Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 okt. 12, 20:19 
No, a közelgő télies időjárástól még magam is megijedtem... Bár október végéig szándékoztam kinthagyni a tyúkocskáim, ma mégis beszereltem őket. Persze, megvolt már a -4 fok, de hunn van még október vége? :shock:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 okt. 12, 10:39 
faga0114 írta:
Köszönöm a válaszokat és a segítséget, egyébként pécsi a cimbi ahogy én is szóval ha erre felé tudsz valakit azt nagyon megköszönném, de szerintem tolongás nem lesz!!
Moncsinál voltunk, hazafelé, de neki csak egy fehér volt és én sárgát keresnék, de Amaryl segítséget ígért, mert neki van, ha nem tudunk szerezni!! Most is hozott volna csak későn szóltam már!!

Üdv, Gábor

Szia Gábor !
Miért nem hoztad el a fehéret !???... :shock: Annak a madárnak a mamikája tőlem való volt és aranyat érő vérvonala van !...Bárki adott volna érte 2 sárgát !...Igaz a rollereknél badarság színekről beszélni, de történetesen ez a fehér család több championt produkált az évek során !
Na és még egy kivétel a szín közömbösséggel kapcsplatban, hogy a fehér roller azért kuriózum még mindig az egész világon...
Van egyébként egy Johanntokrax nevű Német tenyésztő aki csak fehérrekkel ill.fehérhordozó sárgával dolgozik !... Pár éve felhívtam nyáron, hogy rendeljek nála néhány jó fehéret és a százegynéhány idei fiatal madara júliusra mind le volt már foglalva !
Pécsett már sajnos nem él tenyésztő. A Péter Géza bácsi volt az utolsó rolleres a környéken...Hívjad fel esetleg a Richter Gusztit ő régi motoros hátha tud neked segíteni...A telószámot megtalálod a telefonkönyvbe de ha nem akkor előkeresem a rádióját...

Hozzászólás 2009 okt. 12, 9:54 
eszterolajos írta:
doromboló írta:
A kertek alatt !...Sajnos nincs haverfelvétel, mert a meghílás eredetileg nekem szólt csupán de Gabesz tyúkanyót mögkértem, hogy egy főt - nevezetesen a Neccantót - még könyörögje fel a meghívottak listájára, így lett kettős a meghívás...Már mégegyszer nem szeretnék pofátlan lenni... :? ... Te készülj csak a Nemzeti Bajnokság - ra !... Minket elég egyszer is elviselni mert mindig rosszalkodunk !... :13: ...
De ha csak egy pályenkára akarsz berántani bennünket akkor megyüüüüüünk !.... :lol:

Szia !

Nem utazni akartam, hanem arra gondoltam, hogy a Nemzeti Bajnokság meghívóját addigra elkészítettem és személyesen adnád át a Román illetékesnek.
:58:
Pályenkát meg kaphatsz bármikor, ha Szegeden jársz/tok.
:69:
:57:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2009 okt. 12, 8:26 
doromboló írta:
A kertek alatt !...Sajnos nincs haverfelvétel, mert a meghílás eredetileg nekem szólt csupán de Gabesz tyúkanyót mögkértem, hogy egy főt - nevezetesen a Neccantót - még könyörögje fel a meghívottak listájára, így lett kettős a meghívás...Már mégegyszer nem szeretnék pofátlan lenni... :? ... Te készülj csak a Nemzeti Bajnokság - ra !... Minket elég egyszer is elviselni mert mindig rosszalkodunk !... :13: ...
De ha csak egy pályenkára akarsz berántani bennünket akkor megyüüüüüünk !.... :lol:

Szia !

Nem utazni akartam, hanem arra gondoltam, hogy a Nemzeti Bajnokság meghívóját addigra elkészítettem és személyesen adnád át a Román illetékesnek.
:58:
Pályenkát meg kaphatsz bármikor, ha Szegeden jársz/tok.
:69:

IDRE tag
Valódi név: Fajtik Gábor

Hozzászólás 2009 okt. 11, 21:15 
Köszönöm a válaszokat és a segítséget, egyébként pécsi a cimbi ahogy én is szóval ha erre felé tudsz valakit azt nagyon megköszönném, de szerintem tolongás nem lesz!!
Moncsinál voltunk, hazafelé, de neki csak egy fehér volt és én sárgát keresnék, de Amaryl segítséget ígért, mert neki van, ha nem tudunk szerezni!! Most is hozott volna csak későn szóltam már!!

