Szóvel !...Endrú ! Nagy hibát követtél el !...Ez a hím egy olyan párosítás eredménye amilyen a világon még egészen biztosan nem volt !...Azt tudjuk,hogy az öreg Hadamek a Cseh - Szlovák érában a legeslegnagyobb név volt. Genetikusokat megszégyenítő tanulmányai kapcsán olyan vérvonalat sikerült stabilizálnia amiről a Kunák profeszor is csak nagy betűkkel tudott mesélni de ezt a napokban erősítette meg a Zmeták mester is !...Minden Szlovák tenyésztőnek az álma a Hadamek madár volt de a tanulmányai miatt nagyon kevés madarat adott ki, azt is csak a közvetlen környezetébe. Ha ugyanis míg nem sikerül egy tenyészetben rögzíteni a jó tulajdonságokat addig heterogén madarakat kiadni butaság és erkölcstelenség is valamilyen szintem, mert a még nem kellően homogén egyedek nem várt eredményt hozhatnak következésképpen lejáratják a tenyészetet !...Nagy türelem kell az ilyen munkához és az öregnek ez meg volt !...A Sydó madarak pedig a DM-ek elején szerepelnek.. Nekem is van ilyen madaram egyetlen egy de még nem tudom hím e ?!...
Katy !Nagyon aranyos volt amit és ahogy írtál !...