Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 4, 22:23 
Lacikám !
A gyűrű számod : 22 !...Rendben ?...Légyszíves írjad le a pontos neved,címed és a telószámod...Ha titkos akkor pü-ben ...Köszi !...

Hozzászólás 2010 jan. 4, 22:18 
iker írta:
Sziasztok!

Nem sokat újat tudok mondani. Talán annyit, hogy nagyon jól éreztem magam köztetek, jó együtt lenni egy jó versenyen.

Nagyon fontosnak és jó jelnek tartom, hogy lényegesen többen versenyeztek, mint tavaly, vagy az előtt . Természetesen arányaiban és nem abszolút értékben.

Ezt mint állattenyésztő azért tartom fontosnak, mert néhány. vagy néhány tíz egyedre nem lehet egy fajta jövőjét alapozni. Tehát fontos, hogy minél nagyobb létszámban tenyésszük ezeket a bámulatos kis madarakat. Természetesen kozben a minőségre is fokozottan figyelnünk kell!

Erről jut eszembe, hogy Necó és Doromboló könyve remekül összefoglalja amit röviden e fajtáról tudni kell. Kezdőknek főleg, de haladóknak is jó szívvel ajánlom!

Az előbbi létszám témához kapcsolódva kérek minden H-MNK tagot, hogy állomány egyedszám statisztikai céllal küldje el nekem hogy mennyi fiókát gyűrűzött meg 2008-ban és 2009 ben. Az adatokat természetesen bizalmasan kezelem. Végül is ez csak néhány szám, minden ellenőrzés nélkül, bemondásos alapon. A német egyesületekben is így csinálják.

Évek múlva érdekes lesz látni, hogy honnan indultunk országos szinten.

További jó rollerozást és BUÉK mindenkinek!

2007 - ben gyűrűzve 61, 2008 - ban 28, 2009 - ben 46 fióka...

Hozzászólás 2010 jan. 4, 21:39 
Varga Tibor írta:
HOZZÁSZÓLOK én is a témához :!: Legtőbb része tenyésztőt FIGYELMEZTETTEM-Iker,Necó,Nagy-Gabé,André Hogy vannak TRILLÁK és hűlye hangok amiből jőnnek a HIBA PONTOK :cry: Hiába hoz eggy madár 23-24-HOHLT Ha van benne hibapont AZ NEM VERSENYRE VALÓ :!: ÉRDEKES a kezdők-Bajcsi,Krisztián-náluk nem voltak ilyenTRILLák :!: :?: HOGY LEHET EZ :?: A BÉLA HALOTTA ÉS tudta hogy hibát kővet el a madár És a tőbbiek is Ugy ahogy ELVÁLOLTÁK :!: A BIRÓT fére lehet vezetni ilyen dolgokkal HA MEGENGEDI :!: :!: :!: MIND ENNEK ELLENÉRE::::::::::::SZÉP VOLT FIUK :!: ........KICSIT BELEFÁRADT A FŰLEM.......DE MEGÉRTE........IDÉN KŰLŐN ÓRÁT TARTUNK SZELLEKTÁLÁSBÓL....GONDOLOK A HIMEKRE :!: AZÉRT SZÉP DOLOG ROLLERT TENYÉSZTENI MERT K...A NEHÉZ :lol: MONDOM ÉN :!: :!: :!: ..ŰDV.NEKTEK ÉS FEL A FEJJEL,MEGÉRTE :!: ...TIBI

Ugyan Tibi !...Dehogy nehéz hisz olyanok is osztják az észt akik életükben egy darab madarat sem tenyésztettek,!?... :? .. :)

IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2010 jan. 4, 21:39 
Sziasztok!

Nem sokat újat tudok mondani. Talán annyit, hogy nagyon jól éreztem magam köztetek, jó együtt lenni egy jó versenyen.

Nagyon fontosnak és jó jelnek tartom, hogy lényegesen többen versenyeztek, mint tavaly, vagy az előtt . Természetesen arányaiban és nem abszolút értékben.

