Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 feb. 17, 4:40 
Szeva' André! Az volt bennem,- valamikor beszéltünk róla- hogy Te szeretnél majdnem "színes" időben dec.-jan. tájékán kezdeni. Azóta valóban említetted, hogy nem igazán jött még idén össze. 'Pöttyet el v'ótam tájolva, bocs'! :wink:
Gabesz írta:
Ui:
:oops: Te Neco... Hogy miket nem írsz ki ide :lol: Muszáj ezt így nyilvánosan? :lol: :lol: :lol:

Aki megd'ógozott érte, megérdemli, annak az elismerés a nyilvánosság előtt is jár! :wink: :D
...és persze kösz' a tolmácsolást! Ez a Romániai kapcsolat nem jött volna létre, nem működne Nélküled!

------------------------------------------------

Gyakorlati okok miatt átköltöztettem a honlapomat egy másik címre, oszt ennek kapcsán eszembe jutott, hogy az egyesületi oldalunk egy fizetős portál -vagy'mi?!? :shock: :roll: -. Ennek a költségeit a Gabe állta-állja. Elszámoltunk véled Gabe ezzel egyesületi szinten, vagy tartozunk még ezzel?

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2010 feb. 16, 22:48 
neco írta:
Kösz' drága Gabeszom! Lassan nemcsak Anyánk leszel, hanem Istennőnk is! :wink:
Minden Magyar Rolleres Imádott Gabesza! :40: :88:

Eztet aláírom és is! Gabesz csak 1 van :D

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 feb. 16, 22:48 
Hű, hogy te mi mindent tuccc má rományul :lol: Naja, Neked kellett bepötyögni vagy százszor a dzsipíeszbe a helységnevet... Kösz a helyesbítést, javítottam. Hiába na, este van má, késő este, kilencet ütött mán azzóra! Vagy többet is :roll: .
Na mentem. Pussz! Jóccakát!

Ui:
:oops: Te Neco... Hogy miket nem írsz ki ide :lol: Muszáj ezt így nyilvánosan? :lol: :lol: :lol:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2010 feb. 16, 22:51-kor.

Hozzászólás 2010 feb. 16, 22:45 
Kösz' drága Gabeszom! Lassan nemcsak Anyánk leszel, hanem Istennőnk is! :wink:
Minden Magyar Rolleres Imádott Gabesza! :40: :88:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 feb. 16, 22:36 
Köszönjük kedves Főtyúkanyó !
Szerintem Cisnadia az Nagydisznód nem ?...Cisnadioara meg a kicsi !?...
Na mindegy akkor kérek szépen egy válaszot is !?... 8)
Tisztelt uraim !
Nagy örömmel fogadtuk a meghívást és élni fogunk vele.
További jó egészséget és jó tenyésztést kívánunk !...
Maróti Béla elnök és Neubrand Gábor eln.-i tag ...

Hozzászólás 2010 feb. 16, 22:29 
Na, kérem tisztelettel. Mielőtt itt holmi csusszan meg sikosító meg miegymás :lol: eltérítené a gondolat fonalát, engedjétek meg, hogy csontszáraz de annál izgalmasabb irománnyal csavarjam el a fejetek 8) .

"Az MDOSZ Roller Kanári Szakcsoport Elnökének,
Maróti Béla Elnök Úrnak

A Romániai Roller Kanári Tenyésztők Országos Klubja a Disznódi Polgármesteri Hivatallal karöltve 2010. november 25-27. megrendezi a Roller Kanárik „Duna Kupa” Nemzetközi Énekversenyét. Erre a versenyre tisztelettel meghívjuk Önöket is mint részvevők. Minden részvevő ország két személyből álló küldöttel képviselteti magát, elszállásolási és étkezési költségeik a szervezőket terheli. Ha elfogadják meghívásunkat kérjük, hogy jelezzék részvételi szándékukat a 0040269-561930 fax-számon vagy a chidu_ilie@yahoo.com e-mail címen.
Ha bármilyen kérdésük van a rendezvénnyel kapcsolatosan, szívesen állunk rendelkezésükre.

Aláírják: CHIDU ILIE (elnök), CONSTANTIN AURELIAN (tag)"

S akkor most jó éjszakát, szép álmokat!
Ma Juliánna napja volt. Engedett is kicsit szorításából a tél :wink:
Puszi nektek: Gabesz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2010 feb. 16, 22:43-kor.

