Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 jan. 2, 18:19 
fric32 írta:
Én is megcsodáltam azokat a serlegeket amiket a képeken látsz,de az André azokat nem a színkanárikkal szerezte!!! :07:
Hanem megsúgom,többszörős horgászbajnok!!! :59:

Jesszus Pepi! Ne idegesiccsé má! :shock: :lol:
Okés, akkor pletyizzünk Andréról, úgysincs itthon senki :lol: , kértek valamit inni?
Szovel, hogy is van ezzel az André gyerekkel? Ecceris színkanárizik, osztán nagy bajnok a pecázásban és ráadásul kétszeres rolleres. Ecceris a galambjaival osztán most a rendes rollerekkel 8) . Hm... Kalkuláljunk csak. :roll: Madártanból a vizsgája megvót a színesekkel, türelemből jeles ha pecázik, trükkök-cselek is lapulhatnak a zsebibe a pörgőjeitől, no, még csak azt kéne kifundálni, hogy jó-e a hallása :lol: , de ha Fortuna vele van (azé szerintem a pecásokkal egyetemben ő is ott ül egy lombos fa árnyékában), ez szinte nem is érdekes. Úgyhogy én aszondom, minden esély megvan rá, hogy ő legyen a trónfosztó. Sőt mi több: a mérete is talál :lol: :lol: :lol:

Hanem... oppá. Bocsi :oops: Nem számoltunk Iker Ferivel s Nagy Gabeval :shock: ... Na, puff neki. Fricc, tartsd a kalapod, dobáljunksza vissza minden nevet, kavarjuk meg s húzzunk újat :lol: . Várjá... óvasom... 8) Hihi... naháááát! Úgy van ahogy gondolom :wink: .

Juj, hogy mit kapok én ezért ha hazajönnek... :roll:

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2010 jan. 2, 17:52 
André. Hát az a nagy harzi helyzet, hogy az a sok serleg az avatarban a háta megett árulkodik sokmindenről a kanári tenyésztésben. De mint rolleres kezdő...

Ajaj,Gabesz tudod azt a közmondást,nem minden az aminek látszik.
Én is megcsodáltam azokat a serlegeket amiket a képeken látsz,de az André azokat nem a színkanárikkal szerezte!!! :07:

Hanem megsúgom,többszörős horgászbajnok!!! :59:

Valódi név: Tomek Róbert

Hozzászólás 2010 jan. 2, 17:51 
Heló Gabesz ...én ritkán irok ebbe a topikba de annál többet látigatom , tetszik a hangulat ( főleg mostanság ujra helyreált minden..gondolom érted mire célzok :wink: ), meg minden de én nem tartok kanárikat hanem egzótákat meg papeszokat úgyhogy inkább csak kukkolok :oops: . Viszont holnap megyek megnézni a viadalt , szerintem is a dorombi az csak a dorombi de azért jó lenne ha már valaki megszorongatnáááá a t...it :twisted: :D . nagyon panaszkodott hogy nem valamik a rigói de szerintem is ez csak kamu ...had örüljön meg reménykedjen a többi :lol:
na üdv innen onnan Szabadkáról ROBY

Hozzászólás 2010 jan. 2, 15:07 
Ó, szevasz, Robi! Na most van alkalmam másik "kívülrekedt" hazánkfiával beszélni :wink: , mivelhogy kénytelen vagyok én fogadni a magasrangú vendéget :D . Szovel. Te most ott vagyol Szegeden vagy hunn??? :shock:

Ha már tétről van szó, nem fogom azt püben írni... de megtippelem Dorombit 8) Amit ott nekem produkált (hajszálpontosan egyezett a bírálata a német bíróéval) a madaraim meghallgatásakor... :shock: és ő ezt a daltanítást, "idomítást" ennyire szakszerűen és tudatosan csinálja..., hát nehéz lesz felülmúlni! Osztán... ki tudja, a rollervérbe még miket kutyult bele ez a majsztró :lol: ... Kitelik tűlle, mondom én. Úgyhogy nehéz lesz.

Neco még egy nagy esélyes, tudja ő is nagyon jól, hogy mit csinál! 8) s ő se most mászott le a rollerrojtos falvédőről, lássuk bé! Úgyhogy meglehet, hogy bunyó lesz :lol: !

André. Hát az a nagy harzi helyzet, hogy az a sok serleg az avatarban a háta megett árulkodik sokmindenről a kanári tenyésztésben. De mint rolleres kezdő..., és nem tudni mennyire muzikális a füle... Node sose lehet tudni. A rolleros kezdők szerencséje is utolérheti :wink:

A többiekről nem sokat tudok, de a Madarak Nagy Istene ahogy megrendezi, úgy lesz. Asszem.

No, hát kedves Robi, kíváncsi vagyok én is 8) .
Szívesen venném(nk) ha néhány helyi eseményről tudósítanál, ha eppe ott vagyol a nagy esemény helyszínén :wink: .