Ezt mint állattenyésztő azért tartom fontosnak, mert néhány. vagy néhány tíz egyedre nem lehet egy fajta jövőjét alapozni. Tehát fontos, hogy minél nagyobb létszámban tenyésszük ezeket a bámulatos kis madarakat. Természetesen kozben a minőségre is fokozottan figyelnünk kell!

Erről jut eszembe, hogy Necó és Doromboló könyve remekül összefoglalja amit röviden e fajtáról tudni kell. Kezdőknek főleg, de haladóknak is jó szívvel ajánlom!

Az előbbi létszám témához kapcsolódva kérek minden H-MNK tagot, hogy állomány egyedszám statisztikai céllal küldje el nekem hogy mennyi fiókát gyűrűzött meg 2008-ban és 2009 ben. Az adatokat természetesen bizalmasan kezelem. Végül is ez csak néhány szám, minden ellenőrzés nélkül, bemondásos alapon. A német egyesületekben is így csinálják.

Évek múlva érdekes lesz látni, hogy honnan indultunk országos szinten.

További jó rollerozást és BUÉK mindenkinek!

Hozzászólás 2010 jan. 4, 18:31 
Szombaton mi is voltunk a verseny helyszínén, részt vettünk egy színvonalas előadáson, bár a madarak csak engem érdekelnek, de a két kislány és a párom is hősiesen végig ülte azt.
Köszönjük a baráti fogadtatást. A herendi meghívással élni fogok, gondoltam a költés előtti időszakban mennék.

Gratulálok a versenyzőknek!

Esetleg az összes helyezést megnézném, ha valahol elérhető.

Üdv: vadis

Hozzászólás 2010 jan. 4, 15:45 
Szevasztok! pár napig nem volt netem,most javították meg!Este már nem bírtam tovább,és felhívtam Andrét,hogy mi a nagy harczi helyzet,így aztán tudom a végét,és most megyek visszaolvasni!!!Gratulálok,szép volt fiúk!!!!!

Hozzászólás 2010 jan. 4, 13:22 
MÉG EGGY NAGYON FONTOS TŐRVÉNY :!: Ha LÉTEZIK EGYÉNI VERSENY-AKKOR a NAGYON JÓ MADARAT ODA KELL benevezni :!: IGY VERTEM ŐKET LAPOSRA HAZAI PÁLYÁN :!: EZ BE JŐN A VILÁGVERSENYEKEN IS.....TIBI

Hozzászólás 2010 jan. 4, 13:06 
HOZZÁSZÓLOK én is a témához :!: Legtőbb része tenyésztőt FIGYELMEZTETTEM-Iker,Necó,Nagy-Gabé,André Hogy vannak TRILLÁK és hűlye hangok amiből jőnnek a HIBA PONTOK :cry: Hiába hoz eggy madár 23-24-HOHLT Ha van benne hibapont AZ NEM VERSENYRE VALÓ :!: ÉRDEKES a kezdők-Bajcsi,Krisztián-náluk nem voltak ilyenTRILLák :!: :?: HOGY LEHET EZ :?: A BÉLA HALOTTA ÉS tudta hogy hibát kővet el a madár És a tőbbiek is Ugy ahogy ELVÁLOLTÁK :!: A BIRÓT fére lehet vezetni ilyen dolgokkal HA MEGENGEDI :!: :!: :!: MIND ENNEK ELLENÉRE::::::::::::SZÉP VOLT FIUK :!: ........KICSIT BELEFÁRADT A FŰLEM.......DE MEGÉRTE........IDÉN KŰLŐN ÓRÁT TARTUNK SZELLEKTÁLÁSBÓL....GONDOLOK A HIMEKRE :!: AZÉRT SZÉP DOLOG ROLLERT TENYÉSZTENI MERT K...A NEHÉZ :lol: MONDOM ÉN :!: :!: :!: ..ŰDV.NEKTEK ÉS FEL A FEJJEL,MEGÉRTE :!: ...TIBI

