurijaim nőnek szépen, róluk nincs mit írjak. Képet meg nem teszek, mert azt hiszitek, festmény. :lol: De nevük annincs. Na. Me sokat várok, ezútval. Aztán hogy röpködnek itt alant a szivecskék... naháháhát... :D , pedig még csak ápilis! Hunn van még május? Mi lesz akkor?
No, puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2009 ápr. 16, 17:14 
Matyikám ! Én a kuzmi belépőjére gondoltam, mikor felveszi a kapcsolatott az elrajzott és felajzott Raina bombázóval !... :lol:...
Apám ! Ott kiszáradnak a gleccserek !....Kicsit gyúrjál rá kuzmikám !...Igen harapós a leányzó mostanában ! :shock:

Hozzászólás 2009 ápr. 16, 13:50 
Éljen, Éljen, Világ Rollerosai Eggyesüljetek!!!!!!!!

Mindenkitől egy nagy népi HURRÁT!!!

Marcsika kint felejtetted az irányjelzőt, vagy tényleg előzni akarsz ????? Fiúk vesztinget kiengedni, padlógáz!!!!!!!!!
Doromboló ha nem vagyok indiszkrét te kire gerjedsz itt mint, elektromosangolna a keverőpultra, AC/DC koncerten? Tavasz van én is érzem :40: de a fagyasztóban összekeverted a lágyeleséget a pacalpörivel?? Keletről jön minden jó!!!!!

Hozzászólás 2009 ápr. 16, 9:07 
Ez a cukimuki valahogy elugrot...Nem vettem észre, lehet, hogy a német túrám alatt volt !?...Pedig viszanéztem, legalább is idáig azt hittem !?... :shock:

Húúúú ! Kuzmi !...A cukorfarokért meg fogod kapni a fél Alpot !....Amelyről rózsaszínű hóemberek szédelegnek le az orbitális aktus alatt és a mennydörgéses ejakulációk hatására forró lehelettel szerelmes lavinatömeg borítja el egész Foralberget !... :74:

Éljenek a cukormókusosk !...Éljen és virágozzék a l'amour !!!!!!!!!!!!!!!!
:40:

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2009 ápr. 16, 7:10 
Hát Béluskám úgy látom kezdesz lassulni, már nem veszed észre annyira dógokat. :lol:

Raina a cukormókusért cserébe viszont kéne ám dolgoznod! Priviben kereslek :wink:

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 21:34 
Gabesz a feltételezést is visszautasítom. Hülyék lennének egy ilyen Hülyétől megválni. :jocolor: A történet érdekes mert van egy kamionos kollégám aki az a sperminátor tipus és dartsozás közben a nationalgeograficon ment a cukormókus, ott mondják mit csinál és én rávágom, ez pont olyan mint "kismorgós" ez a kolléga neve. Ráadásúl halja ezt az eggyik partnere is, természetesen igazat adott nekem. Azóta KISMORGÓS=CUKORMÓKUS. Tudjátok a kamionosoknak van rendszám formályú táblácska. AZ már véletlen hogy cküzmi is cukormókus lett.

Szerintem le leszek tiltva.

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 21:30 
Vegyétek már észre!!! A cukórmókus repülés, ugrás, vitorlázás közben A VASTAG SZŐRÖS FARKÁVAL EGYENSÚLYOZ, ÍRÁNYÍTJA AZ UGRÁST. ÉRTITEK A TECHNIKÁT??????? ODA UGRIK AHOVA A FARKA IRÁNYÍTJA. EZ AZTÁN A FÉRFI!!!! :72:

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 21:22 
Kedves Gabesz kérdésed nagyon jó.

Kamionozás megy, de most gyorsan csinálunk egy kis dinnyét. Most van itt a palántázás idelye ezért leszáltam a vasról, de ha vége a szezonnak irány vissza, vagy egy-egy kanyarra beugrok. Természetesen a madorkák megvannak. Kicsit az inditás olyan esetleges, de lehet hogy így lesz jó. És a szerelmem is visszahúz hozzátok, IMÁDLAK BENNETEKET!!!

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 21:19 
Gabi ne szarakogggy ! Vetkőzzzzzzz !!!.... :twisted: ...
Matyi ! Tied a szemüveg...! :shock: :wink:

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 21:17 
Szia Mathiasz !....Betegre röhögtem magam !...Én szeretem a dioptriás szemüvegest...Különösen ha leltározik övön alul ! :lol: ....

