doromboló írta:
" hogy állandóan veszekednek !?"
Ne aggódj kedves Doromboló, az csak olyan kis évődős veszekedés, lehet, hogy nem jól írtam, vagy csak Te értetted félre. Nehogy azt gondold, valamelyik is éhezik és azért veszekszik. Hisz állandóan tele van náluk az etető és más egyéb finomság is az orruk (csőrük) előtt lóg. Valamivel el kell ütni az időt, akár a gyerekeknek, ahogy írtam is...
Persze Te nem látod őket egész nap, mert annyit nem is lehet szemmel tartani állandóan, amennyi nálatok van, de én mindig rajtuk tartom a szemem így rögtön látom, ha valamelyikkel nem stimmel valami, ahogy már volt is rá példa...
A másik, még hogy bélsáros??? Kikérjük magunknak Csirike nevében, aki a legtisztább kismadár, hisz minden nap fürdik este, reggel....
A képet estefelé készítettem, lehet, hogy azért tévesztett meg, akkor már csak úgy ücsörögtek, bóbitáltak, miután egész délelőtt jól kiröpködik, éneklik magukat, elfáradnak, az édes pihenés pedig lazítással jár, nem vigyázzbaállással, gondolom náluk is, akár nálunk embereknél.
Szerencsére most nincs ilyen gond, főleg Csirivel, hogy betegség tünetei látszanának rajt (persze volt már olyan, aggódtam is akkor eleget, de amilyen edzett kismadár, szerencsére túlélte akkor is, remélem még sokáig meglesz nekem...) Jó, tudom szegény Csipet hogyan járt, de az egy más tészta volt...
Kedves Kynyoo gyere csak és hozz sok képet ide, mi örömmel nézegetjük. Lehet, hogy nem jól láttam, de nem gloszter (búbos) is van köztük? Az még érdekelne, milyen hangjuk van?
Legyen mindenkinek örömteli, szép napja, puszi....