Hozzászólás 2010 feb. 16, 21:37 
doromboló írta:
Laci ! Meglátod ezek között lesz a legjobb madarad !...Ne legyen igazad ! Azt meg ne mond,hogy nem megy fela gyűrű !...A kitollasodottra is felhúzom ne hülyéskedj !...Igaz ha nem frankó gyűrűről van szó akkor nem kell erőltetni...Egyébként meg ha jól benyálazod - nem kenőcs - és szépen kisimogatod az ujjakat akko rsima ügy ! Egyetlen egy nagyon fontos, hogy az első három ujj egymás mellett maradjon és nem egymásra áthajolva !---Ja ! És nem húzni kell a gyűrűt, hanem tolni !...és közben szépen tekergetni is kell ha nagyon szorul...

Ok. akkor egy kis síkosítóval felcsusszan....asszem lesz valahol a fiókomban... :lol:

Hozzászólás 2010 feb. 16, 21:26 
Laci ! Meglátod ezek között lesz a legjobb madarad !...Ne legyen igazad ! Azt meg ne mond,hogy nem megy fela gyűrű !...A kitollasodottra is felhúzom ne hülyéskedj !...Igaz ha nem frankó gyűrűről van szó akkor nem kell erőltetni...Egyébként meg ha jól benyálazod - nem kenőcs - és szépen kisimogatod az ujjakat akko rsima ügy ! Egyetlen egy nagyon fontos, hogy az első három ujj egymás mellett maradjon és nem egymásra áthajolva !---Ja ! És nem húzni kell a gyűrűt, hanem tolni !...és közben szépen tekergetni is kell ha nagyon szorul...

Hozzászólás 2010 feb. 16, 21:14 
doromboló írta:
A Dunakupa még odébb van és a papírforma szerint mármint az előzőutolsó versenyeredmény alapján a Necó menne és én...De a mi madaraink még nem nagyon akarnak semmit csinálni ezért elképzelhető hogy nem lesz kész madarunk addigra azaz mehet bárki de a Skarlaci biztos nem mivel nem idid mnk-s gyűrűi lesznek !...Ezért kéne Laci hamar lépni ! Az a pár gyűrű nem lehet pénzkérdés !...
Egyébként verseny előtt ha valaki aspirál az indulásra akkor jellezze nekem és ha összejön kettőnél több jelentkező akkor meghallgatjuk közösen a madarakat, esetleg áthívjuk a Tibit is és menjenek a legjobbak !...Persze nem kell feladni senkinek, hisz nekem is volt már júniusi kelésű champion madaram... :wink:

Nna hát, két fészekaljban két fióka... :D :salut: 6 tojásból...azé nem érdemes nagyon feszegetni nekem a Duna kupát.. :) Az egyik lábára már nem megy rá a gyűrű. A harmadik tojónál kb 1 hét még a kelés. Hát ezé' nem kapkodok. A többire meg még időben kész lesz a galaámbászkuckós gyűrű.

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 feb. 16, 21:04 
Szia Neco!
A RAL skálát a gyűrű készítők nem akarják ismerni :lol:
A tavalyi gyűrűk színe messze van a lilától(ha jobban megnézem az idei is csak kis jóindulattal nevezhető narancssárgának)
Miből gondolod,hogy korán indítottam a madarakat?Nálam is csak most kezdik hordani a fészket.

Hozzászólás 2010 feb. 16, 19:58 
A Dunakupa még odébb van és a papírforma szerint mármint az előzőutolsó versenyeredmény alapján a Necó menne és én...De a mi madaraink még nem nagyon akarnak semmit csinálni ezért elképzelhető hogy nem lesz kész madarunk addigra azaz mehet bárki de a Skarlaci biztos nem mivel nem idid mnk-s gyűrűi lesznek !...Ezért kéne Laci hamar lépni ! Az a pár gyűrű nem lehet pénzkérdés !...
Egyébként verseny előtt ha valaki aspirál az indulásra akkor jellezze nekem és ha összejön kettőnél több jelentkező akkor meghallgatjuk közösen a madarakat, esetleg áthívjuk a Tibit is és menjenek a legjobbak !...Persze nem kell feladni senkinek, hisz nekem is volt már júniusi kelésű champion madaram... :wink:

Hozzászólás 2010 feb. 16, 14:15 
Nem! Nem jó!...de még mindig jobb, mintha mez'ténlábasak lennének. :wink: Én nem tudtam erről a "Villámgyerekről", segíteni akartam, oszt a laci élt véle. Ha akar, még rendelhet onnan is karikákat?!?
Ha meg nem, akkor nem Ő fog Duna-kupázni, hanem Gabe, vagy André, vagy'afenese tudja ki a hirtelen startolók közül... :roll: :shock:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2010 feb. 16, 14:18-kor.