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 jan. 4, 12:57 
...és'akkoraz én néhány képem a verseny második napjáról, (mert az elsőn otthon hagytam a gépem :oops: )

hallgatódzó:
Kép

és akiket hallgattunk, Ikerfraczi madarai:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2010 jan. 4, 12:26 
Lajosom és Tiborbírókám !...
Mégiscsak Ti voltatok a rendezvény alappillérjei !...Nélkületek nem lett volona semmi...azaz ha a Tibi nincs akkor ismét nyerhettem volna !,,, :lol: ! Csak vicc volt !...Én azt sem tartottam volna túlzásnak, ha a Felhordó Laci fej nélkül hozta volna ki azt a madarat azzal az üzenettel,hogy neharagudj Béla 5 percig bírtam.... Szóval volt egy "A" és egy "B" változatom...Az egyik nyerős volt a másik bukós...Az utóbbi jött be...De ettől szép a verseny ! Ha minden mindig pontosan játszódna le, akkor bizonyára értelmetlensége miatt rég megszünt volna a világon ez a gyönyörű adrenalinfüggő emberek közti játék...
Azért milyen érdekes, mikor behoztam a bemutató szobába azt a kis dögséget mindösze egyszer hozta a cukormókust mert meglátott, folyamatosan hallotta a hangomat és tudta, hogy leverem a kalitkátróla ha elcuccantja magát !.. :twisted: ...Szóval aranyosak ezek a kis rohadékok !... :)

Hozzászólás 2010 jan. 4, 10:33 
Mint új tag tisztelettel, hivatalosan is beköszönök id're a Nemeskanári tenyésztő szakikhoz! :)
Köszönöm a szíves fogadtatást segítséget dorombolónak, necónak, és Andrénak! canary 1( Cserna Zoli), Varga Tibi mindkettő olyan tudást képvisel a maga szakterületén, amire nagyon érdemes odafigyelni!Egyébként meg mindenkinek köszönöm ezt az élményt, mert csupa madár szerető kedves társaságot ismerhettem meg ott Szegeden!

Hozzászólás 2010 jan. 4, 10:18 
SZIASZTOK :!: Eggy pár mondatot én is hozzáfűznék :!: ELŐSZŐR IS.....Jó volt kőztetek lenni és átélni a VERSENNYEL járó izgalmakat :lol: Legtőbb versenyzőt személyessen ismerek ,merem mondani mindenkit barátomnak TARTOK és HIGGYÉTEK el nekem volt a legnehezebb dolgom :!: Au eredményeket mindenki tudja-NAGYON SZOROS volt :!: MINDEN TENYÉSZTŐNEK EGGYTŐL -EGGYIG GRATULÁLOK le a kalappal :lol: AZ értékelésre majd visszatérek,muszály kipihennem magam.....MINDENKINEK BOLDOG UJÉVET kivánok :!: TISZTELETTEL TIBI

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 jan. 4, 9:23 
Nagy az öröm a házunk táján, hiszen egy év precíz, odaadó munkájának eredményei összegződtek tegnap a déli órákban.

A magam részéről szívből gratulálok minden egyes résztvevőnek versenyzőnek és szervezőnek egyaránt.
Nem dícshimnuszt kívánok itt leírni csak szerényen leírom
"HA TI NEM LETTETEK VOLNA EZ A VERSENY NEM JÖTT VOLNA LÉTRE"
ezért köszönetet mondok mindenkinek aki bármit is tett a verseny sikeréért legyen az rendező, versenyző, illetve a távolból is drukkoló szimpatizáns, vagy érdeklődő személy.