Pussz és üdv. Gabesz

Valódi név: Tomek Róbert

Hozzászólás 2010 jan. 2, 13:59 
üdv Gabesz :D
Szerintem nagy a tét a király koronájáért megy a harc :twisted: jö lenne fogadásokat kötni hogy marad vagy megy a király .....a téteket pü ben lehet leadniiii :D :wink:
hahahaha ROBY

Hozzászólás 2010 jan. 2, 13:07 
...húúúú, mekkora a csend. Elmentek. :roll: Csak a fák susognak itt az ablak alatt...

Hozzászólás 2010 jan. 1, 21:12 
Hajrá, fiúk! Mutassátok meg, mennyire vagytok "harzias kokasok"! :wink:
Az úton azért tessék vigyázni! Mindenkit viszont szeretnék látni, legalább itt a topikon! Értve vagyok? 8)

Lajos, kifényesítetted a kupákat, ugyi? És a pezsgők is behűtve?
Jó hohlt!!!! És sok jó pontot!

Osztán tessék nekem szépen hegyiről végire mindent elmesélni! :wink:
Puszi nektek:Gabesz

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 1, 20:59 
Jó lesz újra találkozni veletek !...Vigyázzatok az úton, csak mint az állat ! :wink:
Na még utoljára kifényesítem a koronámat ! Már úgyis más a divat ! :lol:
Most én is úgy érzem,hogy sebezhető vagyok !...Olcsón azért nem adom ám !...Legalább 354 pontos kollekció kell érte !...Ez igazán nem sok !?...
Gyerünk !... :37:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 jan. 1, 17:29 
Gondolom mielőtt bármel'ikünk is elindul, benéz id(r)e....
Nézzen b'éle mindenki egy 2010-es naptárba, és töpregjen el rajta mikor és hol legyen a következő egy esztendő múlva.
Karácsony, és szilveszter is hétvége.

Mindenkinek jó utat, aki meg otthon marad az szurkoljon! :wink:
(na'ne Dorombinak, hanem ellene, mert Őt kéne már e'ccer megnyúvasztani... :wink: :lol: :D )

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2010 jan. 1, 16:34 
Na neee !.. :shock: .Akkor gyalog indulok a kertek alatt, a rigók meg majd utánnam repülnek reggel !... :lol:
Felhívtam a szállót és hatalmas elnézések közepette lemondtam azzal, hogy másnap oké !.... :?

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 jan. 1, 16:17 
:33: Rendben mindannyiótok kérése teljesítve !!

Béla !!!

a számodra kirendelt presztonka bánja a dolgot a legjobban..

Hozzászólás 2010 jan. 1, 16:05 
Lajosom !...Tudom, hogy meg fogsz ölni de addig tépelődtem addig, míg csak nem tartanám böcsületesnek, ha már senki nem hozza a madarait előtte normálisan hanem reggel, akkor én meg pihentessem őket ?!...
Igazán sajnálom de nem visz rá a lélek !... :? Akkor reggel valamikor ott leszek én is !...Viszem a paravánt a bírálati lapokat na meg ezeket a dögöket !...Mindenkinek tudok tanácsot adni roller ügyben csak magamnak nem mert mindig annyira csűröm csavarom a dógokat míg úgy el nem baszarintom, hogy már csak freskónak szeretném látni őket a madárház falán !...Hát nem mindig azért de ez az év valahogy nagyon más !... :twisted:
Akkor mégegyszer I'm sory !...

Valódi név: Cserna Zoltán ifj.

Hozzászólás 2010 jan. 1, 15:29 
neco írta:
Sajnálom Gabe, és nagyon remélem mostanra kiderült, nincs komoly baj!

------------------------------------------------------------------------------------

Bélám én le sem merem írni hány "X"-et kéne fogynom a százhoz.... :?
Telefonáltam is a srácoknak, hogy a kaja szigorúan diabetikus legyen. Pl.a sze'nyó teljeskiőrlésű tönkölybúzából, élesztő nélkül készült zsemlében, vega' t'őtelékkel.

Lajosom! Bélának és nékem vacsorára legyélszíves intézni egy-egy fél adag finomfőzeléket szójakockákkal.
Előre is kösz'! :wink:

...és ha senki nincs kifogása ellene, 3 egyéni helyett +1 kollekciót neveznék.... :oops:
Ut'só pillanatra kezd bejönni a Dorombi terápia. Mége'ccer kösz' Bélám!
....és bocs mindenkitől a kavarásért! :64: :65: :66:

Szega necókám !

Majd adok én Neked vegatölteléket + tönkölybúzából kenyeret!!! Most pakoltam be a kofferbe egy rőf saját készítésű paprikás, enyhén csípős kolbászt, süteményeket, no meg persze egy -tényleg- csöppnyi szilvóriumot. Azokat ki fogja majd elpusztítani...???
Különben meg egyet tanuljatok meg. A férfi 100 kiló alatt csak karácsonyfadísz, és ugyi táplálni kell a testet, mert különben elhagyja aza bizonyos lélek...

