A tarka színnel nincs gond,legalábbis nem hallottam még olyat,aki azt mondta volna,hogy ez hibás szín. CSak hát nem az eredeti vad szín,de a sárga sem az
Ráadásul ezek meg pont kifejezetten szép tarkák, van köztük az a hatalmas nagy hím,ami alapvetően zöld,csak a farkában van pár sárga toll ás sárga pöttyözött a feje,oylan érdekesen, na azt cikizhetik,hogy az rossz, de nekem nagyon megtetszett,nem láttam még ilyet.
Férjed is gondozza a madarakat? Nem szoktatok összeveszekedni rajta,hogy egyikőtök másképp csinál valamit,mint ahogy a másik gondolná? Én már évek óta nem voltam nyaralni, madarak miatt nem lehet,de mikor voltam,akkor apa meg anya gondozta őket és mire hazajöttem,mindig meg voltam döbbenve,hogy más emberek mennyire máshogy tartják ideálisnak a dolgokat,pl etetők itatók elhelyezése,stb. Én tuti összekapnék a másikkal ilyen hülyeségeken:)
A korukról ezt mondtam volna? Mindkét madár tavaszi, a tojó is.
Ilona írta:
Jól néznek ki a madarak amiket vettél,legalábbis szerintem.A tenyésztők nem fognak megszólni,hogy tarkák,nem a sztenderdnek megfelelő madarak?
Nem tartalak hülyének,mert mi mindig beszélünk hozzájuk,etetéskor és ha csak arra járunk akkor is.Jól maradt meg a fejemben,hogy a tarka hím kb. áprilisban kelt,a kis tojó pedig júniusban?
Az elválasztott kölyköknekTe milyen időközönként adsz tojást?