sziasztok. A madárka elpusztult, mielőtt orvosságot kapott volna. Egy ilyen szem probléma okozhatja ezt a kanárinál? Úgy látszik nem tulajdonítottam elég jelentőséget ennek

Meg nem tudom mikor kell beavatkozni.
Amit furcsáltam, hogy a szokásas ugrálgatás helyett a kalitka szélére kapaszkodva akart menekülni. Meg egy rúdon ide-oda szaladgált és emelgette a szárnyait. Mintha keresne valamit. Ha kiengedtem repülni, akkor furcsa helyekre szállt. Földre például. Szóval lehet hogy a természtben megtalálta volna az orvosságot, csak nálam meg nem volt

Volt neki szépia a kalitban. Mag meg víz bőséggel. Nem tudom mit rontottam el

Az előző tojó ő satnyácska volt kezdettől, ettől függetlenül nem tudom miért halt meg 1 év után. De ez a csodás fehér madár egyszerüen gyönyörü volt. Még meghalva is olyan szép volt a tolla. Úgy bánt, hogy elszúrtam ezt most... :'(
A kanáriknak rossz az immunrendszere általában? 2 tojó fordult meg nálam eddig és egyik halál okát se értem. Ezek után az első dolognak kell lennie, hogy madár mellé gyógyszereket is vesz az ember? Én így nem akarok kanárit tartani, hogy azt sem tudom miért hullanak el

Vagy lehet hogy az volt a baj, hogy a mag mellé nem adtam a vízbe vitaminokat? Mindamellett a hímnek semmi baja. Úgy látom örül hogy végre egyedül van. Olyan elkeserítő ez számomra :'( Ráadásul úgy vártam hoyg 2 szép madaram tud-e majd költeni, erre tessék. Nem hiszem, hogy ilyenkor lenne még szép költésbe fogható, eladó madár bárkinél is. Szóval a legrosszabbkor történt mindez. Bocs, hogy így kijött ez belőlem, de jól esett leírni.