Üdv, Gábor

Hozzászólás 2009 okt. 11, 10:20 
faga0114 írta:
Sziasztok Rolleresek!!

Nem tudjátok véletlenül, hogy valaki jön-e közületek Monorra és madarat is hoz, mert egy ismerősömnek kellene egy roller tojó és megkért, hogy vegyek egyet!!

Köszi a választ!

Üdv, Gábor

Szia Gábor !...Írjad le,hogy hávalósi az embered és meg tudom mondani, hogy ki lakik közelebb...

Hozzászólás 2009 okt. 11, 10:16 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára doromboló 2009 okt. 11, 19:46-kor.

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2009 okt. 11, 7:16 
doromboló írta:
Ha cigánygyerekek potyognak az égből akkor es menünk !... :lol:

merre mentek ??

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 okt. 11, 3:31 
Szia Gábor!

Az előző "monorin" innen Kinyó, azon kívül meg egy Kisöreg kínált rollereket (én legalábbis csak vélük találkoztam). Kinyónak úgy tudom nem sok maradhatott, de az Öregnél elég sok madár volt, talán kint lesz megint.... Igaz gyűrű nélkül kínálta a rigókat, és a franc sem tudja milyeneket. A'sszonta idei fiatalok, és "tutira" tudta mel'ik hím, mel'ik tojó.
Ha biztosan minőségi rollert szeretne a haverod, szerintem inkább jegyezzen elő innen valakitől egyet :wink: , ha mindegy, vigyél Néki az Öregtől, ha megleled a forgatagban.
Innen nem hiszem, hogy most bárki is vinne rigókat.

Amaryl írta:
A lányomtól és Réka unokámtól őket kaptam erre a "nevezetes" naaagyszámjegyű napra:

Szépek Katy, sok sikert hozzájuk!
....azé'...tanítsd meg őket rollerül da'nolni.... vagy legalábbis próbáld meg... :lol:

doromboló írta:
Ha cigánygyerekek potyognak az égből akkor es menünk !... :lol:

:wink: :lol:

http://rollercanary.hupont.hu/

IDRE tag
Valódi név: Fajtik Gábor

Hozzászólás 2009 okt. 10, 20:32 
Sziasztok Rolleresek!!

Nem tudjátok véletlenül, hogy valaki jön-e közületek Monorra és madarat is hoz, mert egy ismerősömnek kellene egy roller tojó és megkért, hogy vegyek egyet!!

Köszi a választ!

üdv, Gábor

Hozzászólás 2009 okt. 10, 20:17 
Mivel van ilyen ikon is,és hogy eszetekbe jutott: :17:
Azért ha jól belegondolok,már ennyi számhalmazon nem sok ünnepelni való van)))))
Tudom,szentségtörés itt ilyet mutogatni,de azért merészelem! :lol:
A lányomtól és Réka unokámtól őket kaptam erre a "nevezetes" naaagyszámjegyű napra:

Kép

Kép

Hozzászólás 2009 okt. 10, 19:01 
Köszi Főtyúkanyó... Ha cigánygyerekek potyognak az égből akkor es menünk !... :lol:
Szuper necóka !...Akkor már lesz valami... :shock: :wink: ...

Hozzászólás 2009 okt. 10, 10:30 
Gabesz írta:
Osztán János-bá :lol: , hát ő egy külön fogalom! - az ő szavaiban tán keserűen hangozhatott... -Nem tudom, meséltem-e... Egyszer Pesten bement egy vadászboltba bicskát vásárolni. Megnézi a szerszámokat, aztán rövid mustra után aszongya: "Hát ez a bicska lóf@aszt ér! Ja!-ütött a szájára- Bocsánat a ló szóért!" :lol:
De azt is Ő mondta, hogy "A víz a bakkancsnak es árt!" :wink: :lol:

:D :lol: :D :lol:

Hozzászólás 2009 okt. 10, 10:20 
Tudom, Neco, hisz ismerjük egymást! :wink: Ám más is olvassa-olvashatja... És tudod, münk azért az idők folyamán történt eseményeknek "köszönhetően" sokféliek vagyunk... És az is kérdés, hogy kinek mit jelent... Nekem sem.
Osztán János-bá :lol: , hát ő egy külön fogalom! - az ő szavaiban tán keserűen hangozhatott... -Nem tudom, meséltem-e... Egyszer Pesten bement egy vadászboltba bicskát vásárolni. Megnézi a szerszámokat, aztán rövid mustra után aszongya: "Hát ez a bicska lóf@aszt ér! Ja!-ütött a szájára- Bocsánat a ló szóért!" :lol:
De azt is Ő mondta, hogy "A víz a bakkancsnak es árt!" :wink: :lol:

A "köszönetet" már megírtam vót, az le van rendezve, hanem a magam (és Alpár) részéről külön öröm, hogy ismét talákozhatunk és lesz alkalmunk egy kevés időt együtt eltölteni! :D

Puszi nektek: Gabesz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2009 okt. 10, 10:31-kor.