Uff.
Én szóltam.

canary1

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 jan. 1, 14:55 
Sajnálom Gabe, és nagyon remélem mostanra kiderült, nincs komoly baj!

------------------------------------------------------------------------------------

Bélám én le sem merem írni hány "X"-et kéne fogynom a százhoz.... :?
Telefonáltam is a srácoknak, hogy a kaja szigorúan diabetikus legyen. Pl.a sze'nyó teljeskiőrlésű tönkölybúzából, élesztő nélkül készült zsemlében, vega' t'őtelékkel.

Lajosom! Bélának és nékem vacsorára legyélszíves intézni egy-egy fél adag finomfőzeléket szójakockákkal.
Előre is kösz'! :wink:

...és ha senki nincs kifogása ellene, 3 egyéni helyett +1 kollekciót neveznék.... :oops:
Ut'só pillanatra kezd bejönni a Dorombi terápia. Mége'ccer kösz' Bélám!
....és bocs mindenkitől a kavarásért! :64: :65: :66:

http://rollercanary.hupont.hu/

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 1, 13:16 
doromboló írta:
Büdös kutya ! Milyen nőd van a környéken ?!...Rontom bontom szedte vette teremtette !... :twisted:
:lol:

:oops:
1 éves és 4 hónapos lesz holnap ;) Tegnap hajnalban rohantunk vele az ügyeletre, alig kapott levegőt :( Nem akarom éjszakára egyedül hagyni őket...

Lajos, bocs a kavarásért, erre nem számítottam...

Hozzászólás 2010 jan. 1, 12:01 
nagygabe írta:
B. U. É. K.!

Lajos, le lehet még mondani a szállásomat? Sajnos haza kell jönnöm éjszakára...

Szia !

Már le is mondtam.

Hozzászólás 2010 jan. 1, 11:47 
nagygabe írta:
B. U. É. K.!

Büdös kutya ! Milyen nőd van a környéken ?!...Rontom bontom szedte vette teremtette !... :twisted:
:lol:

Hozzászólás 2010 jan. 1, 11:45 
Köszönöm Lajosom !...A cím meg volt de mivel 399 kerülete van Szögednek ezért a GPS kéri az irányítószámot is !...Ez meg nem volt fenn idáig...Meghívót meg nem kaptam de minek is az internet világában..

Tavaly pontosan dec. 31. 23 óra 55 percig törzskönyveket írtam !...A feleségem meg mellettem durmolászott a kanapén beigli hegyek között, mikor felhasított benne a felismerés és már visított is :
"Béla !...A Pezsgőőő !...Rögtön éjjfél !. :shock: ...Ippen befejeztem az utolsó rohadt rigónak is a nacionáléját és már repültem is a speizba !...Zúgva bőgve törtettem visza a nappaliba ahol már tartotta is életem értelme a két pózsgős bögrét...Mint Ollókezű Edvárd rágtam le az üvegről a sztaniolt mikor hallom ám megettem a TV-ben az utolsó másodperceket jelző sípokat ! 3-2-1 és durrr !...Repült a dugattyú kitudja hol állt meg de az én fogadalmam engem talált meg !...Györgyikém tágranyílt szemekkel nézett rám rögtön megkérdezvén, hogy a himnusz előtt vagy után?...Már csak utánna lehetett mert már énekelték is...De aztán erőt véve magamon kimondtam azt ami az életem következő gyötrelmes szakaszának indulópontja lett !...Következő ilyenkorra elérem a bűvös 100 ast kilóban, ami e pillanatban 17 kilót jelent minuszban !... :twisted: ... Szóval ez az év is jól kezdődik tele nélkülözéssel !... :roll: ... :lol:

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 1, 11:45 
B. U. É. K.!

Hozzászólás 2010 jan. 1, 9:18 
doromboló írta:
Lajosom !...
Légyszíves a pontos utca házszámot esetleg az irányítószámot is a szálásról kérlek írjad ide hogy a GPSbe legyen mit beírni...Megpróbálom megkeresni a főoldalon de ha még benéznél és nem találnám jó lenne ha feltennéd...Meg a kultúrét is !?... :? Köszi...
Ha valakinek nem sikerült állatorvosi igazolást szerezni, nem nagy baj mert én 25 db. ról kaptam és felit se viszem... :wink:

MINDENKINEK SOK SIKERT A VÖRSÖNYRE ÉS NAGYON BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK AZ EGÉSZ TYÚKUDVARNAK !... :88:

Hejjj !! :04:

A szállás címe : 6753. Szeged- Tápé Budai Nagy Antal u. 27.
Szoba 2 ágyas és Maróti Béla névre van foglalva.

A verseny címe : mi a fenének küldtem a meghívót ???

6727 Szeged Szántó Kovács János u. 28.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 149  Következő