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 21:12 
királymátyás írta:
Hülyék lennének lekötni magukat, kéró, kaja, süti ,mozi, néha pasi, de nem horkol a fülébe, nincs sörös mecs , narancsbőr , éjjeli szoptatás.
Nesze neked emancipácicijó. Már a madarakban is öntudat van. Olyan hisztisek mint egy amerikai főiskola leány kollégiuma tüszöérés előtt.

királymátyás írta:
Pedig az olyan fontos mint a rollernél a telihóld fényének beesésiszöge verseny után két héttel.

:22:
Micsoda megfigyelés és micsoda meglátás! :lol: :lol: :lol:
Puszi Matyi! Csakhogy visszajöttél! Mi van, kirúgtak vagy otthagytad a melót? Mert hogy hol a csudában voltál eddig??? :twisted:
Doromboló, Lajos, kéritek a szemügém? :75: Nem adhatom, nagyanyámé volt. Ma már farsangi kellék :D .

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2009 ápr. 15, 21:18-kor.

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 20:46 
Doromboló, gyorsan utánna néztem a csak szemüveges tanárnéniknek küldjek címeket? Van egy tippem, egy szemüveges barátnőmmel azt játszottam, hogy addig leheltem a szemcsit amíg bepárásodot, ...............................! Ha erre járna biztos lecsapna, hogy árúlkodtam. Már biztos tisztes család anya, vagy szingli a drága. :25:

A cukormókus legérdekesebb tulajdonsága, a repülési technikája. DE hiába írtam le, senki nem figyel a lényegre. Pedig az olyan fontos mint a rollernél a telihóld fényének beesésiszöge verseny után két héttel.

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 20:35 
Hajjajjjaaj, az én időmben miért nem volt ilen tanárnéni.
Még most is harmadikos lennék.Doromboló az a szemüveg nem lesz sok, tudod egy jó szemcsi öltöztet. :twisted: :twisted:

Nállam a két tyúk nagyban tesz a fészekre és a pasikra is ezek szinglik. Hülyék lennének lekötni magukat, kéró, kaja, süti ,mozi, néha pasi, de nem horkol a fülébe, nincs sörös mecs , narancsbőr , éjjeli szoptatás.
Nesze neked emancipácicijó. Már a madarakban is öntudat van. Olyan hisztisek mint egy amerikai főiskola leány kollégiuma tüszöérés előtt.

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 18:58 
Sziasztok !
Napos fáziskéséssel neve/más/napján köszöntöm Tiborunkat ! Csak a szólást szüneteltettem, a rollerezést nem ! A húsvéti ünnep a feltámadás
örömén túl két fészekaljnyi / 3+4/ rollerbébi kikelését is meghozta. Érde-
kesség,hogy 1-1 tojás nem akart feltörni,hát magam törögettem fel,fél
napra a fiókák kikelése után és mindkettőből máig is élő és szépen fejlődő
fióka került elő. A tenyészhelyiségem -kerékpár remíz,barkácsszoba,bútor
raktár,lomtár stb.- max 16 C fokos,a reggeli nap éri,mivel fűtése nincs, a
március közepi költésindításra alkalmas csak. A tavaly jól költő 2 párom
üres tojásokat hozott, egy négyes szemes fészekalj befulladt kelés helyett. :cry: Egy tavalyi tojó kalitkatakarítás közben lefordult a rúdról és
elpusztult. Ha nem a saját szememmel látom,el sem hiszem. Ölég stresszes jószág vót, ezek után nem is csodálkozom, hogy fűszállal sose
láttam ugrálni. :cry: Húsvéthétfőn locsolkodtunk a fiacskámmal, ha választ
hattam,csokitojás helyett keményrefőtt tojást gyűjtöttem , lágyeleség lesz
belőle. Szóval elindult a szezon nálunk is !!
Üdvözlettel : Laci

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 13:18 
doromboló írta:
Lahos !
Ha van ilen kúszólábú madár a fészekben akkor tegyél be mindkét oldalról egy egy műtojglit, hogy alatta maradjon a láb a madárnak...! Szóval támasszad ki, hogy ne legyen hely oldalra kimenni !....

.. :shock:

azt csináltam, köszi a tanácsot...

A "csak" szemüveg nekem is tetszene... hhiiiii...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterolajos 2009 ápr. 15, 13:25-kor.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 149  Következő