Ilona írta:
Szervusz Gábor!
A tavalyi fiatal párodnak keltek ki a kicsinyei?Gondo9lomezek is a pi9ncében vannak.Egyébként gratulálok!

Szia Ilona!
Jelenleg egy tenyészpárom van. Ők 2008-asok és úgy néz ki, hogy elég jó pár. Szépen nevelnek. Náluk kelt a mostani 3 kicsi is. Igen, a pincében vannak ilyenkor télen. Folyamatos 8-12 fok van nekik. A tojó nagyon szépen takargatja a fiókákat, a hím pedig szorgosan eteti a tojót. Úgy, hogy annak ki sem kell jönnie az odúból. Amin én nagyon meglepődtem, hogy ugyanabban a kalitkában van még 3 korábbi tojó fiókájuk, akik már nagyok és egyáltalán nem zavarják egymást. Nagyon szépen megvannak, nem gondoltam volna. Az ő testvérüket (egy hímet) viszont a nagy hím nem tűrte meg egy idő után és őt le is választottam már korábban.
Kapják a főtt tojást és a darált sárgarépával és háztartási keksszel összekevert nevelő tápot folyamatosan. Néha teszek bele őrölt szépiát is, hadd erősödjenek a csontok is.
Most ez a felállás. Valószínűleg az egyik sárga fiókát megtartom és veszek mellé egy vad színű sötétzöld párt. Szeretnék tarka madarakat is.