Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2662 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 134  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2009 okt. 21, 13:54 
Sziasztok!

Megtudná vakaki írni az európabajnokság pontos címét Nyitrán?

Hozzászólás 2009 okt. 18, 11:24 
[quote="madaras86"]A segítségetek szeretném kérni. Milyen magokat vegyek a kanáriknak? A mostani keverékben amit felismertem az a fénymag, repce, talán lenmag? Másik edényben láttam kendert, de azt gondolom csak a költéskor, vagy tévedek? Milyen egyéb magok kellenek még nekik? És mennyit vásároljak ezekből? Milyen arányban kell ezeket a magokat adni? És ha most vásárolom meg őket, akkor egy madárra mekkora tömegű magot számoljak, ha egy évre előre meg akarom venni? Honnan tudom, ha el van hízva a madár? Ez esetben melyik magot kell megvonnom tőle? Mennyire használtok csíráztatott magokat? Nyárára kiteszitek-e őket, vagy a szúnyogok miatt nem ajánlott? Ők többnyire vagy párban költöttek, vagy a tojók magukban. Nagyobb helyen költhet-e több pár együtt? Bár ez eleve rossz kérdés, mert akkor a kölykök felmenői nem egyértelműek. Bocs a sok hülye kérdésért, de nagyon felkészületlenül szakadtak a nyakamba a dolgok, papagájok terén otthon vagyok, de a kanárik egyelőre még nem az én világom. Most pedig szeretnék minél több féle véleményt meghallgatni. Rájövök előbb utóbb saját magam is, csak ha nem fontos,akkor nem kéne kísérletezni rajtuk.
Rövid időn belül el kell hoznom a régi helyükről őket és bár legszívesebben mindet megtartanám, de nem lesz helyem ennyi madárnak, úgyhogy egy részük eladásra kerül, ha valakit érdekel.

Szia!

Küldtem számodra emailt.

Hozzászólás 2009 okt. 17, 23:19 
A segítségetek szeretném kérni. Milyen magokat vegyek a kanáriknak? A mostani keverékben amit felismertem az a fénymag, repce, talán lenmag? Másik edényben láttam kendert, de azt gondolom csak a költéskor, vagy tévedek? Milyen egyéb magok kellenek még nekik? És mennyit vásároljak ezekből? Milyen arányban kell ezeket a magokat adni? És ha most vásárolom meg őket, akkor egy madárra mekkora tömegű magot számoljak, ha egy évre előre meg akarom venni? Honnan tudom, ha el van hízva a madár? Ez esetben melyik magot kell megvonnom tőle? Mennyire használtok csíráztatott magokat? Nyárára kiteszitek-e őket, vagy a szúnyogok miatt nem ajánlott? Ők többnyire vagy párban költöttek, vagy a tojók magukban. Nagyobb helyen költhet-e több pár együtt? Bár ez eleve rossz kérdés, mert akkor a kölykök felmenői nem egyértelműek. Bocs a sok hülye kérdésért, de nagyon felkészületlenül szakadtak a nyakamba a dolgok, papagájok terén otthon vagyok, de a kanárik egyelőre még nem az én világom. Most pedig szeretnék minél több féle véleményt meghallgatni. Rájövök előbb utóbb saját magam is, csak ha nem fontos,akkor nem kéne kísérletezni rajtuk.
Rövid időn belül el kell hoznom a régi helyükről őket és bár legszívesebben mindet megtartanám, de nem lesz helyem ennyi madárnak, úgyhogy egy részük eladásra kerül, ha valakit érdekel.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2009 okt. 17, 20:04 
Őszinte részvétem a családnak!!!

Hozzászólás 2009 okt. 16, 9:48 
Sziasztok!

Igen, 13-án tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Köszönöm az együttérzést.
Amint a temetés időpontját tudni fogom, megírom.
Madarai egy részét szándékomban áll megtartani, tudásom azonban sajnos még kevés hozzá. Ezért, ha Tőletek segítséget kapok, nagyon szívesen fogadom.

Üdvözlettel: Ifj. Bana János

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 okt. 16, 9:20 
A rossz hírt egy baráti telefon nálam is megerősítette...

Részvétem a Családnak!

Neubrandt Gábor

http://rollercanary.hupont.hu/

Bronz fokozatú IDRE díjas

Hozzászólás 2009 okt. 16, 8:44 
madaras86!!!!

Sajnos azóta tudom, hogy mi történt, és az egész karcagi egyesület nevében fogadd, és egész családotok fogadja őszinte részvétünket. Mi is elveszítettük egy madarász barátunkat,- aki nélkül egy kiállításunk sem múlt el- és osztozunk fájdalmatokban, és gyászotokban.
Részvéttel a karcagi egyesület nevében: Vajó Sándor

Bronz fokozatú IDRE díjas

Hozzászólás 2009 okt. 16, 7:34 
Helló madaras86!!

