Sziasztok!
Ilona a képen egy kecskepapagáj látható ami egy színmutáció. Nem én fényképeztem, hanem az interneten találtam és azért kérdem, hogy vajon milyen színekből hozták ezt össze?
Mindenesetre kicsit furcsa a színösszeállítás, és valószínű azért idegenkedsz tőle mert még ilyet nem láttunk.
A madárkáim közül a fájós lábú sajnos továbbra is biceg és többnyire egy lábon ugrál csak, a csőrével kapaszkodva segíti magát a mozgásban

Enni eszik, de látszik rajta, hogy fogyott kicsit. Továbbra sem látok semmit a lábán. Kentem neki körömvirág kenőccsel, de abbahagytam mert mikor elkaptam nagyon összetörte magát menekülés közben és jobbnak láttam, ha hagyom, hátha magától rendbejön majd.
Gabikaaa milyen színűek a kecskéid? Nekem nimfáknál volt az elején gond az első költéssel, és valóban meg kell érniük erre a feladatra
Majd tegyél már fel róluk folyamatosan képeket!
Köszi
Teszek fel róluk majd képeket. Sárga színűek. Az augusztusi fióka is teljes egészében sárga, de a háta közepén egy kb. másfél * másfél cm-es darabon fahéjzöld tollak vannak. Majd róla is teszek fel képeket.