A legutolsó versenyen tapasztalt élményeiket már jónéhányan leírták, betüvel és képileg is. Azt hiszem ebből jól kidomborodik, hogy egy olyan madarász közösség bontogatja szárnyait, mely példaértékű lehet a honi hasonló közösségek számára.
Én a résztvevőknek és helyezetteknek kijáró gartulációm mellett a szakmai/szervezési kulissza titkokba szeretnék betekintést nyújtani. Érzékeltetni szeretném, hogy hogyan lehet egy apró néhány fős létszámból szívós, céltudatosan kitartó közös munkával egyre nagyobb és sikeresebb csapatot létrehozni.
Hazánkban a Nemeskanári tenyésztésnek több mint 1oo éves múltja van. A kezdeti szakasz sikerei és azt követő szintentartás után az utobbi évtizedekben ez a madarászati szakma elkezdett halványúlni, és nem egészen egy évtized távlatában csaknem megszünt e nemes tulajdonságú madarak hazai tenyésztése.
Az újboli fellendülést a mai verseny kemény magjának köszönhetjük, névszerint Maróti Bélának, Neubrandt Gábornak, Iker Ferencnek akik néhány éve felvállalták a Harz-i roller kanári hazai tenyésztésének fellendítését. Kitartó munkájukat látva segítő szándékkal csatlakozott egyesületünk az IDRE is, melynek vezetése felismerte e kis közösség jó szándékú szerveződését és az utobbi három év országos versenyeinek szervezésével biztonságos alapot adott a további fejlődésükre.
Azért azt el kell mondani, hogy a verseny szervezések nem érték volna el céljukat, ha a H-MNK - ás csapat ül a babérjain és várja a sült galambot. Ők néhányan felismerték, hogy a kapott segítséget folyamatosn szinten tartva egyre több újjat adjanak az érdeklődőknek ahhoz, hogy megismerjék tevékenységüket és elnyerjék az új szimpatizánsok taggá való válását.
Maróti Béla ismeretségi körét felhasználva jó minőségű tenyészanyaggal látta el a csapatát, közben arról sem feledkezett meg, hogy Neubrand Gáborral az IDRE honlapján szinte naponta szakmai tanácsokkal lássa el a kezdőket. A végkifejlet a tölük származó közös mű " A Harz-i Roller Kanári " című 79 oldalas szakkönyv, mely az érdeklődők számára minden fontos témakört felölel. Önzetlen szakmai odaadásról tanuskodik "neco" gesztusa, mellyel a szakönyvet szponzorálta és az idei versenyen a roller szakosztály tagjainak meglepetésként ajándékba átadta. Külön kedves gesztus volt a társszerzők részéről a könyv dedikálása. Ez nemcsak a szakmai tudás magjának elvetését eredményezte, hanem a tagok felé való tiszteletet is jelképezte.
A csoport lassan de fokozatosan bővült mára már elérte a 2o fős taglétszámot mely a kezdeti néhány főből és az országos bajnokságon megjelenő néhány kollekción kívűl jelentős fellendülést mutat. A tegnap befejeződőtt versenyen 12 kollekció és 5 egyéni versenyre benevezett madár indult. És még indulhatott volna egy néhány kollekció és egyéni versenyző, ha tenyésztőjének bátorsága megengedi a versenyen való megjelenést. Ezek a "rigók" a titkos tartalékok, melyek a jövőt jelenthetik, de addig is sok felkészülés vár rájuk, melynek fontos részletei továbbra is megtalálhatók lesznek e topikban.
A szervezések során tapasztalhattuk, hogy a H-MNK szakcsoport tagjai között nem az egyénieskedés, hanem a cél minnél jobb végrehajtása volt a jelemző. Ezt nagyban segítették az új belépő tagok, hiszen minden olyan más szervezeteknél esetlegesen felmerűlő problémát saját maguk oldottak meg, melyre máshól esetleg mástól várnak segítséget.
Csak néhány példát említenék :
A tagság hónapokig várta a központi segítséget a füttykalitok beszerzésében, aztán Ács Gyuri néhány hónap alatt feloldotta a várakozást legyártotta a szükséges mennyiséget és a csoport minden egyes tagja COM szabvány kalitokat használ a versenyeken. A kalitok szállítására használatos "kóterek" is szabvány szerint készűltek el Szegeden. a tagokhoz való eljuttatásában Nagy Gábor jeleskedett. Az idei versenyere már mindenki szabványos felszerelésben hozta dalnokait. Szép és esztétikus látványt nyújtottak az egymás után érkező egységes holmik.
A gyűrű készítéssel és forgalmazással is gondok voltak, mára már Iker Feri megoldotta az esztétikus és jó kivitelű gyűrűk beszerzését. Az óccsitását meg jövőre az IDRE is felajánlotta számukra.
Gergely André a kiállítási eszközök beszerzésében jeleskedik, de jó mínőségű és speciális takarmány beszerzésében is tud hasznosat mondani, és továbbra is ad segítséget a hozzá fordulóknak. A tagok közötti komunikációban a honlapunk, Hírlevelünk vesz részt. Szakmaiság ujdonságait, meg a MAGYAR MADARÁSZ szaklapunkba lehet majd megtalálni. Ebben viszont szimpatizáns segítőként "Gabesz" ( Teutsch Gabriella) segítőkészsége is benne van.
Összegezve : kialakult egy jó, baráti közösség, mely mindenkor számíthat a másik segítségére, valamint egy nemes célt szolgál és hajt végre a jövőben is, ezt mutatja az is, hogy a következő NB már nem Szegeden az IDRE gyámkodása alatt lesz hanem a H-MNK saját szervezésében Albertirsán.