Mindíg gondoltam, hogy a Jani unokája lehetsz- az írásaidból sejtettem-, de most egy kicsit mellbe vágtál. Ez a "nem tudom megkérdezni", egy kicsit rossz mondatnak tünt. Én is arra gondolok, amire a neco, de nagyon gondolni sem merek rá, hiszen még Karcagon, és a napokban Monoron is beszélgettünk. Az pedig 11-én volt. Remélem - bár rossz érzés fogott el, és lenne alaptalan (!!!!!)- nincs valami baj?

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 okt. 16, 3:52 
madaras86 írta:
Szia!

Pont az Ő, vagyis a nagyapám madarairól van szó. Sajnos már nem tud válaszolni a kérdéseimre.

Szia Madaras86!
Rosszat sejtek... :? Csak nem történt valami baj Janibá'-val?

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2009 okt. 15, 21:25 
Na még pár kérdés....
Hogy tudom megállapítani, hogy melyik a hím és melyik a tojó? Ha jól tudom a hím kloákája kiállóbb (kampós?). Ezt így hallottam jópárszor, de látni még sose láttam, esetleg van erről kép a neten?
A standardot hol találom?

Hozzászólás 2009 okt. 15, 21:20 
Köszönöm a választ!
Ha jól tudom, akkor kiállításon 89-92 pont körüliek voltak, de nem mondom 100%-ra, az tuti, hogy 90 környékén. Majd megpróbálom előkeresni.

fric32 írta:
madaras86 írta:
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a reális ára egy sárga színű színkanári hímnek és mennyibe kerülnek a tojók, ha kifejezetten jó minőségű, kiállítási madarakról van szó? Az intenzív sárga drágább, vagy sem?

Szia,madaras86,igaz én sárgákat nem tartok,de általába egy sárga színkanári 6-8 ft ami már jó,természetesen van 10000ft is ha annyit kérnek,de lehet venni akár 4-5000 ft is de az már lehet kissé gyengébb.
Az ár attól is függ kinek mennyire eladó.

Hozzászólás 2009 okt. 15, 21:17 
kanary71 írta:
hello madaras86! érdekes kérdés.kérdezd meg Bana János színkanári tenyésztöt. ö tudja a választ a kérdésedre. kérlek a választ oszd meg velünk is a választ. üdv kanary71

Szia!

Pont az Ő, vagyis a nagyapám madarairól van szó. Sajnos már nem tud válaszolni a kérdéseimre.

Hozzászólás 2009 okt. 15, 20:30 
madaras86 írta:
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a reális ára egy sárga színű színkanári hímnek és mennyibe kerülnek a tojók, ha kifejezetten jó minőségű, kiállítási madarakról van szó? Az intenzív sárga drágább, vagy sem?

Szia,madaras86,igaz én sárgákat nem tartok,de általába egy sárga színkanári 6-8 ft ami már jó,természetesen van 10000ft is ha annyit kérnek,de lehet venni akár 4-5000 ft is de az már lehet kissé gyengébb.
Az ár attól is függ kinek mennyire eladó.

Hozzászólás 2009 okt. 15, 20:13 
hello madaras86! érdekes kérdés.kérdezd meg Bana János színkanári tenyésztöt. ö tudja a választ a kérdésedre. kérlek a választ oszd meg velünk is a választ. üdv kanary71

Hozzászólás 2009 okt. 15, 14:13 
Sziasztok!

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2009 okt. 8, 20:07 
Sziasztok,

aki esetleg még nem ismerné Triay Carlos, fóti színkanári tenyésztő honlapját, annak ajánlom figyelmébe:
http://canarioscarlos.cjb.hu

:wink:

Valódi név: Csiszár István

Hozzászólás 2009 okt. 5, 11:36 
Feri!
Küldtem a citromailra neked.Beszéljünk róla. A freemail cimemre írj. :D

Hozzászólás 2009 okt. 5, 7:58 
Kialitas lesz:

Aki teheti jojon,akar latogassa meg:

2009 October 16-17-18 Pentek-Szombat-Vasarnap Kiállítás

Budapest, Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház Budapest

Információ: Bánfai istván 30/941-7055

Hozzászólás 2009 okt. 1, 8:31 
Gabesz írta:
Egy nagy GRATULA NEKTEK, kedves Fricc! Nagyon szépek vagytok együtt! és Kívánok sok boldogságot, s ahogy mü mondjuk, tudod, szekerderek gyermeket! :wink:
Volt nagy eszem-iszom, dinom-dánom! Egész idáig hallatszott! :D

Puszi Nektek: Gabesz

Koszonjuk szepen, :08: ,ha egy derekkal nem is lesz lehet szekeren csinaljuk vagy csak a derekaba :06:

Hozzászólás 2009 okt. 1, 8:27 
doromboló írta:
Ilyen jó nőt nem szabad elvenni te kuka !... :shock: :lol:
Gratulálok én is ! Kívánok nektek nagyon sok boldogságot !!!.... :wink:

Hat igen igy mondjak,mert ami szep az masoknak is tetszik,de majd resen leszek ha kell majd a puskad kolcsonkerem egy kis vadaszatra :38:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2662 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 134  Következő