No, bejöttem porolni kicsit... Rettenetes pókhálós itt minden!
Szia, Umari! Nem tudom, priviben már kaptál-e választ, de itt nem túl nagy a tolongás... Rejtélyes tojáseltűnés, hm... Nekem is az jut eszembe, mint Daninak. Eltöri a fészekben netán véletlenül, aztán megeszi(k). Ez viszont nem túl jó, ha ugyanúgy műxik, mint a tyúkoknál, mert esetleg következőben simán nekiállhat saját tojást enni? Szerintem az sem szerencsés, hogy nyáron fészkelnek... Ilyenkor a vedlésé a főszerep tudtommal. Mit kapnak enni, h ennyire be vannak indulva??? Vedd el tőlük a fészket és ha tojást találsz etetőben vagy földön, vedd el azokat is. Én ezt tenném. A hím pedig majd őszre csak megemberesedik, nyugi
Kiwimadár, "itt a környéken" nem olvastam, h bárki is kanárival neveltetett volna más madarat. Bár elképzelhető, hogyha a tojóban olyan erős az anyai ösztön, hogy válogatás nélkül felnevel más madarat...

Nem tudom. De figyu, valahol itt a fórumon van egy dajkamadaras topik, ott biztosan sokkal többet tudnak erről neked mondani.
Dani, üdv a fedélzeten!

No, beszereztél már egynéhány cserepet?

De tényleg, muti, hol laknak a madaraid?!
Lax, ha netán erre tévednél

, neked is hozom a következő képeket az egyhetes tengerparti üdülésünkről. Mondanom sem kell, csodálatos volt a sziklák és hegyvidék lábánál gyönyörű, kristálytiszta tengervízben lubickolni! Madaras élményünk is volt, mint már láthattad az előzetesben

. Bocs, ha, sok helyet foglalok...
Tessék mondani, hány óra?
Na kérem, így köll csomagolkodni!
Ez már hazai tájon lett fotózva, a Bözödi tónál (Elárasztott falu)
Ugyi de szép!
Puszi nektek: Gabesz