andré írta:
Szia brimston!
Ez a kérdés olyan mintha a színkanárisokat vizsgáztatnád
A Tóth Sanyinak van a legjobb szürkeszárnyú állománya az országban.Szerintem mindent el tud mondani neked erről a spontán mutációról.
Wazze Neco!
Számomra egyértelmű amiről írsz de egy laikus számára szerintem én egyértelműbben fogalmaztam
Miért nem megyünk már haza rollerezni.Kicsit átnéztünk a szomszédba és kezd nagyon vita szagú lenni a topik
Hánemháde.
Ez a kérdés olyan mintha a színkanárisokat vizsgáztatnád
A Tóth Sanyinak van a legjobb szürkeszárnyú állománya az országban.Szerintem mindent el tud mondani neked erről a spontán mutációról.
Wazze Neco!
Számomra egyértelmű amiről írsz de egy laikus számára szerintem én egyértelműbben fogalmaztam
Miért nem megyünk már haza rollerezni.Kicsit átnéztünk a szomszédba és kezd nagyon vita szagú lenni a topik
Hánemháde.
Szeva !
Elhiheted andré, hogy nem szándéxom a feszkót gerjeszteni, de egy egészséges vita csak előbbre viheti az "ügyet". Necó egy kissé elbizonytalanított, de mondhattam volna azt is, hogy úgy megkeveredtem, mint aza bizonyos vasorrú bába az nagy mágneses viharban....he-he-he...
Fogjuk meg szépen boros poharainkat, oszt űjjük körbe a talán még feldíszítetlen fenyőfát, teljen meg kicsinyke szívünk békével és szeretettel, és ki-ki a maga vérmérséklete szerint ünnepeljünk !!!
Nagyon Békés, Áldott Karácsonyt kívánok mindenkinek, rolleresnek és colorosoknak 1aránt !!!
canary1