Mégegyszer szívből gratulálok a csapatnak és a Harz-i Roller kanári rajongóknak.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterolajos 2010 jan. 4, 11:10-kor.

Hozzászólás 2010 jan. 4, 9:22 
Most, hogy lecsillapodtak a kedélyek jutnak eszembe gondolatok, pl. a Perényi Laci !.... Nála ugyanazok a gondok álltak elő az idei megmérettetésen mint tavaly !...Ehhez képest valahogy elsiklottunk a probléma felett.... Igaz a Lacinak kellett volna elsősorban nyomulni a kérdéseivel !...A rendkívüli szeretet központúsága talán az oka, mindig az ő nagy örömének ami nagyon szép és jó és csodálatos de engem zavar már, hogy az állományának genetikai tartalma sokkal magasabb pontszám elérésére adna lehetőséget !...Lacikám ! Ne vedd tolakodásnak de az elejétől kellene átolvasni az egész felkészítést különös tekintettel az alapkérdésekre !...Te sokkal magasabb eredményt érdemelnél !...Ha megakatsz kérdezz !...Szívesen segítek... :08:

Hozzászólás 2010 jan. 4, 2:38 
Néhány kép, még a felkészítés finiséből:

a győztes csapat:

Kép

meg'háa többiek :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

és a 2. számú banda, ahol MINDEGYIK hozott legalább 16-os füttyöt:

Kép

Hozzászólás 2010 jan. 4, 2:19 
Sz’asztok!
Nem is tudom hogyan kezdjem…?

…talán mint a filmes Oscar-gálán?!? „Köszönöm Anyámnak, ……” ….ez nagyon giccses. :?

…vagy, hogy: „Kösz’ mindenkinek a gratulációt….” ….ez sablonos. :?

…t’án úgy, hogy: „Nagyon jó érzés….” …..ez meg kicsit nagyképernyős. :?

…sz’al nem is tudom hogyan. Egy biztos: nem hittem volna, hogy Dorombi koronáját ellopni nem életem legjobb kollekciójára lesz szükség. Volt már ennél jobb csapatom. És remélem lesz is. Nem csak nekem, hanem mindenkinek. Dorombinak, Andrénak, Ikernek, és mindenkinek, aki részt vett a mostani versenyen. Remélem lesz jó csapata Cserna’zotyónak, Skrach’lacinak, akiknek már látom a tüzet a szemében.

