Mivel szerintem ez az egyik legjobb pillanatban elkapott felvétel, és kaptam róla egy tuti kiértékelést, amiből talán Marcsi is megtudhatja hogyan cseng a kongvabongó (

) , ezért ezt'et most'an megosztom véletek.
(komolyra fordítva: ennek olvasatában hallgatva a felvételt, talán eloszlik néhány pontról a homály)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qyzXL0dXtGM[/youtube]
" Nehogy szó érje a ház elejét egy kis konkrétummal is szolgálok. Csak azokat írom, amelyek jól elkülöníthetők:
O,23-nál 3-as madár kongvagördülő tisztán. O,5O-nél 4-es kongvagördülő, majd doromboló. O,55 3-as kongvagördülő+doromboló. 1,16-nál fütty+kongvacsengő az 1-es madárnál. 1,35 kongvagördülő a 3-as-nál. 1,5O szép kongvagördülő a 4-es madárnál.2,O4 a LEGSZEBB FÜTTY a 2-es madárnál,/minimum 17 pont./ 2,23 az 1-es szép kongvagördülője. 3,O4 ismét a 2-es füttye. 3,31 fütty 4-es. Nála 3,38-nál szép kongvagördülő. 4,OO a 2-es kongvagördülője. 4,34-nél 1-es kongvagördülő+doromboló. 4,44 most hosszan tisztán KONGVADOROMBOL a 4-es madár. 5,13 csak 1 ütem mély fütty a 4-esben. 5,22-nél kongvacsengő a 4-es ben ismét. Jó párszor végighallgattam, úgyhogy bárki előtt vállalom amit leírtam.
Igaz barátsággal ölel: Guszti bátyád."
Megkaptam még 4 új jutubos felvétel linkjét, valamint ezekhez kapcsolódón egy feladványt is, de azt majd holnap...