Hozzászólás 2010 feb. 16, 12:29 
Necó !...Biztos,hogy jó az ha a Te tavalyi zoknidat húzza a Laci a lábukra ?...Akkor a Dunakupán biztos nem fog tudni résztvenni, pedig korai madarak !...Miért nem csináltattok azzal a gyors gyerekkel ?!...Még most sincs késő !... :shock:

Hozzászólás 2010 feb. 16, 11:16 
No, Dorombi! Anyánk helyretett, amúgy székelyesen! :wink: :D :) :lol: :D

andré írta:
A RAL egy nemzetközileg elfogadott színskála.
Különböző színeket és árnyalatait 4 jegyű számokkal jelölnek azért,hogy egy bizonyos színárnyalat a világon mindenhol ugyan olyan színű legyen.

Szeva' André!
Kösz' a felhomályítást! Erről a színskáláról tudnak a gyűrűkészítők is (a Kuckósemberrel egyetemben)? Mer'én láttam a lila minden árnyalatát a madarak lábán 2009-ben! :D

Hozzászólás 2010 feb. 16, 11:03 
Köszönöm szépen mégegyszer mindnyájónk nevében az értesítőt, összesítőt !...Te lassan má olyan lesző mint az anyánk ( :13: )..Isten tartsa meg a szokásodat!...
Megy az emil... 8)

Hozzászólás 2010 feb. 16, 10:41 
doromboló írta:
Ha ad a Gabesz egy emilcímet akkor átküldeném neki ?!...Ha volna olyan széles és lefodítná!?... :twisted:

8) Az Emil címe továbbra is teutschg a fríméles :wink:
Osztán mennyire legyek széles? :lol: Merha monnyuk mint a zországúttya, akkor pölö a "Dragi colegi" annyit tesz mint "Örömmel látom, hogy jól vagytok kedves kollégák és vártátok az értesítőt." s ha meg annyira keskenke, mint a szánkós Becedombbal szembeni kicsiny sötét utcácska, akkor "Nos..." :lol: 8)
Szovel? :wink:

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 feb. 16, 8:28 
A RAL egy nemzetközileg elfogadott színskála.
Különböző színeket és árnyalatait 4 jegyű számokkal jelölnek azért,hogy egy bizonyos színárnyalat a világon mindenhol ugyan olyan színű legyen.

Hozzászólás 2010 feb. 16, 6:35 
Idézet:

SLac'! Postáztam a gyűrűket, igaz, hogy csak tizenegykét darabot, de első körben három fészekaljra elég lesz. Szerdára meg kéne hogy kapd, remélem nem lesz késő?!?

Köszönöm szépen neco! :)

Hozzászólás 2010 feb. 16, 4:57 
doromboló írta:
Sziasztok !
Éppen most kaptam egy emilt az Aureliántól. Értesítenek bennünket, hogy a DUNA KUPA 2010 nov.25-27 között rendezik Romániában Nagydisznódon....

Ha március végéig nem kel nálam legalább 20 kölök, akkor nékem ez nagyon korán lesz... :?
...de'há van akinél már bőven kelnek a fiókok. :wink:
--------------------------------------------------

SLac'! Postáztam a gyűrűket, igaz, hogy csak tizenegykét darabot, de első körben három fészekaljra elég lesz. Szerdára meg kéne hogy kapd, remélem nem lesz késő?!?

--------------------------------------------------
Benéztem az MDOSZ honlapjára. Gyerkó Tibor írt egy beszámolót többek közt a Portugál VB. alatt zajló COM kongresszusról, amin a következő menetrendet ismertették a VB.-k helyszíneiről:
C.O.M. VB 2011 FRANCIAORSZÁG
C.O.M. VB 2012 SPANYOLORSZÁG (DÉL) (SZLOVÉNIA HELYETT!!!)
C.O.M. VB 2013 BELGIUM
Sajnos ezek szerint a szomszédos Szlovén bulit áthelyezték a "Franc"-ba... :?

A következő esztendők gyűrűszínei a beszámoló szerint a következők lesznek:
2011 sötétkék RAL 5019
2012 piros RAL 3002
2013 fekete RAL 8005
2014 zöld RAL 6026
...hogy a "Ral xxxx" mi a fenét jelent, azt talán egy nálam okosabb megírja id(R)e, ha erre jár, és rádöbben tudatlanságom tárgyára.
A teljes beszámolót emitt olvashatjátok: http://www.mdosz.org/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?1029

Hozzászólás 2010 feb. 15, 22:05 
Sziasztok !
Éppen most kaptam egy emilt az Aureliántól. Értesítenek bennünket, hogy a DUNA KUPA 2010 nov.25-27 között rendezik Romániában Nagydisznódon. Minden meghívott ország 2 fővel indulhat és magadták a nevezési címet és adtak egy emilcímet is ahol lehet érdeklődni a részletek miatt ...
Ennyit tudtam kimazsolázni hatalmas Román nyelvtudásommal... :lol:
Ha ad a Gabesz egy emilcímet akkor átküldeném neki ?!...Ha volna olyan széles és lefodítná!?... :twisted:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 149  Következő