gutiz írta:
Sziasztok!
Mivel lassan elkezdődik a tenyészszezon (valakinek már el is kezdődött), biztos mindenki vezet tenyésznaplót a madarak nyilvántartásához.
Felraktam a honlapomra egy egyszerű változatot, ami szerintem a célnak megfelel és lehet nyomtatni, ha valakit érdekel nyugodtan éljen vele.
Megfordult a fejemben, hogy kellene egy egységes származási lapot készíteni, mely mind a tenyésztő és vásárló részére nagy segítség lehetne.
Üdv.: Guti Z.
Mivel lassan elkezdődik a tenyészszezon (valakinek már el is kezdődött), biztos mindenki vezet tenyésznaplót a madarak nyilvántartásához.
Felraktam a honlapomra egy egyszerű változatot, ami szerintem a célnak megfelel és lehet nyomtatni, ha valakit érdekel nyugodtan éljen vele.
Megfordult a fejemben, hogy kellene egy egységes származási lapot készíteni, mely mind a tenyésztő és vásárló részére nagy segítség lehetne.
Üdv.: Guti Z.
Sziasztok!
Jópár évig saját tenyésznaplókat csináltam,amíg megtaláltam ezt a programot,amivel főleg időt,papírt,energiát lehet spórolni.Néhány funkciója röviden:Családfa,tenyésztési adatok,kiállítási adatok,pénzügyi rész(pl madárvétel-madáreladás)bevétel-kiadás és még jónéhány dolog.Mindenkinek csak ajánlani tudom,küldöm az oldalt,ahonnan a demo-t letölthetitek és kipróbálhatjátok!(német,vagy angol).
http://www.zooeasy.com/en/pedigree-soft ... index.html