Egy évig most nálam lesz a kupa, ami remélem sokunknál meg fog fordulni. (és most én írom azt, amit Dorombi évekig: ázé' majd nem adom könnyen…! :wink: ) Erre nagyon jó esély van, hiszen bővül, és szorosodik a mezőny. Ez a legfontosabb, ezen dolgozunk évek óta, és végre látszik, hogy nem hiába! Egyre többen ismerik meg ez a varázst, ezt a csodálatos hobbit amit úgy hívnak, hogy ROLLER KANÁRI!

Jó munkát mindenkinek a 2010-es évre! Találkozunk (ha előbb nem :wink: ) egy esztendő múlva Albertirsán! :08:

Hozzászólás 2010 jan. 3, 23:18 
Lacikám ! Örülök,hogy jól érezted magad...Gondolom eléggé meg sikerült fertőződnöd...!?...Krisztiánékra se lehet többé azt mondani, hogy új bútordarabok !...Még ezen a Cserna Zotyón kell dolgoznunk Necó, mert ekkora alázat amekkora ebben az emberben van a madarászat iránt szinte példátlan !.... :wink:
Üde színfolt volt a díjkiosztón az Idrések és a Szerbiai Magyar vtestvéreink megjelenése na és a Tóth Lacibátyánk a vadonatúj ara jelöltjével !...De mi lesz ha kitapperolódik a Laci közismerten 3 golója !...Hihíííj ! Ez a csajszi is világgá megy assszem !?... :57:
Küzmi ! Te állati szerencsés pasi vagy !...Gratula a nyájhoz !...Bűbályosak vagytok !... :40:

Valódi név: Tomek Róbert

Hozzászólás 2010 jan. 3, 23:08 
sziasztok!!
Nagy élmény volt ma Szegeden lenni :wink: , hát ha minden tiz évben koronáznak új királyt akkot akár történelem is ( na nem azért mert a doromb a történelem :D hanem csak úgy :wink: ) , köszönet a vendéglátóknak igazán családias volt a hangulat !! Igaz a jelenlévőkkel szinte mindennap találkozunk itt de ez azért egészen más :wink: . Itt Szerbiában a roller az valójában annyit jelent hogy Varga Tibi , úgyhogy nem sokat értünk hozzá de nekem első alkalom volt közelebről betekintést nyernem ebbe a "kongva" de azékr szépen gördülő világba !
Gratulálok minden nyertesnek valójában nyertes volt itt ma mindenki csak valaki kicsit jobban :D :wink:
VAJON mit mondottttttttt ???

Kép
ime a nagy Ő

Kép
vajon a jövŐŐŐ?

Kép
vajon Ő :D
Kép
és mi is :wink:
Kép
és amit ma mindenki megnyert csak mi hoztuk el :D
Kép
KÖSZÖNYÜK
üdv ROBY