Hozzászólás 2009 okt. 10, 10:05 
Gabesz írta:
Sziasztok, rollerosok!

Doromboló, Neco, itt is kiírom, azaz átadom a meghívót :D :

A Romániai Rollerosok Klubja meghív nagy tisztelettel Titeket az ezévi, november 26-29. között tartandó versenyükre. A bíró németországi lesz. Kisdisznód Szebentől nem messze, a Fogarasok lábánál van. (Gyönyörű vidék, nem fogtok csalódni :wink: , megj. G) A szállás-ellátást a Klub biztosítja számotokra.
Még azt is írja, hogy jövőre szeretnék megrendezni a Duna Kupát, melyre a Duna-menti országok rollerosait szándékszanak meghívni találkozó-verseny-barátság céljával.
Aláírja a romániai rollerosok elnöke: Chidu Ilie

Részletes program még nem érkezett, de ahogy küldi, közlöm veletek.
Lehetőségem lesz nekem is lebíráltatni két kis pasimat, term. versenyen kívül.

Ui: Neco, azt hiszem, nem a legjobb kifejezés az a bizonyos szó... :oops:

Hoopppáááá..... :oops: ..azt hittem délebre megyünk..., és egyáltalán nem pejortív hátsó gondolattal fogalmaztam. (János-bá is emigyen fogalmazott, künn a Hargita lábánál a vadászházba, és az Ő szavaiban sem éreztem semmi "élt". Remélem nem bántottam meg senkit ezzel... :roll: )

Tisztelettel köszönjük az Elnök Úrnak a meghívást, néked Gabesz a közvetítést! :17: :08:

Gumisember írta:
De van... :48:

....a fenébe...! Ezt nem találtam!
de ha megvan akkor mége'ccer: Drága Amaryl! :48:

Hozzászólás 2009 okt. 10, 9:02 
Sziasztok, rollerosok!

Doromboló, Neco, itt is kiírom, azaz átadom a meghívót :D :

A Romániai Rollerosok Klubja meghív nagy tisztelettel Titeket az ezévi, november 26-29. között tartandó versenyükre. A bíró németországi lesz. Kisdisznód Szebentől nem messze, a Fogarasok lábánál van. (Gyönyörű vidék, nem fogtok csalódni :wink: , megj. G) A szállás-ellátást a Klub biztosítja számotokra.
Még azt is írja, hogy jövőre szeretnék megrendezni a Duna Kupát, melyre a Duna-menti országok rollerosait szándékszanak meghívni találkozó-verseny-barátság céljával.
Aláírja a romániai rollerosok elnöke: Chidu Ilie

Részletes program még nem érkezett, de ahogy küldi, közlöm veletek.
Lehetőségem lesz nekem is lebíráltatni két kis pasimat, term. versenyen kívül.

Ui: Neco, azt hiszem, nem a legjobb kifejezés az a bizonyos szó... :oops:

Hozzászólás 2009 okt. 10, 7:05 
De van... :48:

Hozzászólás 2009 okt. 9, 23:50 
Hiiiinnnye Katy! Mége'ccer ennyit! .....rollerrel, oszt még kétszer ennyit a többi nyavalyás tollgombóccal. :10: (hepi börzdéjes ikon még mindíg nincs! Küzmi! Azonnal intézkedni k'öllene ez ügybe'! )

Dorombibélám! Ma beszéltem a nyomdásszal a könyv (füzetecske?!? :roll: ) ügy'ibe. Jövő hét végére kész a prototípus. Küldök belőle egyet postán. :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2009 okt. 10, 9:50-kor.

Hozzászólás 2009 okt. 9, 21:07 
Gabesz írta:
Ha kicsit megkésve is, de sok szeretettel:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, AMARYL!
:flower:

Csatlakozom Kedves Amaryl !...Sok Boldogságot Kívánok ! :25:

Hozzászólás 2009 okt. 9, 19:25 
Ha kicsit megkésve is, de sok szeretettel:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, AMARYL!
:flower:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 149  Következő