Hozzászólás 2010 jan. 3, 22:48 
Hát meggyüttem !...Gratula Necónak és a többi helyezettnek !
Először is el kell mondjam, hogy nagyon aranyosak voltatok itthonmaradottak,hogy ennyire feszülten figyeltéttek az eseményeket ! Ez az érdeklődés ami a leginkább jó érzéssel tölt el ! Köszönöm Nektek mindnyájónk nevében akik tegnap és ma ringbe szálltunk !...
A versenyről a véleményem igen sokféle...Eszteró Lajosék megint kitettek magukért a rendezért illetően, a Necó hozta az abrakot az Iker a piát, az André a megígért serlegeket...én meg a Canary1 Zotyókát aki horkolásban megismertette vélem a Magyarok Istenit ! :lol:
Nagyon jó volt a hangulat a verseny egésze alatt, én magam az idén az esélytelenek nyugalmával végig tökéletlenkedtem a két napot ! Nem is hittem, hogy ilyen könnyen sikerül a tizenéve hordott koronámtól megszabadulni...Ha minden összejött volna talán megúszom, hogy a renitens, problémás madaram szét ne baromkodja magát és akkor meg lett volna az elképzelt 353 pont mert ha visszaolvastok akkor láthatjátok azt írtam, hogy "azért könnyen nem adom ám, legalább 354 pont kell hozzá!"...Mármint elvinni a koronát...Tudtam ugyanis, hogy ez a kollekcióm életem leggyengébb csapata (a hülyeségei miatt) de ha minden összejön akkor a 353 pont azért meg lesz !...Szóval úgy gondoltam 354 kell ahhoz ha valaki meg akar verni...De nem így történt....Az a rohadék rigóm amelyik egy cukormókus cucorgó hangján kezdte az énekét észrevette a premieren, hogy nem én ülök az asztal végén és olyan szemét módon kezdett el cucorogni, hogy a bíró elmondása szerint a meghallgatás 30 percéből 20-at végigcucorogta !... :roll: ..Pedig itthon agyba főbe vertem érte ha csak belekezdett volna azonnal úgy, hogy a végére egész jól visszafogta magát, tehát mivel a cucorgás után igazán szépeket tudott, bevállaltam a disznóját és bennmaradt a kollekcióban !...Szóval a világ legtermészetesebb módján bíró urunk úgy bebaszarintotta a -1 pontot s vele a -2 pont összbenyomást, hogy a centire kigolyózott 353 pontomból egyből 350 maradt... Így viszont Necó 351 pontja elég volt ahhoz, hogy letakarodjak a régóta melengetett trónomról...Annak meg külön örülök, hogy pont ő nyert mert szokásához híven most is kikérte a tanácsaimat amit meg is fogadott más tanácsai helyett !...Ezzel együtt el kell gondolkodni azon, hogy az európai szintű tenyészállományunk mellé miért nem tudtuk megmutatni azt a fejlődési rátát ezen a megmérettetésen ami elvárható lett volna.?.Mindenki 5-10 pontot rontott a tavalyi és az addig mindig emelkedő teljesítményéhez képest !?...Mintha az idén bezavart volna valami vagy ...?!... A nálatok lévő madarak 99 százalékához mivel én hoztam be őket, vagy nálam keltek, én tudom a használati utasítást...Ha valakinek Mazdája van azt a Mazda szervízbe szokás vinni ha baj van, vagy egyszerűen szervízre...Lehet vinni máshová is csak ott valószínű el fogják rontani ?!...
Ismételten felajánlom továbbra is a segítségemet a tizen győzelem, a sokéves tenyésztői tapasztalat és a nemzetközi, főleg anyaországi kapcsolataim birtokában mindenkinek önzetlenül mint tettem ezt eddig is !...Az anyaország nem Ausztria ! Ők is a Németekből élnek csak velük ritkán ülnek le a nagy mogulok tanácskozni mert a Német-Osztrák "szerelem" még mindig létezik !. :shock: ... Sok minden maradt még bennem amit remélem meg tudok beszélni az érintettekkel....Nagyon sokat jelent nekem ez a kis közösség,nagyon sokat dolgoztam-tunk érte, ha valaki belerondít, lelövöm ! :shock: 8) ... Egyszer már talpra sikerült állítanom a mindössze 4 - 5 före roggyant Roller szakosztályt amit aztán megint megfaragtak !...Többé nem hagyom !....
Végre itthon !... :09:

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2010 jan. 3, 22:36 
Húúú,haaa!!!

Gratulálok,Neco szép lassan kezd beérni a munkád,innen már csak egy baj van,hogy ezt tartani is kell tudni!!!

:31:

Doromboló,neked is gratulációm,mert azért csak egy jó pár díjat elvittél.

André,hát szerintem te vagy itt legnagyobb titkos favorit mert te első évben már szépen szerepeltél,lehet rád oda kell figyeljenek,mert te lépsz majd a "Király"nyomdokaiba ha folytatod a rollerezés.
Úgyhogy figyelni ám rá!!!

Gratulálok a többi részvevőnek,hogy legalább elvitték és megméretették a madaraikat,mert ez is hozzátartozik a madártartáshoz és szűkség is van rá,főleg ha van egy jó közöség.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 149  Következő